Piller !!

Av mina piller sover jag gott och är nästan helt smärtfri... Så skönt..

Imorgon ska jag jobba, som tur är det mest kontorsjobb imorgon och det fixar både jag och armen ;)
Vinterstaden

av Arnaldur Indriðason

En kall januarikväll kallas polisen till en betongförort i Reykjavik där ett lik hittats mellan höghusen. En mörkhyad, tioårig pojke ligger där framstupa i en blodpöl, fastfrusen i isen. Pojken har stuckits i magen med något vasst föremål och lämnats att dö i den kalla vinternatten. Ett fruktansvärt brott verkar ha begåtts.

När Erlendur kommer till platsen är pojkens äldre halvbror Niran försvunnen, och man tror att han har med mordet att göra. Erlendur & co börjar utredningen, bland annat vid den skola där båda bröderna var elever. Det visar sig att en av lärarna är känd för att vara en aggressiv rasist, och misstankar riktas även mot honom. Det har förekommit en del knarkhandel i området, inte långt från den plats där Elías hittades. Man tror att det kan finnas kopplingar till langning och jagar rätt på en knarkare som bor i området och tidigare gripits för misshandel. Han visar sig ha alibi, men kommer med halvkvädna visor om en pedofil som synts till i området.


Polisen börjar utreda fallet och ut ur mörkret och snöyran stiger så småningom en bild av händelser som är ännu dystrare än en vinternatt vid polcirkeln

Detta är nu sista boken av Arnaldur Indriðason för min del (om han inte kommer ut med nya vill säga..) Jag har alltså läst alla sju böckerna och tycker de är bra och rekomenderar alla att läsa dem..
Gissa bilden !


En liten bild idag ;)


Underbara Sverige !!

Tänk att vi lever i ett sådant underbart land som Sverige !! Jag är stolt över att betala skatt !! Hade gärna betalat mera..
Blir arg på de som klagar över att vi betalar skatt i Sverige.. Vi får så mycket för de pengarna tillbaka.. Visst kunde det kanske varit lite annurlunda fördelat, men i stora drag har vi det JÄVLIGT bra...

Min operation kostade mig 20:- igår... Då var det minst 15 personer som var aktiva för att jag skulle må bra, läkare, sköterskor, städpersonal + all utrustning som användes och mediciner.. Fatta hur bra vi har det !!
Hade jag varit i USA och inte haft någon jätte bra försäkring så hade jag nog inte kunnat komma undan med mindre än 50.000:- för mitt "lilla" ingrepp..

Var stolta över att betala skatt, för rättsom det är är det din tur att behöva hjälpen !!

Sovit!!

Hej världen !

Har varit hemma nu i några timmar och mår efter omständigheterna bra...

Vi kom in till sjukhuset i god tid så vi fick sitta och vänta en bra stund innan jag fick komma in och klä på sjukhusets vackra kläder...

När jag var tvättad och fått nål i handen så kom narkossköterskan !??? Hmm.. Jag skulle ju vara vaken, sa jag.. Jag skulle ju se hela operationen var min tanke... Tyvärr, sa hon.. Läkaren vill ha dig sovande.. Jaha tänkte jag.. Inget att göra åt...

Jag somnade gott och vaknade efter cirka en timme... Svamlade lite om att jag frös, sedan somnade jag igen i en halv timme..

När jag vaknade nästa gång var jag tvärpigg... Ville på dass, ha kaffe sedan hem.. Och så blev det... Mamma hämtade mig och körde hem mig och vi fikade lite innan hon körde hem till staun igen och jag deckade i sängen...
Jag har fortfarande inte ont i min arm, men är ju rätt hög på morfin och värktabletter !!

Nu ska jag slänga mig på soffan och kolla på nån film...

Tidsinställt inlägg !


Ja, då ligger jag troligtvis nu på operationsbordet och kollar intresserat på var läkaren gör.. Hoppas jag iallafall.. Ska be om en spegel så jag ser vad han gör..
Och nej det har INTE med mitt kontrollbehov att göra, utan att jag är nyfiken och intresserad.. Ville faktiskt bli operations sköterska när jag var yngre...

Vi får se hur det blir med bloggandet de närmsta dagarna.. Förhoppningsvis är jag pigg som en mört och allt blir som vanligt..

Hoppas ni håller tummarna att allt går bra..

Tjo och tjim

Spinning Jewelry

Tack mina ÄLSKADE döttrar för det jätte fina armbandet !! Älskar det och kommer bära det jämt <3
Kan inte ha armbandet på mig än, men efter operationen ska det på <3

Återigen TACK, jag älskar er BÅDA så otroligt mycket !!

Äntligen ...


Äntligen har jag fått det bevisat !!!

I många år har jag kämpat med denna stora fråga och för en liten stund sedan fick jag det bevisat att jag har haft rätt HELA tiden !!

I kvällens program av Det blir bättre har Peter Jöback berättat om sitt liv.. Peter växte upp med en sjuk, alkoholiserad och ofta frånvarande pappa. Den bekräftelse Peter sökte hos sin far uteblev som regel. På teatern där han jobbade blev han i de tidiga tonåren sexuellt utnyttjad av en man som arbetade där. Gärningsmannen såg och utnyttjade Peters behov av bekräftelse och intensiva vilja att bli sedd.

- Det var första gången som en vuxen man sa att jag var bra på något. Men samtidigt blev jag bestulen på min sexualitet, på det fria valet att själv välja min debut, säger Peter i programmet.

Givetvis så fråga René om den där kvällen hos Kristian Luuk för många årsedan.. Han berättar då att Kristian frågat honom om ha blir attraherad av både män och kvinnor.. Peter svarar då ja!
Peter berättar vidare att dagen efter står det med stora bokstäver på alla löpsedlar: Peter Jöback: - JAG ÄR BÖG! Men det sa jag aldrig, säger Peter och ler mot kameran och mot MIG !!!
Ha, var är det jag har sagt !! Han har ALDRIG sagt att han är bög... Han är bisexuell, inte alls samma sak !! Vilket betyder att jag fortfarande har chansen .... ;)

Skämt å sido, dett är ett skämt som vi pratat om i många år, men det visar ju sig faktiskt så att jag hade rätt !!

Glöm inte att all kärlek är vacker !!
AAAWWWW!


Mamma !

Då var det mors dag då.. Hmmm... Ingen frukost på sängen här inte.. Uppe själv, ja ok Fridholf kom och gav mig en puss för en stund sedan.. Jag får vara glad för det lilla.. Nä, skämt och sidor, kommer nog att bli lite firad här idag.. Tiza och Lisa har nog hittat på något..

Min egna lilla underbara mamma får jag fira imorgon.. Har fullt upp idag med förbredelserna inför operationen i morgon.. Ska ha två DUBBEL duschar idag och en imorgon.. Rena kläder efter varje dusch och sängkläder måste vara rena ikväll när jag lägger mig.. Ingen mat efter 24:00 och bara klar vätsak fram till 07:00.. Måste erkänna att jag faktiskt är lite nervös nu.. Inte så mycket för själva operationen, utan för att det inte ska läka som jag vill. FORT !!

Nä, nu ska jag sätta på lite kaffe sedan ut med Fridholf !!

Passar på att önska alla MAMMOR en riktigt bra dag.. Låt era barn ta hand om er HELA dagen !!

Dagens lilla vitsEn resenär med nattåget till Malmö bad konduktören att bli väckt i Alvesta och påpekade att han var väldigt svårväckt.
Morgonen därpå står han rasande på Malmö station och skäller ut konduktören för dennes slarv. När han försvunnit kommer en kollega fram till konduktören och säger :
- Du, det var fasligt vad den där karlen var arg.
- Ja, sa konduktören med en suck. Men det var inget mot den som jag satte av i Alvesta.


Gurka, ätas eller ej ?!?

Minst fem personer har dött i ehec-utbrottet.
Smittan har visat sig komma från spanska gurkor.
Just den här stammen ser ut att vara ovanligt aggressiv.
- Bakterien är nästan som en liten bomb, säger Antonio Barragan på Smittskyddsinstitutet.

Ännu en anledning att INTE äta gurka.. Jag tycker gurka är bland det otäckaste jag kan stoppa i min mun.. Och nu läste jag just på Expressen att de kan vara dödliga ..

Hundratals personer har smittats av ehec i Tyskland sedan utbrottet startade i slutet av april. Hittills har minst fem personer dött i landet, uppger AP.
Här i Sverige har ett tiofall svåra fall konstaterats i Västra Götaland, Skåne, Stockholm, Jämtland och Halland. Samtliga verkar ha vistats i Tyskland – och flera av dem vårdas fortfarande på sjukhus.

God morgon...

Säger som min gamla historielärare Lasse:
Bin Ladin är borta, Saddam är borta, Karadžić är bakom lås och bom och nu har de tagit Mladić också.
Nu väntar jag bara på nyheter om att de spärrat in det där miffot som vann idol och Justin Bieber sedan är jag rätt nöjd...

Önskar alla en superduper skön fredag.. Själv ska jag jobba ikväll ute i Ekebacken i Hoby.. Vi ska har dans för funktionshindrade och de firar 30 års jubileum... Vi kommer bli cirka 160 deltagare.. Kommer att bli så skoj så..Om jag skulle

bli blond igen !!

Nu säger jag som ungarna: ERKÄNN att det var snyggt ;)

Blir faktiskt sugen när jag ser denna bild som är från 2008..

Nja, vi får väl se hur det blir.. Tar ju sådan tid att få ner det till vitt när jag färgat det mörkt i flera år..
Men vad tycker ni?!?

Dagens lilla vits


Den despterate mannen rusade iväg in i det överfulla väntrummet hos läkaren. Han slängde igen dörren så att tre reproduktioner av Gubbe i sydväst föll i golvet. Han kastade sig mot mottagningsrummets dörr och rev i förbifarten ned 34 inbundna årgångar av Svenska Journalen och Turistföreningens Årsbok, knuffade bryskt undan tre äldre herrar med halsont, välte fyra pelargonier, slet upp dörren, kysste sjuksystern på hand och kved:
-hjälp, hjälp, doktorn, jag har just svalt en biljardboll!
-en biljardboll……
-ja
-kön är därborta

Pubupplevels en helt vanlig torsdag..

... i lilla Ronneby..

Ikväll hade vi öppet på Bruket för sista gången denna termin.. Inte jätte många besökare men några hade vi ;)

Precis som förra torsdagen bestämde Therese och jag att vi skulle ta en öl efter jobbet.. Sagt och gjort..
Inte jätte många där men iallafall tre mer än förra torsdagen.. Det satt alltså tre medelålders män på puben när vi kom...

När vi fått in vår öl började dessa tre män diskutera Carola !! Om vilken underbar artist hon var, ja faktiskt den bästa i Sverige ;) En av dem tyckte att Lena PH var bättre, men han blev snabbt ner röstad av de andra männen.. En av dem visste även att hon skrev Pernilla Wahlgrens bidrag "Tvillingsjäl". Tyckte detta var rättså skoj att han visste detta.. Inte var dag man springer på hetrokillar som kan något om schlager.. Oj, nu var jag visst lite fördomsfull ;)

Kan även berätta att Lena PH faktiskt skrivit texten till Pelles och min låt.. Det svär jag på, den som både jag och Arvingarna har sjungt in på skiva ;)

Nä, nu ska jag vara lite sociall med min man ..
NattNatt

Philips Sonicare !

Just varit och hämtat denna på Maxis postutlämning...

Jag fick erbjudantet från Buzzador att prova denna skönhet och skulle på 14 dagar få vitare tänder ;)

Vet inte riktigt om jag tror på det men visst är det värt ett försök !

Här kommer info om tandborsten...
OM PHILIPS SONICARE HEALTHYWHITE
Få vita, hälsosammare tänder till ett mycket förmånligt pris! Healthy White är en sonisk tandborste som rengör dina tänder med upp till hela 31 000 borsttag i minuten.

Rörelserna blandar tandkräm och saliv till en syrerik skummig vätska som rengör djupt in i utrymmet mellan och bakom tänderna samt längs tandköttskanten där plackbakterier trivs. Resultatet är skonsamt naturligt vita tänder och en renare, friskare mun.

Välj mellan de tre lägena Clean and White (som är effektivt mot fläckar som kaffe, te, tobak och rödvin), standard- och rengöringsläget Clean för överlägsen rengöring samt Sensitive som rengör på ett  skonsamt och noggrant sätt.

Är ni intresserade av att bli en "buzzador" skicka ett mail/medelande till mig så ska jag berätta hur du gör..
Jag har fått massa roliga erbjudande...

Inte lätt att vara liten..

när det blåser ute....


Dagens lilla vits


Stålmannen flyger över manhattan och spanar efter osedligheter när han får syn på Wonderwoman som ju också är en superhjälte. Wonderwoman ligger spritt språngande naken på ett tak och solar. Stålmannen tänker att hon är ju grymt snygg. Han skulle bra gärna vilja flyga ned och sätta på henne, men han är ju trots allt en gentleman så han flyger vidare. När han åter igen passerar platsen så ligger Wonderwoman fortfarande där med brett särade ben.

- Äh va fan, jag är ju stålmannen så jag flyger ned snabbt som fan och dundrar på henne och drar igen, hon hinner aldrig märka att det var jag!
Han flyger snabbt ned och bom bom bom så är det klart och han drar igen.

- Va fan var det där, undrar Wonderwoman och reser sig på armbågarna.

- Inte fan vet, jag säger osynliga mannen, men jag har jävligt ont i arslet!


Svenska kyrkan...

Sommaren 1989 förgrep sig den i dag 71-årige prästen på då 11-årige Martin. Hans kompis, en 10-årig pojke, tvingades att se på. För polisen berättade pojkarna hur prästen onanerade i bastun, och höll fast Martin så att det gjorde ont. Trots att prästen delvis erkände slapp han fängelse. Dessutom fick han behålla sin prästtitel.
Det är just sådant som faktiskt får mig att överväga att gå ur Svenska Krykan... Hur kan en ärkebiskop låta han jobba vidare.. " Visserligen" inte med barn, iallafall inte utan uppsikt som han sa när Aftonbladet frågade honom, men det spelar INGEN roll i mina ögon.. Mannen är sjuk och farlig och ska ABSOLUT inte fortsätta att jobba med människor och absolut INTE som präst..
En präst är för mig en människa som alla ska kunna ha förtroende för, men det kan iallafall inte jag ha för någon som har förgripit sig på barn..

Jag hoppas verkligen att Svenska kyrkan se till att göra något åt detta och går ut med en ursäkt, annars kommer jag nog tacka för mig !!

Läs hela artiklen här ---------------> http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13071486.ab

Dagens lilla vits


Det var en gång en kille med en snopp som var 50cm. Han undrade hur han skulle göra den mindre så han gick till en klok man som sa:

- Gå till grodan i skogen och säg att du vill gifta dig med grodan, och varje gång grodan svarar nej minskar din snopp med 10cm.
Killen gjorde som han hade blivit tillsagd och när han kom till skogen frågade han grodan:

- Vill du gifta dig med mig?
Då svarade grodan:

- Nej!
Så minskade snoppen till 40cm men killen tyckte fortfarande att hans snopp var lång så han gick till skogen igen och frågade grodan:

- Vill du gifta dig med mig? Grodan svarade:

- Nej! och snoppen blev då 30cm men alla andra killarna hade 20cm och killen beslutade sig för att han ville ha den ännu mindre så han gick till skogen igen och frågade grodan en gång till:

- Vill du gifta dig med mig?
Grodan svarade:

- Nej, nej, nej, och åter NEJ har jag ju sagt!


Det där med matte är INTE lätt !

Världen väntade förgäves på jordens undergång i lördags. Nu berättar domedagsprofeten Harold Camping vad som gick snett. Han räknade fel på fem månader – den riktiga domedagen inträffar den 21 oktober.... Hahaha !!

Undergången kom inte, denna gången heller.  Besvikna människor som hade hoppats komma till himlen stod som frågetecken runt om i världen och krävde ett svar av Camping vad som gått snett.
Men Camping var försvunnen. Först tidigt i morse återuppstod han och berättade på en presskonferens varför vi fortfarande finns kvar.
– Jag ber om ursäkt för att jag förväxlade datumen och räknade fel på fem månader. Den verkliga domedagen inträffar den 21 oktober, sa Camping. ;) Jävla fjant ! 
Han berättade att han kom på sitt misstag i helgen, men att 21 maj ändå hade betydelse som den ”osynliga domedagen”.
– Det var då Guds dom och frälsning över jordens människor blev klar. Vi har alltid sagt att 21 maj var den stora dagen, men vi förstod inte den andliga innebörden. Endast en typ av människor får komma till himlen, vilka det blir vet vi först den 21 oktober, säger han.
Eftersom Gud nu lagt sin dom finns det inget annat att göra än att vänta tills den 21 oktober, enligt Camping. Jahaja, då vet vi det.. Bara sätta isg och vänta .. Fast vad ska jag vänta på.. Jag är säkert INTE utvald änd.. Eller, JO det måste jag ju vara Hahaha !! 

Han själv kommer att sluta predika och varna människor om domedagen, och hans radiokanal kommer bara att spela kristen musik fram till den 21 oktober. Tycker jag var ett väldigt bra beslut.. Det bästa han sagt faktiskt överhuvudtaget !!


Gissa bilden !Är nog för lätt, eller ?!?!


Dagens lilla vitsHustrun stod och stekte frukostägg åt sin make.
Plötsligt kommer maken inrusande i köket.

-"Försiktigt," säger han, "FÖRSIKTIGT! Använd mer margarin! Du steker
för många åt gången. FÖR MÅNGA! Vänd dem! VÄND PÅ DEM NU! Det behövs mer margarin. Åh, herre gud! VAR ska du få plats med MER MARGARIN? Dom kommer att fastna! Försiktigt... FÖRSIKTIGT! Jag sa FÖRSIKTIGT!
Du lyssnar ALDRIG på mej när du lagar mat! Aldrig! Vänd dem! Skynda dej nu!
Är du tokig? Har du mist förståndet? Glöm inte att salta dem.
Du vet att du alltid glömmer att salta dem. Använd saltet. ANVÄND SALTET! SALTET!!!"

Hustrun stirrar på honom.

- "Vad i hela friden är det för fel på dej? Tror du inte jag vet hur man steker ett par ägg?"

Maken svarar då lugnt,

- "Jag ville bara visa hur det känns när jag kör bil."  

Nationaldagen !!

Hmm.... Sitter här och bli riktigt irriterad på alla dessa rent utsagt JÄVLA facebooks inlägg om nationaldagen...
Typ denna:
Jag hissar svenska flaggan, utan att vara rasist.
Jag firar Sveriges nationaldag, utan att vara rasist.
Jag sjunger Sveriges nationalsång, utan att vara rasist.
Jag älskar mitt land Sverige, utan att vara rasist.
Någon måtta får det vara.
Kopiera det här om du törs, jag törs!!!
och denna:
UPPMANAR ALLA ATT 6:e JUNI PÅ NATIONALDAGEN KL.12.00 GÅ UT Å SJUNG VÅR NATIONALSÅNG PÅ GATOR & TORG I PROTEST MOT ATT DEN EJ FÅR SJUNGAS I SKOLORNA. FATTA VÅR NATIONALSÅNG ÄR INTE RASISTISK. ÄR DU EN MES ELLER VÅGAR DU KOPIERA DETTA OCH VARA MED OCH KÄMPA..

Säger att detta bara en jävla massa bullshit... För det första så är skolan STÄNGD den 6 juni pga det är röd dag och skolor har stängt då.. Sedan finns det inget alls som säger att det INTE får sjungas nationalsång på våra svenska skolor, den får sjungas vart som helst..
Vem fan säger att jag är rasist för att jag har en svensk flagga på min balkong.. INGEN.. Aldrig har någon sagt till mig att jag är rasist för att jag sjunger "Du gamla du fria" Aldrig... Tänk på en fullsatt idrottsstadium när typ 10000 tusentals människor står upp och sjunger vår vackra nationalsång.. Ingen säger att de är rasister..
Nä, de som påstår allt detta skitsnack är säkert lite smygrasister, eller ??? 

När våra så kallade "nynazister" kom till Sverige i mitten på 80talet och STAL vår flagga och nationalsång, DÅ BLEV DET RASISTISKT... Men dett är länge sedan och vi VANLIGA svenskar har tagit tillbaka vår flagga och sång.. Jag har iallafall gjort det och jag tycker vi ska lägga ner allt detta SKITSNACK en gång för alla !!

Tack för vissat intresse !!  

Nervös

Bidde ingen träning igår.. Kroppen skrek nej, så jag åkte hem istället ...

Nu börjar jag bli lite nervös.. Nästa måndag lägger jag mig under kniven för att operera min armbåge.. Visst ska det bli skönt att få det gjort men jag är livrädd att det ska tid för att läka.. Jag vet ju redan att jag världens sämsta läkekött...  Menmen, det får bli som det blir..

Idag har jag kvällen så det blir inget mera här idag..

Have a nice day, i will ;)

Mannen i sjön

av Arnaldur Indridason

Vattnet sjunker undan i sjön Kleifarvatn på Island. Och på sjöbotten, fastbundet vid en rysk spionutrustning, hittar man liket av en man.
Liksom i tidigare böcker är det försvunna personer som står i fokus i Indridasons, Mannen i sjön.

Det står genast klart att skelettet är gammalt, och allt pekar på att brottet har begåtts under tiden för kalla kriget. Samtidigt som Erlendur och hans kollegor jobbar sig bakåt i tiden med hjälp av olika indicier berättas en annan historia. Den handlar om en ung isländsk student i Östtyskland på femtiotalet och slutar så småningom i vår tid.

Händelser från två tidsplan vävs samman i en spännande berättelse om hur en grupp isländska ungdomar, uppfyllda av drömmar och hopp, ger sig av för att studera i det kommunistiska himmel-riket Östtyskland - där de dock möts av moraliskt förtryck och ett allestädes närvarande angiverisystem.

Detta är den fjärde boken och denna är jätte bra.. Mera kärlek och lite mindre spänning ;)

 

 

 

 


Klar .... Nu ser jag bra ut....

♫ .(ړײ) ♫.
♥ .«▓» ♥.
♫..╝╚.. ♫ Tjohooooo !!! Jag lever och mår bra !!

Putsat klart fönsterna i hela lägenheten, strykt upp veckans tvätt och snart ska jag på styrelsemöte och efter det blir det träning..

Önskar er alla en super skön dag !!

Dagens lilla skämtTvå svenskar och två norrmän skulle ut och åka tåg. Norrmännen köpte var sin biljett men såg att svenskarna bara köpte en biljett tillsammans. Norrmännen blev ganska så fundersamma.

Väl ombord på tåget såg de två norrmännen att svenskarna låste in sig på toaletten. När konduktören kom knackade han på toalettdörren och sa "Biljetten".

Svenskarna stack ut biljetten genom dörrspringan. Konduktören klippte biljetten och stack in den igen.

Norrmännen, som sett det hela, blev mäkta imponerade. På hemvägen köpte de två norrmännen bara en biljett tillsammans. Medan svenskarna inte köpte någon biljett alls.

Ombord på tåget gick norrmännen och låste in sig på toaletten. Efter en stund kom svenskarna och knackade på dörren och sa: "Biljetten". Norrmännen stack ut biljetten genom dörrspringan.

Svenskarna tog biljetten och gick och låste in sig på toaletten i nästa vagn.


Jorden har INTE gått under

idag heller ;)

Domedagsprofeten Harold Camping förutspådde att en världsutplånande jordbävning skulle slå till klockan 18 i igår kväll på Nya Zeeland och sedan svepa över resten av jorden. Hmmm jag har inget märkt ;)

1994 tog Sverige både OS-guld i ishockey och VM-brons i fotboll – men någon apokalyps blev det inte, trots att bibelkännaren Harold Camping hade förustpått det. Han tillstod i efterhand att han ”kanske hade räknat fel”. Tror han har gjort det igen ;) Jävla idiot... 

Men Harold Camping gav inte upp. I stället kom han på att domedagen skulle inträffa 7 000 år efter att Noak seglade iväg med sin ark. Detta är idag och skulle då som agt börja igår kl 18 på Nya Zeeland... 

Harold Camping har spridit sitt budskap om domedagen den 21 maj 2011 i flera år. Bara i USA sänds hans radioprogram på 66 olika stationer.
Nu tyder det mesta på att vi får leva åtminstone till nästa år. Jag undrar varför en sådan IDIOT får så mycket uppmärksamhet.. Finns ju väldigt många människor som tror på honom, till och med de som tagit sitt liv för att det inte vågar uppleva denna dag... Blir hysteriskt vansinig på sådana människor som inte gör något annat än förtör för andra.. SKÄMS på dig !!

Enligt Mayakalendern upphör världen som vi känner den att existera den 21 december 2012.. Ja och detta finns det ju andra som tror på.. Jag gör det INTE.. Jag tror att helt enkelt är så att han/hon som gjorde kalendern dog och hade inte visat någon annan hur de skulle göra.. Men den som lever får se..

Nä, nu ska jag ut och njuta !!


Dagens lilla skämtDen rasande generalen kallade samman både sin livvakt och personalen i hushållet.

- Är inte min hustrus stulna juveler funna inom en timme blir det krigsrätt för er allesammans skrek han.

Folk for som yra höns åt alla håll för att leta. Flera timmar senare hade sökandet inte lett till något resultat.

Till sist fick de desperata soldaterna tag på ett fyllo utanför generalens residens.

Han misstänktes för stölden och för att få honom att erkänna höll de mannen i fötterna och doppade ner honom i en brunn.

- Nå, var är juvelerna? frågade de efter varje dopp.

Efter ett extra långt dopp hostade och frustade mannen ilsket:

-Nu får ni ta mig tusan skaffa en annan dykare för jag kan inte hitta dem!Energi !!

Kort dag idag.. Var hemma redan vid 1330  tiden.. Tog en liten tupp lur för att sedan ge sig ut påpromenad med liten man..
När tjejerna om hem bidde det mat...

Vad som hände sedan vet jag inte... Vet inte avrt energin kom ifrån men jag har nu putasat fönster, strykt och bytt gardiner och är nu i full färd med att damma överallt.. Hmmm.... En fredag !? Ja, så kan det bli ibland ;)

När jag är klar med damningen får det bli en sväng till med "the dog" för att sedan landa med hela ryggen i soffan...
Undras om det finns något bra på dumburken ikväll ? Annars får jag väl slänga på nån gammal film.. Eller en ny ;)

Nä, nu ska jag fortsätta att städa.. Hoppas på fint väder imorgon så vi kan ta och åka ut till havet med liten man... Behöver saltvattensluft i lungorna känner jag ..


Så sött ..

Om jag skulle försöka få Fridholf att göra så ;)


Dagens lilla skämtMannen kom hem från jobbet helt slutkörd efter en veckas hårt slit och slog sig ner i soffan framför TV-n.

Han sa till sin fru:
- Ge mig en öl, snart börjar det.

Hon suckade men skickade över en öl till honom.

Efter femton minuter sa han:
- Ge mig en öl till för snart börjar det.

Hon blängde på honom men slängde till honom en öl till.

När han avslutade ölen efter några minuter sa han:
- Ge mig en öl till, det börjar vilken minut som helst.

Frun blev vansinnig och skrek åt honom:
- Är det allt du ska göra i kväll, sitta framför TV-n och dricka öl?! Du är inget annat än en lat, fet, dryg jävel!

Mannen suckar och säger:
- Nu har det börjat...


After work

Efter en trevligkväll på Bruket med Kladdkakebak blev det en liten sväng inom puben med Patricia och Therese... En öl och massor av snack om Kallinge ;) Efter lite snack så visade det sig att jag och Theres nog lekte tillsammans som barn efter som vi nästan bodde grannar..
Och efter ett snabbt samtal hem till mamma så visade det sig att Pelles mormors storebror Bengt och vi bodde grannar.. Vilket betyder att Pelle och jag borde träffats som barn ;) Du kanske vet något om detta lilla svärmor?!? Var Pelle någon gång hos Bengt som barn ?!?

Nä nu ska jag nog ta och våldföra mig på min man ;) Nä.. Skojar bara han tittar ju på sporten och är ej kontaktbar ;)

God natt alla mina läsare och JA, jag har bakat idag.. Finns bildbevis ;)

<3

0741-007-11Diva Una Mule

Snyggt ... Både runt halsen och på foten ... Me like <3

Slumpen eller ?


Myggbett !!

Jahaja, då har jag fått årets första myggbett... Tycker verkligen att mygg och fästingar är sommarens plågorandar.. USCH och FY på dem ;)

Idag har jag haft lite sovmorgon.. Skönt.. Somnade redan vi 21 tidien igårkväll.. Länge sedan jag somnade så tidigt !

Idag är det kvällen som gäller.. Har ju inte jobbat torsdagskvällar på länge, men nu är jag på G igen... Trivs så bra med mina kvällar på Bruket och våra mysiga ungdomar där...

Nä, nu ska jag göra lite nytta innan det är dags att gå till jobbet.
Have a nice day !!

Dagens lilla skämtNär Gud hade skapat Adam och Eva, hade han två saker kvar som han tänkte ge till dem. Gud sa:
- Jag har två saker kvar till er, den ena är konsten att kissa stående...

Adam avbröt:
- Jag, jag vill ha den, det skulle vara riktigt kul, livet skulle vara mycket lättare och roligare!!

Han tittade på Eva, som nickade och sa:
- Varför inte, det är inte så nödvändigt för mig.

Så Gud gav Adam den här gåvan. Adam skrek av glädje, hoppade upp och kissade runtom, skvätte på väggarna och sprang till stranden och kissade och beundrade mönster han gjorde i sanden.

Gud och Eva tittade på Adams glädje och Eva frågade Gud:
- Och den andra saken som Du skulle ge bort som gåva?
- Hjärna Eva, hjärna.


Dagens lilla skämt !!Du är ett riktigt pucko om du ...

... påstår att du har sett "osynliga mannen".

... pratar med växterna... och får svar.

... använder ett öppet kylskåp som sänglampa.

... jobbar extra som sandsäck på en boxningsklubb.

... tänker satsar på en karriär som basketmålvakt.

... skjuter dig själv i foten för att se om det gör ont.

... borstar tänderna med klorin för att dom ska bli vitare.

... kör in fingrarna i en fläkt för att få dom lika långa.

... öppnar dörren till frysen när du tycker att det är för varmt med elementen på.

... stolt visar upp alla dina hemorrojder för alla i bankomatkön.

... blir jättebesviken när du öppnar julklappen som du har köpt till dig själv.

... försöker förfalska en 100-lapp genom att stryka en nolla på en 1000-lapp.

... är glad att du inte föddes i Polen eftersom du inte kan polska.

... amputerar benen på din hund för att slippa gå ut med den.

... alltid med dig en miniräknare för att vara någon att räkna med!

... ringer "Svenska spel" och ber om stryktips när du har tvättat kläderna.

... köper en porrfilm till mormor och säger att det är en bra bantningsvideo.

... kliar dig i baken och blir överlycklig när du upptäcker en klick chokladpudding på fingret.

... intalar dig själv att du har massvis med vänner, då det alltid är upptaget när du ringer till dig själv.

... skriver "mottagaren betalar portot" på kuvertet när du skickar kärleksbrev.

... delar ut näsklämmor till alla på bussen när din tamagotchi skitit på sig.

... sätter upp en kondomautomat på en bar för lesbiska.

... tittar vid sidan av TV:n när fotbollskommentatorn säger att en spelare värmer upp utanför bild.

... lägger ner hela ditt liv på att studera stenars sexliv.

... ägnar tid åt att läsa den här puckolistan.
Gissa bilden !Kan vara svårare än ni tror ;)
Anne hade rätt, med lite hjälp från mig.. Mina jultrosor med tomtar på ;)


Utebio !

God morgon kära vänner.. Hoppas ni sovit lika bra som mig! Har lite sov morgon idag, fast det är tisdag..
Vi ska ha utomhus bio ikväll för kommunens höggstadie, på Brunnskvittret.. Hoppas det blir bättre väder än vad det är nu.. Just nu spöregnar det :(

Filmen är en kärlekskomedi! Och jag hoppas att ungdomarna uppskattar den.. Jag uppskattar iallafall Ashton,  mums på honom!!! ♥

Nu kommer min lille prickige vän och piper.. Tror nog att han vill gå ut en sväng, trots att det regnar.. Han brukar inte vara så glad för regnet.. Men destumera fönen när vi kommer in.. Har det regnat när vi varit ute går han raka vägen fram till speglen och sätter sig där för att bli fönad ;) Söt vovve..


Dagens lilla skämt !!En man intervjuades i radion efter att ha vunnit en miljon på fotbollstipset.

- Vad ska du ta dig till med alla de här pengarna? frågade intervjuaren.

- Jag kommer att spendera de första 250000 på öl och whisky, sa vinnaren glatt, och de andra 250000 kronorna ska jag spela på hästar och hundar för.

- Jag förstår, sa intervjuaren en aning tagen.

- Och sedan, fortsatte vinnaren, ska jag spendera 250000 kronor på kvinnor och ha riktigt skojigt.

- Jaha, sa intervjuaren och tillade snabbt:

- Och vad hade du tänkt att du skulle göra med de resterade 250000 kronorna?

- Tja... jag antar att dem kommer jag förmodligen att slösa bort.
Mer bilder ...

Tiza efterlyste mera bilder :) Så nu ska jag lägga ut några fina på henne.. Hahah !!

Mina vackra döttrar julen 2007 ;) Blev en bild var på de ...

Kanske skulle införa "Gissa bilden igen" ?!?

Nu säger jag god natt !!


HJÄLP !!

Jahaja, då har jag kommit in i min första bloggtorka ;) Eller rättaresagt jag har inte haft tiden eller orken.. Men...
NU UNDRAR JAG VAD NI VILL ATT JAG SKA SKRIVA OM?! I NEED SOME FUCKING HELP!!!

Kommer att börja med dagens lilla vits snart igen eftersom iallafall en ville det ;) Tack Tina för visat intresse ;)

Nu ska jag snart åka och jobba... Så vi ses snart igen ;)

Duracellkaniner...

Underbara dag... Ikväll gäller bara en sak... ESC på tv .... Kvällens vinnare är redan klra enligt mig och det är inte Erik utan två små Duracellkaniner, tvillingarna Jedward med låten Lipstick .. Jag tror de tar hem hela tjottaballongen ..
Vad tror ni?!


Nu ska jag....

Jag kommer inte fortsätta med Dagens vits eftersom jag tolkar er tystnad med att ni inte vill att jag ska fortsätta... Eller misstolkar jag !!

Kom hem idag från Malmö.. Har varit på konferens i Malmö med jobbet... Både Ronneby kommun och Karlskrona kommun hade skickat sin fritidsledare så jag och Pelle fick några mysdagar ihop.. Vi delade även hotel så jag svek Therese och sussade tillsammans med Pelle istället.. Väldigt lärorika dagar och just nu sprudlar jag av ideér hur vi ska få igång Bruket till 100 igen ;)

Nu ska jag snart ta tjuren vid hornen och sluta röka... Iallafall gör ett tappert försök.. Har några aska kvar här hemma men när de är slut så får det räcka.. Har faktiskt beställt hjälpmedel denna gången... En eliktroniskcigarett.. Får se om den hjälper..

Nu ska jag fixa klart tårtan som vi ska ha imorgon.... Imorgon firas det två saker här hemma.. Först att jag fyller 23 host41host och att Pelle och jag har varit tillsammans i 8 år ;) Grattis på oss ...

Tjoochtjimbadring

Dagens lilla vits

Ska jag fortsätta eller inte ?!?!?


Parodi på Saade


Måndag !

Då var jag tillbaka i vardagen igen...
Jobbat kvällen coh ska nu gå en liten kvällspromenad med min lille vän för att möta vår store vän ;)

Det luktar SOMMAR ute och det var ljust när jag körde hem vid halv tio... ÄNTLIGEN är värmen här !!

Ha en fortsatt trevlig kväll... Var rädda om varandra och sov gott...

Om jag hinner och orkar kommer dag 4 i London upp imorgon... Vad har tyckt om de andra dagarna ?!?

Kyss, som man säger i Tyskland ;)

Hmmm

Mitt London inlägg vill inte komma upp!?! Undras varför... Flera timmar sedan jag förökte få upp det så ni kan läsa och se på de fina bilderna....


Dag 4 i London ! 5/5-11

Jahaja... Då var det sista dagen i London... Vi skulle lämna vårt skabbiga hotell redan vid 10 tiden och bussen hem skulle gå vid 1830 samma kväll.... Vi hade packat ner nästan allt men fick inte plats med allt så vi fick springa till affären och köpa en liten resväska till ;)
Vad gjorde vi denna sista dagen då? Jo, vi SHOPPADE !!!
Styrde kosan till Oxfordstreet och Primark... Primark är ungefär som Ullared, fast då inte lika stort men priserna är detsamma... Billigt som attans.. Fruktansvärt mycket folk och fyndade inte jätte mycket... Konstiga kläder och konstigt mode... Köpte bara en tröja, två par skor och lite småplock.... Faktiskt lite besviken...

Jaja... Nästa mål för dagen var ett återbesök på Harrods.. Vi var ju där en sådan liten stund förra gången... Nu hann vi med fler våningar och jag handlade faktiskt bara en sak här... Tuggben till litenman.. 19:- som hittat.. :)

När vi gått i cirka 2 timmar orkade jag inte mera.. Jätte ont i mitt vänster ben, trött och hungrig.... Satte mig på en trappa och bara vägrade gå mera... Vi bestämde att Tiza och jag skulle gå ut för att hämta min väska som en snäll vakt låst in för 30:-.... Men vi hittade inte ut.. Stod där helt uppgivna, då kom det fran en tjusig man och frågade om vi behövde hjälp...
- JA !!!! Jag vill INTE vara här mera... Snälla hjälp oss att hitta ut, sa jag... Åh, bara det lilla problemet sa han och tog min arm och ledde ut mig... Engelsmännen är väldigt vänliga har jag lärt mig under veckan...

Detta monoment hittade vi precis när vi skulle gå ut.. Ett minne till Diana och Doddi.. Monomentet stod på en liten vattenbrunn där man kunde skänka pengar till barn som inte hade råd att gå i skolan.. Det är Doddis pappa som "ställt" dit monomentet.. Väldigt vackert.. I glaspyramiden fanns ett glas.. Det sista Diana drack ur plus en super vacker Diamantring.. Den som Dodi gav Diana samma kväll som de förolyckades...

När vi hämtat min väska så tog vi en taxi tillbaka till hotellet.. Jag vägrade gå..

Efter en god pizza på en liten resturang som låg jämte hotellet hoppade vi in i bussen och åkte nu hemåt Sverige...
Resan hem sov jag nästan hela tiden..
 Tackar London för denna gången och på återseende.... SNART !!


Dag 3 i London ! 4/5-11

Upp tidigt idag också.. Sova kan vi göra hemma !!
Första anhalten idag var Shakespeares teater The Globe !! Vi hade lite tur, för alla skådespelarna var på plats för pressfotografering.. De sätter upp Mac Beth denna sommar... Jätte kul att se detta och att vara på historiskmark.. Patricia gick som på moln ;)
 
Att få lyssna på guiden om historien bakom The Globe var jätte intressant, hon kunde verkligen fånga oss..

Detta var verkligen Patricias dag... För efter the Globe gick vi Potters fotsteg...
Jag lekte lite dödsätare och försökte göra som dem och äta upp Meleniumbron ;)

Och Patricia försökte springa genom väggen på Kings Cross för att kolla om hon ändå inte var lite trollkarl iallafall ;)

 

Efter lite fika så gick vi en väääldigt lång och säkert Londons tråkigaste gata för att ta oss ner till Madame Tussauds... Nu låter jag bilderna tala !!
 

 

 

 

Vi hade en jätte rolig tid på Madame Tussauds och får jag möjligheten så ska jag dit igen .....

Efter vå lekt ett par timmar så tog vi taxi ner till Conventgarden för att köpa skor !! Ni som känner mig vet hur rädd jag är för att åka bil, men här gick det JÄTTE bra.. Satt baklänges och hade nollkoll... Funkade perfekt... Efter jag handlat mina skor gick vi på en mysig liten Italiensk resturang och åt oss mätta... Sedan var det dags att leta upp en tunnelbana och åka till hotellet...

En lång dag !!Dag 2 i London ! 3/5-11

Efter en kall natt på hotellet gav vi oss ner till frukosten.. Torr bulle med marmelad, kaffe och lite äppeljuice slank ner...

Vi hade bestämt att vi skulle ta oss till Buckingham Palace idag.. Jag ville ju se vaktavlöslingen.... Men innan vi gick dit skulle vi gå inom Harrods... Detta måste vara en av världens dyraste affärer... Jag köpte själv endast en liten pins för 31 kronor ;) I denna affär finns verkligen all och nästan allt är JÄTTE dyrt.. Trevlig personal hade de och de var väldigt hjälpsamma vare sig man ville eller inte ;)

Nu var det dags för vaktavlösningen.. Jag min fjant trodde det skulle räcka med att vi var där ca 10 minuter innan men oj vad där var folk...


När vi tyckte att vi sett klart på detta specktakel så gick vi vidare... Mot Piccadilly Circus... Oj som jag längtat hit... På 80talet när jag var Punks så var det min högsta dröm att få åka hit och kolla in alla London punkare.. Men nu 2011 fanns det inte en ända, nej inte under hela resan såg vi någon alls... Det var ju tur att Lisa med blått hår och Kim med grönt hår var med så andra turister fick något vackert att fota.. Det stannade två unga fransyskor och ville bli fotograferade med Km och när vi satt på Piccadilly och åt vår medhavda fika, var det flera som fotade både Lisa och Kim ;)
 
Efter Piccadilly tog vi oss upp till Oxfordtreet.. Lisa, Tiza och Kim shoppade loss medans jag bara längtade efter att få komma till Dr Martens Affären och till Primark..
När det gått ett par timmar så tog vi tunnelbanan tillbaka till hotellet för att där möta upp mamma Tina och hennes dotter Smilla... Vi skulle nu till Hard Rockcafé ...
 
Hard Rockcafés museum var en stor besvikelse.. Lite gitarrer intryckta i ett pyttelitetrum i en källare, tur att det inte kostade något.. Själva cafét var fullbokat så vi tog en liten pub vid sidan om istälet.. Åt en Fisch & chips.. Ingen hit, men nu har jag iallafall smakat !!
Vi tog en röd Londonbuss tillbaka till hotellet för att nu komma till ett hotellrum som hade en temperatur på ca 40 grader ... Jippy !?!

Årets första dopp...

Imorse blev det långpromenad med make och litenman.. Vi gick runt Skärsjön.. När vi kom ner till sjön fanns det inget som stoppade litenman för att hoppa i sjön.. Ett par kallsupar fick han i sig men det stoppade honom inte för att hoppa i igen.. Han é ju helt galen i vatten...

Nu har vi just kommit hem från en liten runda på Maxi.. Lite nya blommor inköptes och nu står dagens middag på spisen och puttrar..

Snart dags för träning... Ska bli sååå skönt men hoppas på så lite benträning som möjligt.. Känns som de fick sitt i London.. Har faktiskt gått ner 2 kilo under resan ;) Men det är ju inte så konstigt, vi gick ju typ 2 mil om dagen..

Nä, nu ska jag ställa mig och stryka... Del två av Londonresan kommer i kväll ;)


Stackars liten då.....

Kolla in hunden som så gärna vill leka...


Svar på en fråga...

Hejsan!
Emma heter jag. Jag ska tatuera in en kärlekssymbol och fick nys om denna symbol. Men jag vill vara 100 på att det verkligen betyder evig kärlek, då jag inte funnit det någonannanstans! Därför tänkte jag fråga vart du fick reda på denna symbol och dess betydelse :)

Svar: Hej Emma !

När jag och mina döttrar började prata om att göra en gemensam tatuering så började jag leta på nätet... Hittade denna symbol någonstans och där stod det att den stod för evig kärlek.. Kan inte hitta sidan nu men är 100 på att den betyder det, annars hade vi INTE satt den på våra kroppar ... Kan ha varit en utländsksida... Hittar jag den ska jag maila den till dig !!
Lycka till med din tatto ;)

Dag 1 i London ! 2/5-11

Efter en sovande bussresa till London så kom vi till hotellet, vi fick inte checka in förrens klockan 14 och vi var där vid 8tiden.. Vi hade bestämt innan att vi skulle följa med på stadsturen för att tiden skulle gå..

När klockan var två checkade vi in på det skitigaste hotelrum jag någonsin sett... Fick ställa mig och skura duschen innan jag ställde mig där.. Sängen var lockande men såg mer skön ut än den var... Den var hemsk.. Nåväl, jag somnade iallafall och sov i två timmar...

Sedan stack vi ut på stan igen.. Nu med näsan riktad mot London Eye... Hade lite små panik innan vi steg på men tyckte att det var ju inte så farligt..
Inte de första 10 minuterna ialla fall... Men sedan tittade jag på hjulet och jag tyckte det skevade, det gjorde det ju inte men det såg ut såg..
Paniken steg och jag fick sätta mig ner... Där satt jag resetn av turen och läste The underground map ;)

 


När vi hade åkt så hitade vi en liten spelhall, som inte var så liten visade det sig... Två plan med massor av skoj...
Där spenderade vi ett par timmar innan vi bestämde oss för att ge oss mot vårt sunkiga hotell ...
När vi kom ut var det alldeles mörkt.. och då var The London Eye så här vackert...


Hemma !!

Diva Una MuleSå skönt att vara hemma igen... Verkligen längtat efter min säng, make och vovve....

Vi har haft en SUPERDUPER vecka med fint väder och massor av shopping och sightseeing!!

Jag kommer skriva mer om vår resa och visa bilder efter hand....

Men först måste jag berätta och visa mina fynd av skor...

Köpte två par Dr Martens i en affär i Conventgarden... Gick som på moln där inne, både Lisa och jag ;) Helt underbart... Lisa köpte ett par super coola kängor, inte i den affären utan i en annan skoaffär som sålde Dr Martens...

Till min Conversegalne man köpte jag ett par fräcka sandaler....

Sedan köpte jag två par skor till på Primark ;) Så jag hade fem par skor med mig hem, ett par till Pelle och fyra till mig.. Det är väl rättvist ;)

Nu går jag här hemma och går in mina fina ballerinaskor.. De högklackade behövs inte för de klämmer inget alls men ballerinadojjorna är lite trånga och hårda så lite blåsor blir det nog.....

Skriver mer ikväll om vår underbara resa !!

Fredagsfräckisen


En gammal man var på pensionärsdans. Hans problem var att han inte haft sex på väldigt länge. Han hade dansat med alla gamla damer men han hade inte fått napp. Frustrerad gick han fram till en dam och sa:
- Skulle du vilja rulla runt i sänghalmen med mig? Du får 200 kronor.
- Okej, svarade damen. Jag är inte den som säger nej till 200 kronor. Med färdtjänst begav de sig hem till mannen. Efter ett kort förspel drog de sig in i sängkammaren. Mannen njöt verkligen av sexet, men förundrades av hur trång damen var trots sin ålder. Efter akten sa han:
- Om jag vetat att du varit oskuld skulle du fått 500 kronor.
- Om jag vetat att du verkligen kunde få stånd hade jag tagit av mej trosorna.


FredagsfräckisenDet var en varm och solig dag i Kolmårdens djurpark.
Alfred och Stina, ett par som varit gifta några år, är där och tittar på alla djuren. Hon bär en ganska kort, ärmlös, rosa klänning som får en del män att vända sig om och beundra hennes solbrända ben. När dom passerar apburen får en gorillahanne spel. Han slår sig för bröstet och utstöter diverse gutturala läten. Han slänger sig upp mot gallret och håller sig fast med en hand och två fötter, samtidigt som hans lediga hand fortsätter slå på bröstet.
Alfred säger till Stina:
- Jag tror fanimig att han har blivit pilsk på dig. Sexa till dig lite och reta honom så får vi se hur han reagerar.
Stina putar med läpparna och kastar slängkyssar mot gorillan. Sen lyfter hon bysten, tittar under lugg och blinkar med ögonen.
Gorillan frustar som om han blivit tokig.
- Släpp ner ett av axelbanden, älskling, föreslår Alfred.
Stina låter ett av banden falla ner och på Alfreds förslag låter hon klänningen glida upp längs låren.
Gorillan utstöter ljud som skulle kunna väcka en död och håller på att förgås av kåtslag.
Då tar Alfred tag i sin hustru, öppnar burdörren och kastar in Stina till gorillan:
- Nu kan du ju försöka få honom att tro att du har migrän!


Dagens lilla vitsBellman gick till drottningen och sa att han slog vad om femtio kronor att drottningen hade ett födelsemärke på vänstra skinkan. På det svarade drottningen:
"Det var lättförtjänta pengar!" Drottningen drog upp klänningen och drog ner byxorna.
"Nu förlorade du femtio kronor Bellman!"
"Ja det gjorde jag", sa Bellman,
"men titta i det där fönstret.
Där står kungen - och jag slog vad med honom om tusen kronor att drottningen skulle visa arslet för mig."


Dagens lilla vitsTvå finnar satt och söp. Vi kan väl kalla det ett slags kalas. De satt mitt emot varandra med lite brännvin på bordet, och lite nötter fanns det också. Och sen satt de där och tittade på varandra, då den ene sa:
- Nå...skål då!
Den andre svarade mycket vresigt:
- Håll käften på dej! Har vi kommit hit för att supa eller prata skit?
Det var två finnar, Nilsa och Pinnka, som gick in på en svensk bar. Efter några öl var det dags att betala, varpå Nilsa gick upp till baren och sa:
-Jag drack två och Pinnka fyra.
-Då behöver du bara betala för 2, för det kostar inget att pinka, sa bartendern.
När han kom tillbaka till Pinnka sa han:
-Vilken tur du har Pinnka, du slapp betala


Dagens lilla vitsDen förvirrade professorn åkte tåg. Efter ett litet tag var han tvungen att lämna kupén för att uppsöka toaletten,
och när han var färdig uppstod ett litet problem: han kunde inte hitta tillbaka till sin plats.
Till slut träffade han konduktören som försökte hjälpa till:
- Ni kommer inte ihåg något direkt kännemärke på kupén? Om det satt någon annan person eller så....?
- Jo, nu när ni säger det så kommer jag faktiskt ihåg att det låg en liten sjö utanför fönstret.


Förinställt medelande !!

Nu borde vi vara framme !!

Kommer att skriva så fort jag får en möjlighet !!Dagens lilla vitsDet var en tysk, en ryss och en norrman som var ute och vandrade i öknen. Plötsligt fick de syn på en simbassäng. De frågade ägaren om de fick bada där, och det gick bra.
"Men kom ihåg att det är en magisk bassäng" sa ägaren. "När ni hoppar från trampolinen måste ni säga högt vad ni vill landa i".
Först hoppar tysken, och när han var i luften skrek han: "Öl!", varpa han landade i öl och efter en bra stund kom han upp ur bassängen, nöjd och glad. Sedan hoppade ryssen, och han skrek: "Vodka!" när han var uppe i luften.
Han var lika nöjd han, när han tittade upp över bassängkanten en stund senare. När det var norrmannens tur att hoppa, råkade han snubbla på trampolinen och skrek: "Oh, shit!"


Dagens lilla vits


Ett expresståg gick längs en av de största boskapsfarmerna i Texas. En av passagerarna betraktade intresserat de väldiga hjordarna som betade på fälten. När tåget passerat farmen vände han sig till sin granne och sa:
- Det var många kreatur, det där. Jag räknade till 11 422 stycken. Den andre stirrade häpet på honom.
- Det var bland det märkvärdigaste jag varit med om, sa han. Saken är den att jag äger den där farmen och jag vet att där finns precis 11 422 kor. Hur i hela världen kunde ni hinna räkna dem från ett tåg som går med 100 kilometers fart?
- Å, det är ganska enkelt bara man kan knepet, sa matematikern. Jag räknar ben och så dividerar jag med fyra.....


Ses snart igen


03.52

Nu är jag hemkommen från en supertrevlig kväll med jätte goa ungdomar.. Disco i Brunnshallarna !! Kul med så många föräldrar som vågar sig fram... För några årsedan stod de och tryckte  i buskarna..

På vägen hem mötte jag upp Lisa som varit hos Tiza och Kim, hon hade sovit sedan kl 1 den lilla latmasken ;)

Nu är mackorna bredda, jag ska bara byta om sedan ut med Fridholf en liten runda innan det är dags att väcka chaffören...

Det känns nästan lite overkligt att vi faktiskt ska åka nu.. Känns som jag tjatat om detta hur länge som helst.. Tror att folk runtomkring är lite trötta på mig/oss..
Bara vänta tills vi kommer hem då... Då blir det tjata av..

Nä, bara skojar.... eller inte ?!?!

Jag kommer inte att uppdatera bloggen medans jag är iväg... Tror jag iallafall inte.. Har ingen dator med mig, men finns det lånedator på hotelet så kanske..

Dagens lillavits kommer att komma, då de är förinlaggda.. 

Nu är det dags att byta om... See you soon


 

RSS 2.0