Det svär jag på !!

Den 3 mars 2006 sjöng jag låten Det svär jag på tillsammans med Arvingarna för och till min blivande make..
Låten han sjöng för mig precis när vi träffats.. Samma låt sjöng vi till varandra under vårt brölllop...
Nu på lördag ska jag få sjunga in låten på skiva... Fick det som födelsedagspresent av Ulle och Johan !!
Så på lördag är det jag som sätter min fot i en musikstudio ;)

Det svär jag på !
Nej jag vill aldrig vara utan dig
Du är det bästa som har hänt i hela livet
Och mera kan man inte önska sig
Jag vill at du ska veta att jag älskar dig

Jag ska aldrig lämna dig, det svär jag på
ska aldrig gå ifrån dig
Även när det verkar svårt, det svär jag på
Så stannar jag kvar hos dig
Över sol och över regn vi svävar i vår himmelsäng
Du och jag tillsammans

När jag kan känna dina andetag
och jag kan höra hur ditt hjärta slår inom dig
då vill jag säga hur oändligt glad
du gör mig när du rör vid mig
Då älskar jag

Jag ska aldrig lämna dig, det svär jag på
ska aldrig gå ifrån dig
Även när det verkar svårt, det svär jag på
Så stannar jag kvar hos dig
Över sol och över regn vi svävar i vår himmelsäng
Du och jag tillsammans
Det verkar som om världen inte längre fanns
här under täcket någonstans
Du och jag tillsammans

Jag ska aldrig lämna dig, det svär jag på
Det svär jag på

Adhd !!

Idag har jag varit på utbildning i Karlshamn... Lasse Andersson utbildar och coachar människor med adhd och asberger.. Det roliga är att Lasse själv har både adhd och asbergers... Ni kan ju gissa att utbildningen gick i hundranitti !! Jätte intressant och jag fick såååå mycket bekräftelse !! Bekräftelse på att jag gjort rätt i alla år ;)

Direkt efter utbildningen åkte jag och Anne direkt upp till gården i Kallinge och hade öppet där till klockan 21... Just hemkommen och såååååå trött !!

Så nu ska jag makeuppa av mig sedan sängen.... Till Karlshamn imorgon igen !!

NatNatt

Klimakteriekärring?!?

 I ”Toy story”-filmerna har leksaker hemliga liv. Utom synhåll för människor rör de sig, pratar, och är ständigt oroliga för att bli över­givna av barnen som leker med dem.

”Toy story”-gängets ägare Andy är nu arton. Han ska börja på college. Andys mamma skänker cowboydockan Woody, astronautdockan Buzz, cowboyflickan Jessie och alla de andra till ett dagis av misstag.... Woddy ska följa med till universitet och de andra dockora skulle upp på vinden... 
För sent inser alla Andys gamla leksaker att dagisets andra leksaker styrt de nyanlända till småbarnsavdelningen, alla leksakers neddreglade, sönderbankade helvete.
Här dör leksaker. Flykt är nödvändig. Men dörrarna är låsta och de andra leksakerna har upprättat ett helt system av vakter och larm för att hålla offerlammen på plats.

Det måste bara vara så att jag gått och blivit en riktig klimakteriekärring för jag satt och grät halva filmen igenom ... För inte ska väl en vuxen kvinna sitta och gråta till en barnfilm !?! Eller ?!? 

 


3an.....

Lillstumpan och jag ska snrt gå på bio !!

Även om vi är vuxna ska det bli skoj att gå och se en barnfilm.. Det bästa är att den går i 3D.. Lite roligare effekter hoppas vi på..

Sedan blir det hem och fixa mat, stryka upp veckans tvätt...

Hoppas alla får en skön dag !!

Hoppsan!!

Jag läste hos Lina....

En ung tjej, jobbade inom nattpatrullen och vakade över en sjuk gammal dam. Vid sängkanten satt även damens make och bad att hans älskade hustru skulle överleva. Dock så dog damen tidigt på morgonen.
Den unga sköterskan och den avlidna damens make hamnade på samma buss hem, tidigt på morgonen. När mannen ska stiga av, ett par hållplatser innan nattsköterskan så reser han sig upp, ställer sig framför sköterskan, tar av sig hatten och tackar för natten!
Mannen menade bara så väl, men vad fel det blev!

Hihi !! En liten söt historia tycker jag !!

100 år....

Tjejerna på jobbet har pratat mycket om boken "100 åringen som klev ut genom fönstret och försvann".. Kul titel tyckte jag och började söka efter boken... Hittade och har den nu i min MP3.. Fastnade direkt.. Har visserligen bara lyssnat på ca 5 kapitel men skrattar gott redan.
Boken handlar om Allan Karlsson som efter ett långt och synnerligen händelserikt liv hamnar på det äldrehem han tänker ska bli hans sista anhalt på jorden. Problemet är bara att hälsan vägrar ge vika, och en dag bär det sig inte bättre än att det är dags för honom att fylla tresiffrigt.
Pompa och ståt väntar, med kommunalråd och lokaltidning på plats. Ett spektakel så oönskat av Allan att han i stället kliver ut genom fönstret. Därmed är han på rymmen från sitt eget födelsedagskalas.

Tror och hoppas denna bok är lika bra hela vägen....

Nä nu ska jag snart trampa iväg till jobbet.. har öppet i kväll på Bruket så jag lär inte vara hemma förrens mitt i natten !!


Mina tjejer !!

Sitter här och har båda mina flickor hemma... De sitter och tittar på youtube !! De skrattar helt hysteriskt...

Johan Glans äger mina döttrar !! 


Otrohet straffas med döden

Skriv på för att visa vad du står !! Aftonbladet.se

Straffet för äktenskapsbrott i Iran är enligt lagen stening för både män och kvinnor. Officiellt är stening i praktiken avskaffad, efter kritik även inom Iran. Men organisationen Iran Human Rights känner till sju steningar de senaste fyra åren, de flesta bekräftade av myndigheterna.

*Den som ska avrättas kläs i vitt och läggs på marken medan ett hål grävs.
*Män grävs ner till midjan och kvinnor till brösthöjd.
*Stenarna får inte vara så stora att de dödar nästan genast, och inte så små att de knappt känns.
*Steningen brukar ta en halvtimme, upp till två timmar.
*Om offret lyckas ta sig ur hålet under steningen benådas hon eller han från dödsstraff.
*De senaste kända steningarna har inte varit offentliga. De har ägt rum på fängelsegårMaryam, 25, är dömd till stening två gånger.dar eller kyrkogårdar.
*De som kastat stenarna har, enligt Iran Human Rights källor, varit militärer, frivilliga inom armén,  fängelsevakter och i något fall lokala domare.

Ett nytt fotografi av Sakineh sprids nu över världen.
Samtidigt har steningarna i Iran fått ännu ett ansikte: Maryam Ghorbanzadeh, 25, som nyligen tvingades till abort i fängelset. Under en permission från fängelset blev hon gravid men tvingades göra abort i sjätte månaden, uppger hennes försvarare Hootan Kian. S'äger bara FY FAN !!


Jag vill VRÅLA !!!

CAROLA !!!

Bidde jätte glad för en stunnd sedan när jag förstod att min stora idol Carola skulle vara på TVn ikväll....

En konsert som spelades in i sommras i Dalhall !

Aftonbladet skriver: "Carolas konsert blev en kväll präglad av många minnen från uppväxten. Men också av nerver.
Mitt i ett nummer tappade sångerskan balansen – och föll på scenen.
Andra aktens entré är en av de vackraste som gjorts i Dalhalla. I Streisands mjuka soulnummer ”Somewhere” och i en svagt aprikosfärgad långklänning glider Carola in framför kalkbrottets mäktiga scen. Hon står rak i ryggen och sjunger från en eka. Sakta ros den fram över det blankgröna vattnet."

Kommer säkert att njuta varje sekund och f*n den som försöker störa ;)

Jahaja...

Hade ju kommiit på ett jätte bar inlägg innan idag, men nu... POFF !!! Borta !!! 

Jaja, skit i det, kommer väl på det nån annan dag ;)

Oj, vad det blåser ute.. Vår balkong är som en vindtunnel.. Det blåser ALLTID helt hysteriskt där.. Idag så blåste en av trädgårdsstolarna iväg, ut på parkeringsplatsen.. Som tur väl var stod det inga bilar där... Hade ju blivit billigt och bra om det hade hänt....
Måste ju bara berätta vad som hände mamma...  Igår, tisdag blåste det mycket i Karlskrona... Mamma hade ett fönster haspat nån centimeter och då tar Vindfan  tag i fönstret (ordet "vindfan" är mammas egna ord). Det blåste upp, bågen alltihop hamnade på grannens ballkong. Tänk om någon suttit där fått det över sig... Hemska tanke...
Mamma är inte så där jätte glad just nu.... Försäkringsbolaget tar inte något av detta utan mamma och hennes gubbe får slänga fram sin stora plånboken... Tycker så synd om de just nu...

Nä, nu ska jag titta på Fångarna igen...Ny dag !!

Hoppas ni sovit lika gott som jag...


Här skiner nu solen efter en natt med massor av regn !!  Ja, jisses vad det regnade... Vaknade flera gånger av att regnet psikade på balkongtaket.. Är det så att hösten redan har kommit?!? Buhu !! Vill inte det, vill ha mera sommar och sol !!

Nä, nu ska jag göra mig färdig för att cykla till jobbet ! Idag blir det en jobb på kontoret !!

Have a nica day !


Barn får barn...

Nu är dottern lika gammal som Kathleen var när hon fick henne. Tolv år.... 
Kathleen Moss gjorde vad hon kunde för att dölja att hon var gravid. Men när hon var i åttonde månaden var magen så stor att hennes syster blev misstänksam och köpte ett graviditetstest.
Resultatet gjorde familjen Moss från brittiska Manchester mållös, tolvåriga Kathleen var höggravid. En månad senare föddes dottern Giorgia.Mor och dotter Kathleen Moss var 12 år gammal när hon fick G
Kathleen blev landets yngsta mamma någonsin och nyheten hamnade i tidningar världen över. Hennes låga ålder väckte starka känslor och orsakade en hetsig moraldebatt i Storbritannien.
Nu, när dottern är lika gammal som den nyblivna mamman var, väljer Kathleen för första gången att prata om hur allt gick till. Till brittiska tidningar säger hon att hon och Georgias far, som då var 14 år, egentligen inte visste vad de gjorde den där kvällen under deras familjers semester i North Wales 1997. Hon hade då aldrig haft en pojkvän.
– Jag visste lite om blommor och bin, men bara det grundläggande. Vi hade ingen aning vad det kunde resultera i, säger hon, enligt The Mirror.

Kathleen Moss fick lämna sina dockor, hoppa av skolan och ägna sig åt sköta sitt barn. Hon berättar att hon blev utsatt för glåpord från omgivningen, som "verkade ha glömt att hon bara var ett barn".
För några månader sedan berättade hon allt för sin dotter:
– Jag har förklarat för henne att jag blev mamma när jag var lika gammal som hon är nu. Jag var ärlig när jag berättade om vad som hade hänt.

Kathleen Moss, som numera jobbar som servitris, uppmanar alla tjejer att satsa på utbildning innan de får barn.
– Mitt råd är: utbilda dig först, barn kan komma sen, säger hon till The Mirror.
Själv är hon fast besluten att inte bli en ung mormor:
– Jag har sagt till min dotter att inte skaffa en pojkvän innan hon är mycket, mycket äldre och att följa sina drömmar.

Och så tycker Tiza att hon är för ung... Skojar bara.. Detta är ju hemskt, barn ska INTE få barn !!


Åh regnet det bara

ÖSER ner... Idag, eller rättader sagt nu ikväll... Skulle just gå ut med litenman så började det !! När vi kom in så började det ÖSA ner.. Så lite tur hade vi iallafall !! 

Om en liten stund börjar Fångarna på fortet och det ska jag se.. Nostalgi på hög nivå.. 
SKYNDASKYNDA som Gunde sa !!  

Åter kommer kanske senare ikväll !!

Varning !!

Thomas Sabo berlock "papegoja"Jag, som många vet ÄLSKAR Thomas Sabos smycke..Thomas Sabo papegoja
Köpte härom dagen ett på Tradera.. Tjejen hade jätte fina omdömmen så jag tänkta, ok hon har nog riktiga smycken.

Men gissa om jag blev besviken när jag fick mitt paket med posten i fredags.. En BILLIG jävla kopia !!

Jag mailade tjejen direkt och hon blev skitförbannad för att jag påstod att det var falsk vara..
Jag försökte övertala henne, skickade bildbevis men hon gav sig inte.. Jag hotade med att göra en polisanmälan och då blev hon tyst..

Idag så kom det 8 mail.. Hon bad om ursäkt och påstod att hoKlicka för att visa Megabild! Thomas Sabo, Gul Converse Sko!n själv blivit lurad... Nu är pengarna på väg tillbaka till mitt konto och jag ska skicka tillbaka hennes falska goja...

Har nu ikväll suttit och tittat på andra aktioner på Tradera och jag uppskattar att ca 90% av Sabos smycke är fake !!
Ser ni skillnaden?!?  Jag gör och tänker ALDRIG köpa Sabo på Tradera 

Hoppsan Kerstin !!

80 enskilda besökare idag !! Jippy vad skoj !! Vet inte varför, jo det gör jag.. En viss Peter tyckte om vad jag skrev och gjorde lite reklam på sin Facebook !! Tack Peter !

Jätte kul med många besökare !

Idag har det varit städdag.. Mindre skoj men men det måste ju göras !!
Nu är det bara tvätten kvar som ska strykas.. Tror jag gör som jag brukar göra.. Jag tar ett glas rött !! Blir mcket trevligare att stryka då..

Sedan hoppas jag att jag ska komma isäng itid idag.. Ny jobbar vecka börjar ju imorgon
och denna vecka är det 6 arbetsdagar i.. Vi ska ha bad nu på fredag för alla högstadieungdomar i komunen.. De ska få ha hela badet för sig själva mellan 18.30 och 21.00 !! Hoppas det kommer många ungdomar !!

Nä dags att hälla upp ett glas rött nu och ställa mig vid strykbrädan..


Gonatt

Nä nu ska jag utamana ödet och gå ut en liten svän med Fridholf... Det går otäcka rykten att Black Cobras är på väg till stan för att "göra upp" Vet inte riktigt vad man ska tro, men vi har iallafall låst in våra flickor inatt !! 
Hittade denna artiklen om de beryktade Black Cobra


Black Cobra-män stal mazariner

Publicerat 2010-03-12 16:25

Fem män misstänks vara inblandade i en större stöld av småkakor från företaget Godbiten i Åstorp i Skåne.
Kakorna stals natten mot torsdagen från en lastbil där chauffören låg och sov timmarna innan han skulle köra kakorna till Danmark. Kapellet skars upp på lastbilen och 120 kartonger med mazariner, dammsugare, äppelkronor och brownies försvann.
Men polisen kom snabbt tjuvarna på spåret när man vid lunchtid på torsdagen såg några män lasta in kaklådor just från Godbiten i en butik i Helsingborg, skriver Helsingborgs Dagblad på nätet.
Butiksinnehavaren, en 29-åring, greps och polisen hade sedan ingen svårighet att hämta in fyra män till. En av dem var enligt uppgift till tidningen i färd med att mata sitt lilla barn med Godbitens kakor när polisen knackade på.
Sammanlagt är nu tre av männen anhållna misstänkta för stöld och häleri. Några av de misstänkta har koppling till det kriminella gänget Black Cobra.

De låter ju inte så farliga och jag ser ju inte ut som en mazarin så jag kan nog gå tryggt ute..
Skämt och sido... Lite otäckt är det allt att det går sådanahär rykten... Lovar att vara försiktig !!

Sussa gott


Manligt !!

Kolla in det här underbara klippet? Minspelet på "spinkiga" killen är så skönt..


Box !


Igår bestämde Lotta och jag att vi skulle börja träna... Vi bestämde oss för att böja boxas ! Har tränat det innan fast på gymet och tycker det är en super effektiv träningsform.. Fast jag skull ALDRIG få för mig att gå upp i ringen för att få stryk! Men det behöver man ju inte, tack och lov... Så om fjorton dagar sparka Lotta och jag igång våra nya liv !! Beach 2011 her we come ;)


Nöjda !!

Jodå, Dille och Emmie var JÄTTE nöjda med bilderna.. Bara en bild som skall fixas till och det håller lisa på med just nu !! Denna bilden här jämte ska fixas till, den skall göras svart vit men bukettens ska vara i färg...

En sak är iallafall säker. I fortsättningen skall jag våga ta mera betalt.. Har nog lagt ner iallafall 5 timmar på boken, 2 timmar på att bestämma vilka bilder ja ska spara... Plus 12 timmars fotografering, ja visst jag var ju med på hela festen, drack och åt god mat men ändå... Allts har jag lagt ca 19 timmar och timlönen är på ca 26 kronor... Hmm, ja Pelle jag är dum och alldeles för billig.. LOVAR att skärpa mig !! Men nu var det ju Dille och hans PussPuss så jag blev ju så glad att bara bli tillfrågad och jag är ju bara en glad amatör...

I fortsättningen blir det minst 1500:- + 1000:- om de vill att jag ska fixa en bok... De får alla bilder och får göra med dem vad de vill !!!  Är det för dyrt ?!?

Nä nu ska jag ha lite mys i soffan med mitt allt !!

Smakprov!

Igår satte jag och gjorde färdigt bröllopsboken till Dille och Emmie... De ska komma och titta ikväll innan jag skickar den för tryck...
Denna bilden bara älskar jag ! De har just kommit ut från kyrkan och ska springa runt så att bröllopsgästerna kan ta emot dem och kasta ris på dem.. Då tar dille ett skutt upp och slår ihop klackarna och jag lyckas fånga detta tillstånd av total lycka...

Önskar alla en bra dag !!

Stackars

min lille pojke...

När Pelle och han var ute i morse trampade han på en geting !! Han sparkade bakut med sitt bakben och när Pelle tittade satt där en geting..

Han har haltat hela dagen och går här och gnäller... Men det konstiga är att när han kommer ut till sin gräsmatta och sina bollar haltar han INTE utan springer omkring som vanligt.... Som vanligt menar jag som en dåre ;)

Så det är nog inte så farligt iallafall !!

Nu ska jag titta på extrema samlare och sedan sängen !

Natt och var rädda om varandra... Glöm inte att Kärleken är oslagbar !!

Operation


Ja, det blir det... Var hos doktorn idag och berättade att
gelen och tabletterna hjälpe INTE mig.. Snarare tvärt om. Ju mer jag var och masserade på armbågen mer domnade handen.. Så nu är det bara att vänta på att ortopeden ska höra av sig...

Ulnariskompression / ”Mobilarmbåge” ... Mobilarmbåge?! Betyder det att armbågen är mobil eller att "skadan" kommer från att man använt mobilen för mycket ??
Hittade detta på aftonbladet...
Men såååå mycket pratar jag inte och för den delen håller jag ju mobilen i höger hand och domningarna sitter ju i vänster..

Jaja... Nu ska jag och Lisa fixa något att äta..

Sparken!

– Vårdarna satt kvar i bilen när han gick in på kyrkogården, säger Leif Karlsson som är vaktmästare på den kyrkogård som Sten Erik Eriksson besökte i tisdags... 
Först efter en halvtimme gick de ut för att leta efter honom. Då var han spårlöst försvunnen.
I stället för att larma polisen började de leta själva. Enligt uppgift till Aftonbladet begav de sig direkt till närliggande skolor, daghem och lekparker.
Även Leif Karlsson hjälpte till.
– Jag fick ett nummer jag skulle ringa om jag hittade honom. Men de sa inte att det var en dömd mördare och våldtäktsman.
– Jag trodde att det var en förvirrad gammal farbror från något vårdhem.

Säger bara JÄVLA STOLPSKOTT!!! Hoppas verkligen de får sparken från sina jobb... De har ju utsatt hur många barn som helst för fara !!
Blir såååå arg när inte människor sköter det de ska !!

Nu till något helt annat.. Idag kommer de sista semesterfirarna tillbaka till jobbet.. Så nu är nästan hela styrkan samlad. Skönt !!

Särskrivning !

Särskrivning är lite kul.... Vet att jag själv har lite problem med det ibland..

KYCKLING LEVER - "..han lever, han lever, hurra hurra"
BAD SHORTS - inte är de bra inte...
HUGG ORM - Effektivare än att slå den?
BRUNSTENS BATTERIER - något för massageapparater?
SKUM TOMTE - tar klapparna själv.
RÖK FRITT - bolma på bara!
SLÄNG GUNGAN - den är nog trasig.
SJÖ NÄRA TOMT - inte sjönära då?
KASSA SKÅP - inget att förvara något värdefullt i.
HAND TVÄTTAS - före maten.
KLIPP PYTON - har ormar hår?
NACKA NAPRAPATERNA - ta livet av dem!
LÅNG HÅRIG - men kanske snaggad?
BIND GALEN - innan han skadar någon!
SNOR KRÅKA - stjäl en fågel.
JÄST SVAMP - alkoholhaltig?
ETT STYCK MORD - vill ni beställa något mer?
SKYGG LAPP - skraj same?
HÅLL PLATSEN - så ingen annan tar den.
SJUK GYMNAST - kan behöva en sjukgymnast.
MORGON ROCKAR - kväll suger?
BARN UNDER KLÄDER - rädda dem innan de kvävs!
SUPER UNDER STÄLL - dricker alkohol medan han sladdar?
ETT TRUMPET SOLO - tutar lite motvilligt?
SNODD MAPP - Åhléns kränger hett kontorsmateriel för 19:90

Tack och lov !!

Pedofilen gripen på tåg
Den 79-årige sexbrottsling som rymde igår under en ledsagad utflykt till kyrkogården i Mariefred men han greps strax före midnatt på ett tåg mot Norge.  
Klockan 15.30 gick polisen ut med ett rikslarm eftersom mannen enligt polisen ”fortfarande anses som farlig eftersom han har en förkärlek för barn”. Det konstiga är att han smet från vårdaren klockan 13 men den personen slog INTE larm förren kl 15:00.. Hmmm konstigt. Han är ju faktiskt fortfarande en av Sveriges farligaste män, för annars hade han väl ändå inte fortfarande varit inspärrad.  
Många tycker säkert att en sådan man skulle avrättas men han är faktiskt också människa, ja för om man läser om honom och får då veta vad han själv gått igenom så kanske man kan förstå... Eller ?? Att han själv som barn blivit utsatt för sexuellaövergrepp är ju säkert en av anledningarna att han själv gjorde det.

Fakta från Aftonbladet
Mannen är dömd för mord och svåra sexbrott mot barn. Denna man är den som suttit inspärrad längst i Sverige.. Han är en riktigt sjuk och farlig man. Mannen heter Sten Erik Eriksson och våldtog och ströp en åttaårig pojke för 43 år sedan. Sedan dess har han suttit inlåst, nu senast på S:t Görans sjukhus i Stockholm.

Från otukt till mord
1949 Dömd för förmögenhetsbrott. Togs in på sinnessjukhus.
1957 Skrevs ut 19 januari.
1958 Dom för otukt, olagligt sexuellt umgänge, med pojkar som ej fyllt 15 år samt misshandel. Återtogs till sinnessjukhus, Salberga i Sala, 24 juni 1958.
1966 Försöksutskrevs 1 november, föreståndaren vid Frälsningsarméns industrihem blir tillsynsman.
1967 Våldtar och mördar i mars en åttaårig pojke. Överlämnas till sluten psykiatrisk vård.
1985-2008 Sitter inlåst på rättspsykiatrisk klinik utan permissioner.
2010 Rymmer från St Görans sjukhus i Stockholm.

Mycket kan man säga om Sveriges rättsystem men i detta fall, när det handlar om sjuka, farliga människor är det bra, tycker jag. För om denna man INTE varit sjuk hade han ju aldrig fått sitta inspärrad så länge. Max 12 år och nu har han ju suttit i 43 och jag tror INTE att han får någon permission fler gånger, inte ens med ledsaga !

Tjoho!

I fredags lovade pelle mig att vi ska gå och lära oss att BUGGA !!

Äntligen säger jag.. Har tjatat i såååå många år att jag vill lära mig att bugga! Finns ju inget häftigare när man är ute och dansar och titta på par som verkligen kan bugga.. Och nu ska jag äntligen få göra det.. Så nästa sommar är det Pelle och jag som rockar röven på dansgolvet !!

Nu kommer bara problem nummer ett... kan inte hitta några kurser här i ronneby !! Hmmm .. Så typiskt.. men bara lugn, jag ska hitta någon !!!

Nä nu ska jag titta färdigt på Allsången !!

Nu är det dags

Att sova... Har haft en superduper trevlig dag och kväll....

 


Fyrmästarens dotter

Nu har jag läst den första boken av Ann Rosman, jag läste ju förra veckan hennes andra bok...

Debutboken är en spännande historia som utspelas i den bohuslänska skärgårdens suggestiva vattenlandskap. Det handlar om nattsvart ondska och vinningslystnad men också om kärlek som inte ens döden kan besegra.

”Det var som om murbruket inte längre orkade bära den tunga hemlighet som stenhuset så länge bevarat. Innanför väggen fanns ytterligare ett rum som en gång hade tillhört fyrmästarens familj. I dunklet därinne låg en människokropp. Ansiktet var vänt mot dem som om de varit väntade.”

På den lilla ön Hamneskär utanför Marstrand pågår ett intensivt arbete med att ställa i ordning den nya turist- och konferensanläggningen. Bostäderna för den tidigare fyrpersonalen på ön ska rustas upp och den renoverade krinolinfyren Pater Noster från 1868 ska återbördas till sin ursprungliga plats. Det är april och invigningen närmar sig.

Två polska murare håller på att reparera den inre väggen i fyrmästarbostadens matkällare när de får en mycket obehaglig överraskning. Väggen ger plötsligt vika och i utrymmet bakom vilar kvarlevorna av en man. Kroppen är välbevarad men har av allt att döma legat där länge.

Karin Adler, vid kriminalpolisen i Göteborg, får hand om utredningen. Till en början har man inte mycket att gå efter – bara en förteckning över försvunna personer och en vigselring. Det blir inte heller bättre av att Karins förhållande med sambon Göran är på upphällningen och att relationen till den fyrkantige kollegan Folke närmar sig kokpunkten. Allt medan mystiken kring den döde mannen tätnar. Vem är han? Och varför har han blivit inmurad?

Ann Rosman är debutant och bosatt i Marstrand. Efter två tunga akademiska examina och en karriär som ekonom satsar hon nu på romanskrivande, och är djupt inne i arbetet med nästa bok i Marstrandsserien. Ann har en stark lokal förankring och älskar den bohuslänska skärgården, segling, Evert Taube, Marstrands historia och mysterier.

Denna bok är också helt underbar.. Blir som uppslupen av spänning !!
Boken får 4 ¤¤¤¤ av 5


Smyger in en liten bild ;)

Kunne inte låta bli att visa denna bild... Det är två av de tre brudnäbbarna som ute på kyrkogården fann varandra och sprang omkring som två älvor ... De var så söta så..

Idag har det inte blivit något annat gjort än tvätten !! Inte så kul, men det måste ju göras...

Nu är det dags att krypa till kojs.. Jobb imorgon och sedan skall grabben och jag gå och käka pizza !!

Sov gott så hörs vi här imorgon !!


Bröllopsfotografen !!

Jahaja... Då var denna helgen snart över då ja.... Haft en super mysig helg.. Sail och bröllop, kan ju inte bli bättre..

Kommer inte att lägga ut några bilder från bröllopet, inte än iallafall. Har lovat brudparet att vänta.. De kan ju få se bilderna själv först iallafall, innan de kablas ut på nätet.. Slänger in den enda bilden som var på mig istället.. Tog cirka 1500 bilder och en var på mig..
Jag höll min kamera hårt hela kvällen.. Men efter det att brudparet åkt så ställde jag kameran på bordet och vips, så var någon där och tog kort på mig.. En "hårdrocksdansandebröllopsfotograf"..
Hade en super mysig arbetsdag, för ja jag jobbade ju faktiskt hela dagen med att fota allt som hände på Dille och Pusspuss bröllopsdag ! Samtidigt var jag ju även gäst, som både åt och drack...
Tack till er båda, för att just jag fick föreviga er stora dag !!

Nä, nu ska jag fortsätta att gå igenom alla bilderna, för alla 1500 bilderna går ju inte att använda.. Har redan redigerat bort 350 bilder ;)

Ha en bra dag så kanske jag titta in ikväll och skriver ett par rader !!

Take care !

Äntligen !!


Ska snart åka på BRÖLLOP !!

Dille och PussPuss ska ju gifta sig idag !

Vi ska träffas klockan 14 och då ska det fotas !! Hoppas nu att vu har vädergudarna med oss.. Regn är aldrig kul !!

Återkommer ikväll eller i morgon med lite bilder ..

amor vincit omnia


Båtar !

Om ett par timmar ska maken och jag till Karlskrona och parta till det lite..

Det är Sailet där inne och vi ska passa på att ha lite skoj.. Först lite förfest hos en av Pelles arbetskamrater och sedan blir det hamnen ...

I morgon är det BRÖLLOP !!! Ska bli så skoj att få föreviga Dille och PussPuss stora dag !!

Nä, nu ska jag ner till bolaget !!

Gonatt

Nä, nu ska jag bara titta klart på Extrema samlare och sedan är det hopp i säng...

Imorgon ska jag trffa en grabb som jag ev ska bli kontaktperson till... Ska bli jätte spännande.. Helt anurlunda jämfört med de andra två uppdragen jag har och haft innan.. Har ju varit kontaktpersoner till missbrukande kvinnor och nu ska jag då ev. försöka hjälpa en ung grabb...

Ska bli jätte spännande för det har jag ju faktiskt jobbat med under två år.. Det jobbet skötte jag ju så bar, så bar att jag fick sluta.. Grabben behövde inte min hjälp längre..

Nä, nu é reklamen slut !!

Sussa gott

Gift präst var otrogen – anmäls till Domkapitlet

Stt just och läste denna artikel i Sydörstran :
"En gift präst, tillhörande Lunds stift, har anmälts för att han varit otrogen.
Anmälaren är mannen vars fru prästen varit otrogen med.

Det var under en flyttstädning som kvinnan plötsligt berättade för sin make att hon ville skiljas. Enligt anmälan kom det som en chock för mannen som hon levt tillsammans med i 30 år. Men efter bara någon vecka kom det fram att kvinnan haft en relation med en gift präst sedan lång tid men att det blivit mer seriöst under våren.
Nu anmäler mannen den otrogne prästen för att han agerat okristligt och inte bara splittrat två familjer utan även handlat utan etik och moral och förstört sitt anseende som präst. Samtidigt kräver mannen att prästen omedelbart förklaras obehörig som präst."

Men hallå !?!
Visst ska en präst föregå med gott exempel och leva som han lär och visst är otrohet hemskt.. Men hallå !?! Präster är väl också människor som har känslor och behöv, eller har jag fel?!?
Jag tycker otrohet är bland det falskaste du kan göra mot den människa man älskar.. Det är ju givetvis bättre att vara ärlig och tala om att man träffat någon annan än att springa bakom ryggen.. Sedan spelar det ju ingen roll om man är hembiträde, svetsare, fabriksarbetare eller präst !! Blir man kär så blir man för sina känslor kan man ju inte rå för.. Eller vad tycker ni?? Ska prästen förklaras obehörig som präst?!

Nu till något helt annat !! Detta är mitt 700 inlägg! Grattis till mig !


Att plocka upp eller inte

Ett ständigt återkommande debatt är det här med att plocka upp efter sin hund..

Just nu tycker jag att det är kaos i lilla Ronneby vad det gäller att plocka upp skiten efter sin hund.. Här ligger hundskit precis överallt !! Vid den gatan jag bor vid är hemsk.. Ofta när jag står på balkongen och ser människor som inte plockar upp efter sina hunda brukar jag ropa till.. Hallå där, jag har påsar om du behöver!! Givetvis så är det ALDRIG någon som vill ha.. Gör likadant när jag är ute med min egen hund. Men det är aldrig någon som vill ha nån påse..

Har man hund så ska man fan ta sitt ansvar! Skiter hunden så plockar man upp, så enkelt är det..

Jag bruka tycka att våren är värst, då all snön smälter bort.. Då poppar det upp hundskit överallt...

I Frankrike är det lag på att plocka upp efter sin hund, gör man inte det och någon ser det så bötfälls man..
Suttit och kollat runt lite på nätet och det finns visst en lag: Avföring efter hunden ska plockas upp.
  Det finns det lag på. Enligt ordningslagen kan slarviga hundägare dömas till böter.
  Det är hundägarens skyldighet att själv ta reda på vilka regler som gäller för hunden. Därför kan ingen skylla på ovetande, säger Lars Ingvar Olsson på Östermalmspolisen.
  – Många klagar över hundbajs i parker och på gångvägar. De tycker det är obehagligt. Och det finns ju avsedda papperskorgar, ska det vara så svårt?
  Enligt Stockholms kommuns lokala ordningsföreskrifter ska ”förorening efter hund plockas upp”. Lagen har funnits i över 40 år men få verkar känna till den.
  – Även om hundägarna inte hört talas om lagen borde de använda sunt förnuft, säger Lars Ingvar Olsson.
  Och ännu har ingen blivit bötfälld.
  – Jag är själv hundägare men aldrig hört talas om ett sådant fall, säger Susanna Eriksson på Stockholms tingsrätt.

Skit !!

Är så trött !! Börja kännas nu att semestern är slut, med tidiga morgnar.. Sedan är ju luften på bruket lika med SKIT !! Och där vi ändast två som jobbar just nu, de andra har ju fortfarande semester!!

Änsålänge har inte voltarenen gjort att det blivit någon bättring i min arm.. Snarare tvärtom.. Ju mera jag masserar armbågen med salva ju mera sticker det i fingrarna !!
Sean ska vi ju inte tala om de där små tabletterna som jag ska ta.. De fastnar ju i halsen på meg så att jag springer och kräks helat tiden.. Hur kul som helst ! NOT !!

Jag brukar ALDRIG ha problem med att ta tabletter! Snarare tvärtom... Kan ofta ta en hel näve och sväljer lätt ner dem med lite vatten.. Men detta lilla piller fastnar
i mandlarna och ligger där och iritterar så att jag kräks..

Nä nu ska jag käka lite.. Lisa har fixat lite kvällsmat till oss...

God morgon !

Ännu en fin dag!

Ska snart köra till jobbet och ville bara önska älla en underbar dag !!

Slänger in en lite andlig historia ;)

En man kom in på en bar med en väska. Han gick fram till bardisken och lade upp väskan. När han öppnade väskan kom det ut en 30 cm lång kille. Den lille killen hade med sig en flygel som han började spela på. Bartendern kollade förvånat och undrade vad detta var för nåt? Mannen med väskan svarade: Jag har träffat en ande och nu har jag fått min första önskning.
- Jag bjuder dig på allt du vill om jag får en önskning, sa bartendern.
- Självklart, sa mannen.
- Då vill jag ha hundra tusen kronor, önskade bartendern.
Samtidigt började det regna hundra tusen grodor från taket.
- Oj, jag glömde säga att anden hör lite dåligt, sa mannen.
- Hur vet du det?, frågade bartendern.
- Ja inte önskade jag mig en 30 cm lång pianist!!!

Själakistan

Av Ann Rosman
Detta är författarens andra bok och här står en liten pojke i centrum.
Har inte läst bok nummer ett än, men det ska jag göra...
Ann skriver väldigt spännande och hoppar precis som Läckberg mellan nutid och dåtid..

Pojkens anhöriga har vänt honom ryggen, och än värre hållit honom inlåst. Ann Rosmans berättelse handlar om familjeband och samhällssyn och letar sig ända tillbaka till de bohuslänska häxprocesserna.
En sensommardag nära Carlstens fästning i Marstrand gör en besökande skolklass en hemsk upptäckt. Liket efter en kvinna i medeltida kläder och utan huvud påträffas vid den gamla Offerstenen. Strax därefter får fru Wilson i sin trädgård sitt livs chock när hon får syn på huvudet, högst upp på en spaljé med rosor och luktärter. När Karin Adler vid Göteborgspolisen blir informerad av kollegan Robert njuter hon av sin sista semesterdag. Hon har separerat från sambon Göran och bor nu ombord på sin båt i Marstrand.
Kvinnan vid Offerstenen visar sig ha tillhört en grupp medeltidslajvare som ägnat sig åt rollspel vid den avsides belägna Sankt Eriks park på Marstrandsön. Att man har att göra med en mycket kyligt kalkylerande gärningsman står klart när den rättsmedicinska undersökningen slår fast att den huvudlösa kroppen inte hör ihop med det påträffade huvudet. Karin och kollegorna Folke och Robban befarar nu att det kan finnas fler offer, och ganska snart får de via polisen i Trollhättan upplysningar om ännu ett makabert fynd. En kvinnokropp utan huvud, styckad. I närheten av en grupp medeltidslajvare. DNA-prover visar dessutom att de båda kvinnorna med all sannolikhet är systrar ...

Boken får 5 ¤¤¤¤¤ av 5

Hipp hurra !!

För min unge idag !!

Ska snart traska ner till Patricia för att fira hennes födelsedag!!

Hon har bakat och stått i, för att bjuda oss på födesedagsfika !!
Undras vad hon fått det ifrån.. Jag hatar att bakar och gör det bara om jag måste..

Höres senare ikväll !!

20 år idag !!

För några timmar sedan var det precis 20 år sedan en underbar liten flicka kom till världen.. Hon fick det vackra namnet Patricia av sina otroligt stolta föräldrar !!

Shit alltså... 20årsedan !! Det är ju helt knäppt !!
Jag önskar iallafall dig Patricia en underbar dag och du vi ses ikväll...

PUSSPUSS

Min älskade...

Om ett par timmar ska jag och tiza gå till Brunnsterassen och lyssna på min älskade skåning! Danne Stråhed !!

Var ju hos doktorn idag med min hand och det tog henne tre sekunder att hitta vad felet satt.. Det satt INTE i handleden som jag trodde utan i armbågen.. Voltaren både i tablettform och salva i en vecka.
Blir det inte bättre på den tiden så blir det remiss in till ortopeden för operation... Låter ju mindre skoj att öppna upp armbågen.. Jaja vi får väl se vad som händer och fötter !!


Återkommer ikväll efter kvällen med Danne !!

Ge mig en kram och låt det gamla vara gölmt ;)

Slut !

Jahaja! Så var denna vecka också slut ! Ny vecka imorgon med nya utmaningar !

Imorgon ska jag till läkatstationen.. Jag misstänker att jag har karpaltunnesyndrom, det innebär att jag får stickningar och domningar i handen..
Karpaltunnesyndrom uppstår då underarmens stora nerver utsätts för långvarigt tryck. Symtomen är värk och smärtor i hand och underarm. Även nedsatt känsel i tumme, pek- och långfingrar. Svaghet hos tummens muskler kan också uppkomma.
Vet inte om detta har med min brännskada att göra, ni kommer ihåg då vid midsommar när jag skulle steka kåldolmar.

Oftast enligt läkare så är det tummen, pekfinger och långfigret som är värst. Mina är lillfinger, ringfinger och pekfinger. Är man höger hänt så sätter det sig oftast i högerhand, men gissa vad!? Jo mitt sitter i VÄNSTER hand och jag är högerhänt..
Brännskadan sitter precis där jag tror att nerverna går till de fingrarna som domnar på mig och jag har bara haft domningar i ca 5 veckor !

Jaja, vi får väl se vad tant doktorn säger i morgon...

Var rädda om varandra och sov gott !!

Spark i röven !!

Sitter här nu med Lisa som ÄNTLIGEN efter ett par sparar i röven från mig kommit  igång med sitt Idrottsarbete som skulle vara inlämnat vecka 48.. Lite sent men hon har ju resten av sommarlovet på sig och det är ju iallafall 14 dagar till.. Vi kan ju säga att Lisa är ju inte JÄTTE glad på mig just nu, men det tar jag...

Tjoho i Hallabro...

Himelskt !!

Det luktar såå gott på min balkong..

För ett par år sedan fick jag en kaprifolväxt av nån, kommer inte ihåg från vem..

Har vårdat den ömt men den har aldrig blommat, men ikväll har alla blommorna slagit ut och det luktar HIMELSKT där ute...

Kaprifolen är en rolig blommar för den luktar just bara på kvällen... Det gör den för att den lockar till sig skymningsvärmare och det vet ju alla att de bara är vakna på natten ;)

Så nu har ni fått en liten biologilektion !! Erica blir nog lite stolt om hon läser detta ;)


Hungrig ?!

För här finns MASSOR av mat kvar !! 

Tiza och jag lagade massor av chili con carne som vi skulle bjuda på idag och så är det massa folk som INTE kommer så nu har jag en hel gryta kvar..

Visst det går att frysa in men hallå jag har inte världens största frys ;)

Annars har vi haft en jätte trevlig dag och Patricia verkade nöjd när hon gick hem..

Nä, nu ska jag skörda min farm, sedan hopp i säng !!

Sov gott och håll den du ligger jämte i handen !!

Besviken....

Väldigt besviken på vissa människor just nu..
Tror inte de läser här men ååååååååååååååååå.... Att vuxna människor kan vara så fruktansvärt löjliga och barnsliga..

Mer än så säger jag inte här...

Idag ska vi fira Patricia och VI som kommer, kommer göra det ordentligt !!

Puss och hej !!

Litenman

tror han är en ekorre ;)

Haft en jätte mysig dag.. Haft Patricia hos mig hela dagenn Riktigt mysigt att få rå om henne en hel dag !!

Syrran och hennes barn har varit här idag! Moa, äldsta barnet blev kvar..
Hon och Lisa bowlar just nu på vårt WII ..

Imorgon blir det kalas hela dagen !! Kul att ha huset fullt av folk !

Nä, nu blir det balkongen en stund sedan blir det hopp i säng..
Apropå hopp, så ha grannens studsmatta användst flitigt i dag...  
Så, nu säger jag tack och hej för idag !!


Blonds have more fun

Angela och Ben kommer ursprungligen från Nigeria och är båda mörkhyade.

Trots det födde de ett vitt barn som inte är albino.

– Jag är säker på att hon är mitt barn ... men jag förstår inte varför hon är ljus, säger pappa Ben.

Trots att båda föräldrarna är mörkhyade var den lilla flickan Nmachi blond och blåögd när hon föddes på ett sjukhus i London härom veckan. Hennes namn betyder Guds skönhet och Angela, 35, och Ben, 44, kallar henne ett mirakel. Men de erkänner att de blev lite chockade första gången de såg henne, skriver The Sun.

– Efter födseln satt vi och stirrade på henne i evigheter utan att säga någonting, säger Ben.

Han säger att han till och med skämtade och frågade om dottern var hans. Men Ben är övertygad om att det är han som är pappan.

Inga vita i släkten

Ben och Angela bor i London, men kommer ursprungligen från Nigeria. Lilla Nmachi är inte albino och föräldrarna påstår att det ingen av dem har några vita släktingar som kan förklara hennes ljusa hudfärg.

– Vi känner inte till några vita förfäder. Vi undrar om det hela är ett genetiskt spratt. Men till och med då undrar man varför hon har långt lockigt hår, säger Ben.

Genetiska experter i England säger till The Sun att födseln är extraordinär. Men Leif Andersson, genetiker vid Uppsala universitet, är inte lika förvånad.

– I det enskilda fallet är det ovanligt, men om man tittar på en hel population så händer det. Som genetiker stöter vi på sådant här hela tiden.

Kan ha anlag

Leif Andersson säger att det mest troliga är att båda föräldrarna bär på ett recessivt anlag som ger ljus pigmentering. Alltså att båda bär anlag för ljus hudfärg, men att den mörka hudfärgen är dominant.

– Men det kan också vara en ny mutation som dykt upp, säger han.

”Hon är vacker”

Leif Andersson jämför med djurvärlden där det hela tiden händer att nya mutationer uppstår. Han tar exemplet med guldhamstrar, där alla djuren från början hade samma färg på pälsen innan de gjordes till husdjur för 100 år sedan. Nu finns de i en mängd olika färger.

Oavsett orsaken bakom Nmachis hudfärg är Ben och Angela glada över tillskottet till familjen.

– Hon är vacker och jag älskar henne. Hennes hudfärg har ingen betydelse, säger Angela till The Sun


Fullt !!

God morgon !!

Snart kommer Patricia hit, för vi ska städa och förbereda inför imorgon !!

Lilltösen min, fast hon är ju äldst, fyller 20 år och det ska vi fira här...

Vi ska åka och handla, kommer att bjuda på chilicorncane!! Mumma !!

I eftermidda kommer systeryster och hennes barn + mamma. De skulle åka till brunnen och bada, sedan passar de ju på att komma hit..
Så idag är det fullt ös hela dage. Tur att jag är långledig ;)

Ha en bra dag, nu ska jag äta frukost med min Pelle... Nybakta frallor hade han med sig hem !!


Man våldtagen i Hoglands park

Läste idag i tidningen att en man i Karlskrona blivit vådtagen:

"Tidigt på förmiddagen företog poliserna en omfattande undersökning av parken i Karlskrona. Även en hundpatrull var engagerad i sökandet efter spår.
Omständigheterna kring våldtäkten var under förmiddagen fortfarande knapphändiga.
Polisen ville inhämta fler uppgifter från den våldtagne.
De var också angelägna om att komma i kontakt med vittnen som hade sett eller hört något kring händelsen."

På nätet kan man ju komentera alla artilklar och i morse var det två som hade gjort det..

Det ena inlägget löd ungefär så här:  Hoppas att de lägger ut bild på gärningsmannen så att alla kvinnor/tjejer vet vem han är och kan hålla sig undan från denna galning...

Hmm, tänkte jag... Han hade våldtagit en annan man så han är nog ingen fara för oss kvinnor.. Men det är klart, man vet ju aldrig!!
Jag tror att våld och våldtäckter mot män är mer vanligt än vad man tror. Jag tror att det är så att männen INTE gör anmälan i samma utsträckning som kvinnor gör. För vilken man vill stå med skammen att frun/flickvännen misshandlar dem.. Vilken man skulle erkänna att han blivit våldtagen.. Nä, just det inte många!!  Nu menar jag inte att vi kvinnor springer omkring och tycker det är kul att erkänna att vi blir misshandlade eller våldtagna. Men in förstår säkert hur jag menar !!

I love you Phillip Morris

Har just sett en helt underbar film !!
Detta är en verkligthetsbaserad film, vilket gör den ännu bättre !!

Steve Russell är lyckligt gift med Debbie och en mönsterinvånare i staden där de bor. En bilolycka får honom att drastiskt omvärdera sitt liv. Steven inser genom en uppenbarelse att han är gay och beslutar sig för att leva sitt liv fullt ut - även om det innefattar att bryta mot lagen.  Stevens nya syn på livet gör att han ganska snabbt hamnar i fängelset.  Där tar livet ännu en ny vändning och hanblir galet kär i Phillip Morris, en känslosam och lågmäld kille. Stevens hängivelse att få leva ett liv i frihet tillsammans med Phillip driver Steve till fler och flera innovativa brott. Han är beredd att göra vad som helst för att förenas med Phillip utanför murarna och han genomför en rad osannolika rymningsförsök som får omvärlden att häpna.

Filmen får 5 ¤¤¤¤¤ av 5

Har ni inte sett den så GÖR det !!


Kort !

Ja, sommaren är kort... Ja iallafall semestern ! I morgon börjar jag jobba igen.. Känns inge kul alls. Har haft fem veckors underbar semester som började med en resa till mitt älskade Kroatien.. Älskar verkligen detta land !
pelle sa det igår att vi skulle åka tillbaka nästa år.. Vi skiter i en lång reas om 3 år utan vi kan väl åka varje år istället.. Inte mig emot !
Så vi bestämde att vi åker nästa år igen, fast inte till kroatien utan någon annanstans.. Jag är sugen på Bulgarien.. 
Jaja vi får se... Vi har ju redan börjat spara och så får vi se hur långt det räcker.. Men jag vill inte åka på sommaren fler gånger, utan antingen i maj eller i september.. Och nästa år ska jag och tjejerna åka till London i maj så Pelle och jag får åka i september.. På så sätt förlänger vi ju sommaren...

Nä, dags att gå och lägga sig så jag orkar upp klockan 0700 i morgon..

Sov gott och ta hand om varandra !!


Thomas Bodström

har gjort det IGEN !! Läs boken LOBBYISTEN !!

"Det är tre veckor före valet år 2014. Partiallianserna och deras lobbyister utnyttjar media för att till fullo smutskasta varandra. När dessutom rättshaveristerna i "Rättvisa för Sverige" tar till våld är kaoset ett faktum.

Den unga socialdemokratiska justitieministern Catarina hamnar i ett svårt dilemma när justitieutskottets medlemmar tas som gisslan i riksdagen. Det är ett gäng rättshaverister, "Rättvisa för Sverige", som kräver att 12 fångar omedelbart ska släppas, annars kommer gisslan att skjutas. Catarina måste ta ett snabbt beslut, och det måste vara det rätta. Det är bara några veckor före valet och mycket står på spel.

Mer tur än skicklighet räddar Catarina ur dilemmat. Hon får en gigantisk medial framgång som gör att högeralliansens Sifosiffror skjuter i höjden. Genast måste de röd-gröna hitta ett smart motdrag. Till sin hjälp har de lobbyisterna i hemliga "Valallians 2.0" som inte drar sig för att ta till okonventionella metoder. Minst sagt.

Kidnapparna häktas, men ingen av dem yppar någonting om deras fortsatta planer. För det finns en plan. De tänker inte ge sig. Den här gången ska de ansvariga få sitt straff. Den ena efter den andra.

Susanne, som vi känner igen från de tidigare böckerna, är ansvarig för polisutredningen. Och Mattias företräder en av de häktade kidnapparna. De båda kan inte utbyta information om det som rör jobbet, men de träffas ofta. De har en het men hemlig kärleksrelation, och Susanne går och väntar på att Mattias äntligen ska bestämma sig för skilsmässa. Han och Lotta går i familjerådgivning, men äktenskapet har nu helt gått i stå.

Gerd, som är ordförande i justitieutskottet, är skakad efter kidnappningen och börjar bli rejält trött på politiken, media och det cyniska spelet för att nå partiframgångar. Av en händelse har hon uppmärksammat en motsägelsefull uppgift från justitieministerns statssekreterare. Sitter hon inne med information som kan vara avgörande för att lösa den alltmer våldsamma situationen? Och vem ska hon ge den till?"


I den tredje och avslutande delen av Thomas Bodströms deckare trappas tempot upp och det politiska spelet är mer cyniskt och våldsamt än någonsin. En spännnande och satirisk skildring av hur långt man kan sträcka sig för att vara trogen sitt parti. Det finns de som av djupt personliga skäl är beredda att gå hur långt som helst.

Boken får 5 ¤¤¤¤¤ av 5 !!

Kommer verkligen sakna alla karaktärerna och hoppas hoppas att Tomas fortsätter att skriva bra böcker !!

Ge mig en kram !!

Vilken kväll.... Varför har jag inte varit där innan..

Allsång på Terassen har varit så populärt under sommaren så stt de bestämde att de skulle köra två gånger till...

Vi har verkligen haft jätte kul och sjungit för kung och fosterland...

Nästa vecka kommer min sommaridol... Danne Stråhed... För mig är sommaren = Danne och Ge mig en kram...

Och jag har bestämt mig !! Jag ska sjunga duett med honom nästa måndag !! Så det så..

Staun

her we come !!

Ska bar fixa till mig lite först sedan tar gubben och jag bilen in till Karlskrona..

Ikväll vill jag gå till Ronneby Brunn och terassen.. Allsång med Lena Pålsson.. Pelle vill INTE följa med.. Nån annan som vill haka på.. Det är ju inte kul att gå själv...

Tjo och tjim !!

Avlösning !!


Så, nu är lilltösen hemma igen, efter en vecka i Stockholm! Pelles dotter Nathalie har åkt till sin mamma för att sedan åka vidare till Göteborg och sedan med sin mormor till Prag.. Så man kan ju kalla att det varit lite avlösning här hemma..

Lisa hade tagit cirka 1000 bilder när hon var i Fjollträsk och 99% var från Prideparaden..
Letade som en galning för att kunna hitta min vän Totte som varit där uppe och jobbat hela veckan. Han jobbar för Försvarsmakten... Men icke att jag kunde hitta honom !!
Hittade denna coola tjej istället.. Klart snyggast i hela Paraden..

Nästa år ska jag dit !! Det sa jag förra året också, men nu SKA jag det !!

Imorgon ska Pelle och jag åka inte till Staun (Karlskrona) Först gå på stan en stund, sedan ut till mamma och hennes Åke.. Mamma har skaffat Face Book...  Kul tycker  jag ;)

Nä, nu hör jag allt hur sängen ropar på mig, så det är bara att lyda och gå och lägga sig !!

NattNatt och sov gott !

Converse !!

Me like my new shoes !!!


Just skickat efter dessa.... Visst é de snygga !!

De blir perfekta att ha nu till hösten !!

Söndag

God morgon, eller, ja go midda...

Tagit en lååång sovmorgon idag och det tillhör ju inte vanligheterna...

Blev lite sent igår för som jag skrev igår så hade vi ju Fridhs sommarfest igår.. Som vanligt var det jätte trevligt.. God mat och trevligt sällskap !!
Vi börjde med en liten tipspromenad och då träffade jag denna lille kisse.. Så söt och kelen..
Trodde jag skulle vinna denna promenad, men sedan visade det sig att VISSA fuskade !! Med sina iPhone i högsta hugg så Googlade de fram sina svar !! Fy på dem..
Men de vann en icabadboll så jag skrattade gott åt dem...

Nä, nu ska jag ta och fixa till här hemma lite.. Lilltösen kommer hem ikväll, har saknat henne

Hejhej så länge !!

RSS 2.0