Dagens lilla vits



Klas tillhör den där typen som alltid gör bort sig. En kväll var han
på en fest och bjöd upp en ung vacker dam.
- Jag gjorde bort mig rejält nyss, sa han till henne.
- Gjorde du?
- Ja, du ser den där fula karlen där borta, han med den
äckliga vårtan på näsan. Jag sa till honom att jag aldrig sett en
så tjock kärring som hon som sitter där borta, och då var det hans fru!
- Jaha, sa flickan, och vad sa pappa då?


Så vacker

Hann inte titta på bröllopet idag utan har bara sett några klipp här på intenet.. Shit vad vacker hon är ... Så stilren och inte en massa krusseduller

Hoppas de förblir lika lyckliga som de verkar nu !!






Bröllop <3


Bidde ingen frukost på stan, blir lunch istället ;)

Satt just och kollade vädret nästa vecka i London... Ser ju skapligt ut.. Inget regn iallafall, så som prognosen förutser, men det vet vi ju alla att det kan man ju inte lita på..

Idag är det Prinsbröllop i London och gissa vem som skulle vilja vara på plats.. JO JAG !! Hoppas att det finns lite bröllopsyra kvar när vi kommer...

Nä, se u later !!


Fredagsfräckisen


Hans gyllenbruna kropp ser perfekt ut, konstaterar han. Men han blir förskräckt när han ser att han är vit som lakan i skrevet efter att har solat med badbyxor på. Irriterat bestämmer han sig för att gå till stranden och jämna ut solbrännan.
Han hittar en avlägsen del där han är alldeles själv. Sedan klär han av sig och gräver ned sig i sanden så att bara höftpartiet sticker fram.
Det tar inte lång tid innan två gamla damer kommer promenerande och ser den vita snoppen som svajar i vinden.
Den ena damen petar på den med sin käpp och säger med en trött suck:
- Det finns ingen rättvisa här i världen!
- Vad menar du? frågar den andra damen nyfiket.
- Jag är 80 år gammal och har jagat såna hela mitt och de har varit så svåra att får tag i, och nu när dom jävlarna växer vilda är jag för gammal för att orka huka mej ner...

Frukost

God morgon alla !
Ska snart ner på stan och äta frukost med en liten vän... Gott..

Idag blir det lååång dag... Börjar ju jobba kl 16:00 och innan dess ska jag  hinna tvätta, stryka det sista som ska packas...
Shit nu börjar det dra ihop sig.. Något som vi pratat om sååå länge händer snart.. ;)

Nä, nu har jag inte tid att sitta här mer, liten hund står med benen i kors och vill gå ut... Ska bara på med stegräknaren först ;)


Packad

Har nu börjat packa lite smått.. Lovar att min väska kommer INTE se ut så här på  söndag utan möjligtvis när vi åker hem... ;)
Har nu plockat fram sommarkläderna.... Jippy och alla passade.. Skönt att det inte varit någon fukt i garderoben under den långa vintern ;)
Har ju ingen susning hur vädret blir nästa vecka men hoppas på vackert väder.. Typ som vi har nu hade ju varit perfekt.. Men men inget jag kan kontrollera så det skiter jag i ;)

Tror banne mig att jag ska ta ett glas rött... Ja, så får det bli..

Kram och god natt

Dagens lilla vits



En man va ute och cykla när han plötsligt fick punktering.Det va en bra bit(60km)hem och han klarade inta av att bära cykeln hem så han liftade med en Ferrari.Men nu visade det sig att Ferrariägaren hade storhandlat på ikea så dom spände fast cykeln bakom bilen och så fick han sitta på cykeln och hanskulle plinga om det gick för fort. Sagt och gjort, men efter en stund blev Ferrarin omkörd av en Jaguar så dom två börja köra ikapp. Mannen på cykeln plinga för kung och fosterland men chauffören hörde det inte. De båda bilarna körde rakt förbi en bensinmack där en man med sin motorcykel stod och fick bevittna vad som hände. Han tappade hakan och ringde genast sin kompis.
- du kan aldrig gissa vag jag har sett! skrek mannen.
- va såg du?
- först kom en jaguar i full fart, efter honom kom en Ferrari och ville köra om, och efter Ferrarin kom en cykel och plingade om att få köra om!


Revolver blå och blåljus !!

Haft en superduperkväll med trevligt sällskap och underbar musik !! Tack Lotta för att du fäljde med !

Caj hade releseparty för sin nya skiva idag och jag njöt verkligen... Träffade lte trevligt folk, bland annat Marie som jag gick på gymnasiet tillsammans med... Hon påminde mig om en sak som jag totalt hade förträngt.. Angina Pectoris hette vårt band, men jag tror vi repade typ två gånger ;) Haha ! och både Marie och jag spelade bas... Haha !! Kommer inte ihåg alls vilka som med var med i vårt band ;) Hjälp mig Marie.. Vilka var vi!?

På vägen hem hamnade vi bakom en bil som vinglade rejält och hade en hastighet på max 60 km/h.. Den  vinglade så pass att jag INTE vågade köra om.. En lastbil vågade och det handlade om cm innan lastbilen hade kvaddat bilen. Vi ringde polisen och de kom ifatt här istan.. Det visade sig att vara en 16/17 årig pojke som fått sitt lämp för en vecka sedan... Kört från Rödeby med total panik i bilen... Stackars grabb och vilken JÄVLA idiot till pappa... Hoppas han fick massa skäll av herr polisen....

Nu blir det hopp i säng men ska först njuta lite till av Caj !!


4 dagar, 1 timme och 25 minuter

Oj, nu börjar det dra ihop sig ordentligt !!

Ville bara titta in och önska alla en underbar dag för kan det bli något annat när solen skiner från en klarblå himmel? Nä, jag tror inte det ;)

Idag blir det först att vara lite kontorsråtta, skriva färdigt  protokoll (boring) Sedan upp till Hjorthöjden till mina goa ungar där...

Ikväll blir det ev Caj Karlsson releseparty i Karlskrona,, Inte bestämt mig till 100% än, men det lutar åt det...

Nä, nu ska jag fixa till frissen och sedan hoppa på järnhingsten

Have a nice day


Dagens lilla vits


Mannen var ute och provkörde sin nya sportiga Porsche.
Han fällde ned taket och tryckte på gasen. När han körde över 120 såg han blåljus bakom sig.

Han hade blivit något fartblind och tänkte att polisen kan aldrig köra ikapp honom. Han tryckte gasen i botten, men när han närmade sig 170 började han att tänka, "Vad i helvete håller jag på med?" och då stannade han vid väggrenen.
Polisen kom fram till bilen med bötesmappen i handen.

"Det har varit en låååång dag, mitt pass är snart slut och det är dessutom fredag den trettonde. Jag har ingen lust att börja trassla med papper. Jag släpper dig om du kan lämna en förklaring för fortkörningen, som jag inte har hört tidigare".

Mannen tänkte 2 sekunder och svarade,
"Min fru lämnade mig förra veckan, hon stack iväg med en polis. Jag trodde att han ville lämna tillbaka henne".

Polisen önskade mannen trevlig helg.


Tisdag 26/4

Idag har det varit en sådandär helt underbar dag !!

Först fick jag tuttarna tillplattade.. Haha ! Helt otroligt hur långa och platta de kan bli ;)

Sedan tillbaka hem och till jobbet.. Bra dag där, tackvare mina goa arbetskamrater.. Fick mycket gjort som behövdes förberedas för nästa veccka när jag är i LONDON !!!

När arbetsdagen var slut åkte jag upp till Y för att klippa mig.. Med säker hand med både rakapparat och sax så blev nya frisyren toppen ;)

Hem och hämtade maken för att åka till Jysk, nya stolsdynor behövdes... Stack även inom blomsteraffären och köpte paanséer .... Blev så fint på balkongen... Riktigt vårfint..

Träningen var super bra idag, fast mitt högerben fortfarande tjabbar med mig...

Nu blir det duschen sedan hopp i säng...

Idag är jag en stolt kvinna, stolt över att känna människor som är modiga !!

Glöm inte att ALL KÄRLEK ÄR VACKER !!!


Packlista inför London !!


Mammografi idag


Dagens lilla vits



Det var tre dvärgar som jobbade på en cirkus, en hade världens minsta fötter den andre världens minsta händer och den tredje världens minsta snopp.
Efter ett tag gick cirkusen i konkurs och dom tre dvärgarna funderade över vad dom skulle göra nu.
- Jag har världens minsta fötter men det är ingen som anställer mig för det sa den första.
Dom andra beklagade sig likadant tills dom kom på att dom kunde söka jobb på Guinness World Records, sagt och gjort så gick dom till guinness kontor och väntade.
Efter ett tag fick den första gå in och 5 min senare kom han ut asglad.
- Hurra jag har världens minsta fötter jag blir berömd.
Den andra gick in och var ännu gladare när han kom ut.
- Jag har världens minsta händer jag blir också berömd.
Sen gick den tredje in och han kom ut röd i ansiktet och skitförbannad och sade – Vem fan är Fredrik Reinfeld !?!?!


Om strumpor

tycker jag INTE !! Även om dessa var rätt coola.. Nä, strumor är otäckt och så fort nollan försvunnit från termometern så åker strumporna av...

Men nu efter en heldag på jobbet och fötterna, nu utan strumpor, ner stoppade i ett par skinnballerinaskor så känner jag att fötterna luktar allt annat än hallon... Usch.... Det är ju tur att det finns  vatten och tvål ;)

God natt gott folk, imorgon blir det till tuttdoktorn för att fota de små ;)

Sommar !!

Helt underbart väder idag !! Me <3 !!

Varit på loppis med lilla svärmor idag.. Inget fynd idag !

Nu ska jag strax förbereda middagen sedan prpmenad ner till Brunnsparken där vi idag ska ha vår boxträning.. Nice att vara utomhus!

Önska er alla en varm och solig dag

Dagens lilla vits


En bonde hade köpt en ny tupp som visade sig vara en riktig sexgalning. Så fort bonden släppte ut honom, så satte han på alla hönorna i tur och ordning. Sedan satte han på dem allihop en gång till. Därefter gick han vidare till ankorna, och sedan gässen, och därefter kalkonen. Sedan tog han alla duvorna i duvslaget. Det sista bonden såg var hur tuppen började om med hönorna en tredje gång.

Det här orkar han aldrig med, tänkte bonden.

Strax efteråt fick han se tuppen ligga livlös på gödselstacken.

”Jaha, tänkte bonden, nu har han knullat ihjäl sig”.

Han tog en spade för att begrava tuppen som plötsligt öppnade ena ögat och viskade:
– Stick! Du skrämmer bort kråkorna!


Dagens lilla vits



Kal och Ada satt uppe i sin lya i Masthugget. Ada försökte lösa Göteborgs-Postens korsord, men det var något som hade hängt upp sig, så hon frågade Kal:
- Döö, Kal, här e ett ord som ska börja på f och sluta på a, det ska vara fem bokstäver. Vad kan det va: "ett nöje för karlarna"?
- Tja, sa Kal, det måste la va feska.
- Javesst ja, sa Ada och rodnade. Har du nåt sudde-gummi?


Solen värmer gott

Tvätt dag idag.. Underbart att kunna hänga ut tvätten och den blir torr på ett nafs... 
Har även hunnit med annat idag!

En liten sväng till Tingsryd och Börjes i morse...  Litet inköp blev det, en nessecär som hörtill min fina stora resväska..

Har städat undan alla vinteskor/stövlar och alla hemska tjocka jackor...

Under kvällen åkte jag och tjejerna ut till havet för Lisa skulle fota Tiza lite...
Blev ett par bilder på mig och min älskade SOL också..
Visst blev den bra?!?

Nä, nu ska jag slänga mig på soffan och se ett avsnitt av "Mot alla vindar"

Sov gott och var rädda omvarandra

Dagens lilla vits


Tre tjejer arbetar på samma ställe. De upptäcker att deras kvinnliga chef smiter hem tidigt från jobbet flera dagar per vecka och tjejerna bestämde sig därför att göra likadant. De drar iväg så fort chefen lämnar kontoret. Brunetten passar på att träna, den rödhåriga shoppar kläder och blondinen åker direkt hem.
Men väl hemma hör hon konstiga ljud från sovrummet. Hon smyger och ser genom dörrspringan hur hennes make i full fart sätter på hennes chef. Blondinen smyger tyst iväg, ut från huset.
Nästa dag på jobbet föreslår den rödhåriga och brunetten att de återigen ska dra tidigt och frågar blondinen om hon inte ska hänga med?
- Nä, aldrig i livet! För igår var det jäkligt nära att jag blev upptäckt!!!

God natt


och sov gott..

För det tänker iallafall jag göra !


Glasbruket

av Arnaldur Indridason

En äldre man hittas mördad i en källarlägenhet i Reykjavik. Bredvid kroppen finns ett kryptiskt meddelande och i hans skrivbord hittar polisen ett foto av en gravsten. När man lyckas tyda inskriptionen visar det sig att i graven ligger en fyraårig flicka som dog 1968. Med hjälp av fotot nystar polisen upp gamla och nya brott som lett till flera familjetragedier. Samtidigt försvinner en ung kvinna från sitt eget bröllop. Kriminalpolis Erlendur Sveinsson och hans kollegor står inför ett ovanligt komplicerat och svårt fall som har sina rötter bakåt i en tid då mycket var annorlunda. Glasbruket är en ytterst välskriven och spännande kriminalroman där många trådar vävs samman till en mörk och tät väv.

Detta är den första boken om kriminalpolis Erlendur och hans kollega Sigurdur Óli men den tredje jag läser.. Brukar ju börja med den senaste ;) Denna var den bästa av de tre jag läst !! Kommer nu att fortsätta med bok nummer två, som heter Kvinna i grönt !


Spontanköp !!

Var på Maxi för en stund sedan och hittade då en liten söt videokamera för under tusenlappen!
En Sanyo Xacti VPC-CG100 ... Har länge kollat efter en videokamera men aldrig tyckt jag hittat någon prisvärd.. Tror jag gjort det nu.. Så nu kommer det även bli lite filmsnuttar här på bloggen..
Måste bara få hjälp hur jag lägger ut dem ;)

Ikväll blir det grillat, mumma... Ska även grilla bananer med choklad i och till det vanlijglass...
Tiza och Kimzi kommer hit och vi ska även boka biljetter till Londoneye !! HJÄLP !! 

                                    

HJÄLP !!

Börjat skriva packningslista nu.... Hmmmm... Inte lätt !!

8 dagar och 19 timmar !!


Fredagsfräckisen






Ägaren till en kinarestaurang har precis gift sig och bruden är oskuld. Sanningen är den att han inte är så väldigt
erfaren han heller.
På bröllopsnatten kryper hon ner naken mellan lakanen medan hennes make klär av sig.
Så kommer även han till sängen och lägger sig bredvid sin nyblivna fru.
"Älskling" säger han, "jag vet du vala väldig nelvös. Jag loval, jag jöl vad du vill.
Bala säg vad du vill jag ska jöla.
Vad jag jöla föl dig?" frågar han och försöker låta erfaren, vilket han hoppas ska imponera på den jungfruliga bruden.
En eftertänksam tystnad följer och han väntar tålmodigt och med spänning på hennes önskemål.
Hon svarar slutligen lite blygt och osäkert: "jag.. Vill.. Nummel 69".
Mer eftertänksam tystnad, denna gången från hans sida: "du vill ha... Biff med bloccoli?"

Helg !!

Just hemkommen från en dag på jobbet.. Nu tar jag HELG !!!

I påsk ska jag bara slappa och ta det lugnt.. Umgås MYCKET med man och hund så mycket det bara går ;)

Tänkte ta en sväng till havet imorgon om det blir lika vackert väder som det varit idag !

Nu vill jag bara säga en sak till innan jag tar och kryper ner under täcket:


Snart !!

dagar kvar till LONDON och massor av SHOPPING !!!

Dramatenväskan är inhandlad, så här kommer jag och jag ska SHOPPA !!!




BlubbBlubb!!

Har varit dålig på att blogga sista dagarna.. Men så blir det ibland..

Idag står det fiske på schemat ! Inte riktigt min grej, men det är vår aktivitet på jobbet idag så då får det ju bli så..
Men jag lovar att jag kommer INTE hålla i något fiskespö utan det får mina kära arbetskamrater stå för, sä sköter jag grillen istället ! Mycket bra arbetsfördelning !
Kommer även jobba ikväll, så tyvärr blir det inget Blåkulla för min del... Fast det är klart eftersom min kvast är riktigt trimmad nu så hinner jag nog iallafall till efterfesten ;)

Nä, nu är kaffet klart..

Bye and have a nice day !

Dagens lilla vits


Det var tre skogshuggare som stod och skröt för varandra.

Den förste sa:
- Jag har varit och huggit skog i norra Kanada där det fanns björnar!

Då sa den andra:
- Jag har varit och huggit skog i Sibirien där det var 50 minus!

Den tredje sa då:
- Jag har varit och huggit skog i Sahara!

De två andra säger då i kör:
- Där finns ju ingen skog!

Den tredje svarar då:
- Inte nu längre..




Dagens lilla vits



Den nyutexaminerade prästen skulle hålla sin första högmässa och var så nervös att han knappt kunde tala till församlingen. Efter högmässan bad han om råd av en äldre präst. Denna tipsade:
- När jag känner oro över att ställa mig inför församlingen sätter jag ett glas vodka bredvid mig och smuttar när jag känner mig nervös.

Den yngre prästen följde rådet nästkommande söndag. I början när han kände oro tog han en klunk och höll en stormande predikan.

När han återkom till prästgården satt en lapp på dörren:

Smutta på vodkan, svep den inte.
Det är tio budord, inte tolv.
Jesus var fin och helig, inte full och velig.
Vi kallar inte Jesus Kristus för J.K.
Om vår Fader, Son och den Heliga Ande säger vi inte Farsan, Lillen och Spöket.
Och David besegrade Goliat, han spöade inte skiten ut honom.



Mot alla vindar

Mary Mulvane, en ung kvinna från Irland, sänds som straffånge till Englands straffkoloni Australien. Hon förälskar sig i en annan fånge Jonathan Garrett, och det här är den dramatiska historien om deras kärlek och om livet i den nya världen. "Mot alla vindar" nådde Sverige 1980 och tog liksom i stora delar av världen tv-tittarna med storm.
Serien följdes av var tredje svensk - en tidlös historia som med kvalitet, drama och spänning lockade en storpublik. I Australien sågs serien av 3 miljoner tittare per avsnitt - det mest populära dramat i landets historia!

Jag var tio år gammal när serien nådde sverige och kommer inte ihåg sådär jaätte mycket av serien.. Nu ska detta fixas till.. Har boxen hemma och så fort tillfalle ges så ska det kollas på Mot alla vindar igen !!


Dagens lilla vits



Bredvid Kal på bussen sitter en man som noga studerar en karta.
- Vad är det där? undrar Kal.
- Det är en karta över Kina.
Kal funderar en stund.
- Dö, jag undrar om du inte har kommit på fel buss?!


Dagarna tre....

Skaka ruuuumpa !!!

Igår hade vi disco på Bruket för 1-6an... Jätte lyckat och sååå roligt...

Idag blir det utedag och kvällen i Kallinge, hem och paniksov för att sedan tidigt imorgon åka till ULLARED !!
Vi åker klockan 5 och hoppas på bättre sömn inatt än natt som varit... Kanske sovit tre timmar inatt.. Tror att det har med fullmånen att göra.. Eller ?!?

Nä, nu ska maken min få masera mitt onda höger ben så jag orkar gå ycket idag och framför allt imorgon !!

Önska alla en bra dag, lova att vara rädda omvarandra !!


Dagens lilla vits



Den stolte motorbåtsägaren och hans papegoja som är ute och åkter med den nyinköpta båten. Det går fort och mannen säger:
- Det går i 65 knop!
Papeojan härmar efter:
-Det går i 65 knop, 65 knop.

Det går lite för fort och efter ett tag kör man på grund. Mannen utbrister argt:
- Det var en jäkla smäll.
Papegojan är inte sen att härma efter:
- Det var en jäkla smäll, en jäkla smäll.

Men inte nog med det, båten börjar läcka och mannen skriker förfärat:
- Hämta pumpen, käringen läcker!
Och naturligtvis, papegojan härmar..

Åter på landbacken besöker de en kyrka. Prästen pratar och pratar och det går alldeles för fort. Då säger papegojan:
- Det går i 65 knop, 65 knop.

En tant som sitter på bänken framför tyckte detta var roligt och börjar skratta så att hon kissar på sig. Då fortsätter papegojan:
- Hämta pumpen käringen läcker, käringen läcker.

Då blir prästen arg, tar tag i papegojan och slänger den i väggen. Då hörs från papegojan:
- Det var en jäkla smäll, en jäkla smäll...



---


Dagens lilla vits



En kvinna som låg i skilsmässa med sin man var ute och gick på stranden. Hon var arg på sin man, som hon tyckte var ett riktigt svin.
Så hittade hon en gammal flaska i strandkanten. Hon tog upp den, öppnade den och ut kom en ande.
- Som tack för att du befriade mig får du tre önskningar uppfyllda, sa anden. Men eftersom du är gift kommer din make att få dubbelt så mycket som du får av allting som du önskar dig.
- Jag vill ha ett riktigt dyrbart diamanthalsband, sa kvinnan.
Och vips höll hon ett underbart diamanthalsband i handen.
I samma ögonblick stod hennes man och höll förvånad i två exakt likadana diamanthalsband.
- Nästa önskning, sa anden.
- Då vill jag ha en miljon dollar, sa kvinnan.
Omedelbart uppfylldes hennes önskan och hennes man fick i samma ögonblick två miljoner dollar.
- Nu ska du få din tredje och sista önskan uppfylld, sa anden.
Kvinnan funderade en kort stund och sa sedan.
- Skräm mig halvt ihjäl.



Ett glas rött

eller två !!

Fick just ett samtal från Tina och ville ta ett glas vin ikväll.. OJA ! sa jag..

Så nu blir det lite party ikväll men en av mina bästa vänner.. Tina och jag träffades sommaren 88 tror jag det var.. På Jackobimarknad i Lyckeby.. Detta var strax innan jag flyttade till Ronneby.. Tina och jag fann varandra och har följt åt sedan dess! Hon bor nu i Gantofta i Skåne och vi träffas allt för sellan så det ska bli riktigt skoj att träffas ikväll..

Imorgon ska lilla söta Moa foras.. Hon fyllde tretton härom dagen och är nu mosters stora ängel ;)
Så det får bli lugnt ikväll eftersom jag ska köra imorgon.. Senare på eftermiddagen blir det till att jobba.. Disco på Bruket för låg och mellanstadiet !!

Tjo och tjim

Dagens lilla vits



Kal var ute och seglade och skröt för de andra i båten om hur väl han kände skärgården.
- Jag vet var vartenda grund finns.
Just så rände båten på ett grund som låg under vattenytan. Kal fann sej blixtsnabbt, slog ut med handen över relingen och sa:
- Här har vi ett exempel.


14 dagar, 18 timmar och 30m minuter ;)


JA!!


Vilken härlig dag !! Solen skiner, termometern stiger uppåt hela tiden !! Kan det bli bättre..
På jobbet väntar nybakta frallor ;)

Önskar alla en SUPERDUPERDAG !!

Fredagsfräckisen



Två kvinnor diskuterar sina pojkvänner:
- Min kille berättade att han fantiserar om att ha sex med två kvinnor samtidigt.
- Jo, det vill väl dom flesta karlar. Vad sa du då?
- Jag sa åt honom att om han inte kan tillfredsställa en kvinna, varför ska han då göra två stycken besvikna?

Himlen är oskyldigt blå

Poster Himlen är oskyldigt blå (2010)"Himlen är oskyldigt blå" är baserad på verkliga händelser kring den så kallade Sandhamnsligan som på sjuttiotalet tillverkade och sålde narkotika. Men filmens huvudperson är den unge Martin (Bill Skarsgård) som bor med sin alkoholiserade pappa (Björn Kjellman) och kuvade mamma (Amanda Ooms). För att slippa misären i hemmet nappar han på en kompis erbjudande att följa med ut till Sandhamn en sommar. Här träffar han kärleken i Jenny (Josefin Ljungman), men blir också inblandad i restaurangägaren Göstas (Peter Dalle) skumma affärer.

Ok, det måste nämnas; filmens nakna introscen glömmer man inte i första taget. Bill Skarsgård går i pappas fotspår och visar snoppen på storduk. Stellans kan man för övrigt se i "Breaking the Waves" för den som är intresserad. Jag kan dock lugna er, eller kanske göra vissa besvikna, med att den extrema närbilden är fejk. Men erkänn att ni nu blev väldigt nyfikna på filmen.

Det här är en berättelse som berör med sin söta kärlekshistoria och de motstridiga känslor som Martin känner inför Gösta, en slags blandning av vänskap, tvivel och hopp om att han är den som kan rädda Martin från den trista vardagen. Man kan riktigt känna hans desperation så fort han är hemma med sina föräldrar. Små detaljer höjer filmens kvalitet ytterligare; blickar och hur Martin luktar på sin sovande pappas andedräkt för att avgöra hur illa ställt det är. Icke att förglömma är Göstas sanslösa och rätt roliga repliker som "Nackdelen med att vara kriminell är att man drar till sig andra kriminella".

SE DEN !!!


5 år idag !

Idag fyller min lille hårige och prickige bebis 5 år ! Grattis till honom !

Lång jobbedag men tog en liten sovmorgon iallafall.. Skönt

Har lite bloggtorka idag så det blir inte mer än så här ikväll !!

God natt gott folk ovh lova att vara rädda omvarandra !

Mörka strömmar av Arnaldur Indridason

I en lägenhet i centrala Reykjavik hittas en man med halsen avskuren. Eftersom kriminalkommissar

ie Erlendur Sveinsson tagit ledigt och åkt till sina barndomstrakter på östra Island så blir det Elínborg som får ta hand om utredningen.
Hemma hos den mördade mannen, som heter Rúnólfur, hittar polisen Rohypnol och man konstaterar också att han haft samlag innan han dött. Man hittar även en sjal som tillhör en kvinna. Har Rúnólfur drogat en kvinna med Rohypnol och våldtagit henne? Är det denna kvinna som har mördat honom? Men var finns hon nu? Och har Rúnólfur gjort samma sak förut, drogat och våldtagit kvinnor?

Elínborg noterar att sjalen man hittade har en utmärkande doft - den luktar tandoori, en indisk krydda som Elínborg känner igen eftersom hon är mycket intresserad av matlagning. Det är tack vare att hon känner igen denna doft som hon kommer vidare i utredningen. Hon letar även i Rúnólfurs förflutna, och sökandet av varifrån han kommer leder henne till en liten håla där alla vet allt om varandra men ingen vill berätta något.

Mörka strömmar är Arnaldur Indridason när han är som bäst. Det är många frågor som leder till nya frågor, men det är inte lätt att hitta svaren. Elínborg vet inte vem som talar sanning och vem som väljer att dölja saker och ting. Jag gillar de lite udda karaktärerna, som den gamla kvinnan som troligtvis har sett något som har med mordet att göra, men som kanske inte är ett tillförlitligt vittne pga att hon verkar lite tossig. Vad betyder det att hon har sett en man med en antenn på benet? Elínborg rotar envist vidare tills hon hittar svaret.
Spänningen är inte olidlig, de rafflande händelserna avlöser inte varandra, det är ingen typisk bladvändare. Men det är ändå så bra, så bra!


Dagens lilla vits



Olle var en storväxt man så han bad sin sekreterare att hon skulle boka två säten när han skulle ut o flyga!
- Nå hur gick det frågade Olle?
- Inga problem sa hans sekreterare glatt, jag fick två t.o.m tag på två fönsterplatser!

Jag, den perfekta frun !?!

Nej detta är inget skämt... Detta är en artikel från en 60talstidning !! Tur att saker har ändrats, eller ?!?


VILL HA..... igen ;)



Dr Martens för 120 dollar Måste hitta dessa när vi är i London

Sanrio Carnaby Mary Jane
Dessa Patricia kanske något för dig?! Också Dr Martens


Tjohooooo !!

Haft en superduperdag med mycket skratt och hårda slag !!

Frå ibland sådan energikick från mina arbetskamrater och visst är det härligt?!? Det tycker iallafall jag !

Sedan bidde jag ju helt förälskad idag.. I Dr Martens skor.. Kommer inte alls bli förvånad om jag har två par med mig hem!? Kommer ni ?

Eclectic Carnaby Mary Jane-BLACK
Diva Una Mule






Jaja, vi får väl se vad som händer..

Nu i helgen ska jag iallafall överbevisa min kära make att jag har inte så många skor som han tror att jag har !!

Nu ikväll var det först ett mycket givande möte... L, jag tror på dig och det vet du !!
Sedan var det dags för träning.. Lite jobbigt att boxas när man är så glad.. Blir liksom inte riktiga känslan att slå på säcken då.. men det blev ändå en väldigt bra träning och träningsvärken kommer att vara jobbig imorgon..

Nä, nu är det duchen som gäller sedan hopp i säng !!

God natt gott folk..


Stressad ?!?



Här har kommer ett litet tips på hur man SNABBT SKAFFAR SIG ETT SIXPACK till sommaren 2011

Har redan bestället varsit till mig och Pelle ;)


Dagens lilla vits



 
Under älgjakten i Norge ville man förhindra att folk sköt varandra istället för älgarna, så man beslutade att vidta extra försiktighetsåtgärder. Alla jägare skulle t ex ha en pannlampa på huvudet, och dessutom skrika "Jag är inte en älg, jag är inte en älg", för att förhindra alla möjligheter till missförstånd.

Detta till trots var det... ändå en person som blev skjuten. Jägarna som sköt honom skulle förklara hur olyckan kunde ske:
- Vi trodde han skrek "Jag är en älg, jag är en älg". Säg doktorn, kommer han att klara sig?
- Han hade haft större chanser om ni inte hade flått honom…

God natt

Ville bara säga God natt till alla mina bloggläsare..
Ett speciellt god natt och LYCKA TILL vill jag ge till min bonusdotter Nathalie !! Det är en stor dag imorgon och du kommer fixa det gallant !! Ett litet kliv in i vuxenvärlden !! 
Säger inte mer än så till er andra, då jag vet att hon inte vill att alla ska veta vad som är på G än..

God natt för nu ska jag strax krypa ner under täcket och lyssna på slutet av min bok !!

I was born this way


19 dagar & 20 timmar

och 48 minuter, tills vi sitter på bussen mot LONDON !!!

Shit vad jag längtar !

Igår var det en slappdag med städ och senare på eftermiddagen var det mindre slapp för då var det träning !! Ajaj magen och armar idag ;)

Nu är det snart jobb som gäller och denna veckan blir tuff ! Måndag kväll, onsdag kväll och söndag kväll !! Hmmm... Skulle ju jobba mindre kvällar, ja ja, så blir det ibland...

Nä, nu ska jag stryka klart tvätten innan jag ska iväg till jobbet !!
Tjingtjing badring

Dagens lilla vits



Arve till Halvor:
- Jag hörde att du börjat jaga.
- Ja, och i går sköt jag en 125-taggare.
- Det måste ha varit en jätteälg.
- Älg? Det var en igelkott.

Dagens lilla vits



 
En norrman beslöt sig för att ta sitt liv.. Han skulle hänga sig..
Han la en snara om sin hals, klättrade upp på en steg och band fast repet i en takbjälke.
Sedan hoppade han..
PANG så gick repet av och norrmannen slog i golvet ganska rejält.. När han hade hämtat sig sa han:
Uff.. det där var farligt.. Jag kunde ju ha slagit ihjäl mig.....

Favvolåt !!


Solfläck !!

Äntligen har solen hittat fram !!

Det gillas av alla här hemma !! Fridholf flyttar runt här hemma på golvet efter solen.. Där det finns en solfläck, där vilar han ...

Dagens lilla vits



 
Bonden var ute och matade djuren i hönsgården när plötsligt tuppen satte något i halsen och gav konstiga ljud ifrån sig. Bonden insåg att om han inte gjorde något snabbt skulle tuppen kvävas. Han sprang fram och grabbade tag i tuppen, men visste inte riktigt vad han skulle göra åt problemet.
Då kom bondmoran rusande. Hon vände tuppstackaren upp och ned och började skaka honom fram och tillbaka. Lilla Stina såg vad som hände från köksfönstret och följde händelseförloppet med stor nyfikenhet. Plötsligt knackade det på ytterdörren. Eftersom båda föräldrarna var upptagna gick Stina och öppnade. Där ute stod prästen och bad att få tala med hennes mor.
- Det går inte. Hon hjälper pappa att ruska tuppen och skriker att hon inte ger sig förrän det kommer ut något. Det är så synd om honom och han låter hemskt konstigt. Jag tror att han kommer dö, stackarn!

Dagens lilla vits



Under en snöstorm öppnade mannen ytterdörren för att hämta in kvällstidningen och fick syn på en igelkott där ute.
Han tyckte synd om det arma kräket som borde ha sovit sin trygga vintersömn och satte ut lite mjölk på ett tefat.
Vid frukosten nästa morgon kunde han till att börja med inte alls förstå sin frus förebrående antydningar om hans bisarra sinne för humor. Men det började klarna när hon nämnde att bland de saker hon tappat ur väskan föregående kväll när hon letade efter nyckeln var en nyinköpt badborste.


Dagens lilla vits



 
Fyra män sitter på anställningsintervju och chefen frågar männen:
- Vad är det snabbaste ni vet?
Den ena mannen svarar:
- En tanke, den poppar upp i huvudet utan förvarning, plötsligt finns den bara där!
Den andra mannen svarar:
- En blinkning, den kommer och försvinner utan att man märker att den skett!
Den tredje mannen svarar:
- Ljuset, i samma ögonblick man slår på strömbrytaren så finns bara ljuset där!
Chefen tror sig ha funnit sin man då ljuset är det snabbaste han själv kan tänka sig, men han vänder sig till den fjärde mannen som svarar:
- Diarré!
- VA? utbris...ter chefen.
- Jo, svarar mannen, härom dagen körde det till i magen och jag sprang mot toaletten men jag hann varken tänka, blinka eller slå på lyset innan jag sket ner mig.

PARTY !!


Ikväll blir det födelsedagsparty för Ulle !! Ska bli så jädra nice.. Åh, ,u skrev jag som en riktig fjortis ;)

Nä, skämt och sido, det ska bli jättekul.. Känner inte någon mer än födelsedagsbarnet och lite en av Ulles föredetta arbetskollega från JB. Har träffat henne ett par gånger, men då som hennes roll som Lisas lärare ;)

Innan Pelle kör ut mig ska det hinnas med lite här hemma.. Öb med Tiza, tvätta lite redan idag så jag slipper alt imorgon, damma så jag kan sluta nysa.. Hade ju varit bra om jag hunnit putsa lite fönster för nu ser jag knappt ut genom vissa !! Ja, ja jag får se vad jag hinner.. Nu ska det bli kaffe och nybakta frallor..

Have a nice day, I will !!!

Gravid = Bebis !

 Idag har Lisat fotat bebis...

Lisa har ett arbete i skolan som ska resultera i en fotoutställning.. Hon behövde ha en gravid kvinna i slutet av sin graviditet, hon fick två... En tjej som vi känner sedan gammalt och en av hennes lärares dotter..
De bilderna har hon tagit och redigerat, men nu skulle det ju fotas med bebis också...
Angelica kom i god tid till fotograferingen som skulle ske på Bruket.. Jag fick då MASSOR av tid med bebismys... Så mysigt så... En liten gosig Elvis som är så snäll och söt så..  Jag fick mata honom med flaskan vilket jag tycker är bland det mysigaste som finns.. Man får sådan härlig kontakt..

Så medan Lisa och Angelica fixade till allt fick den lille Elvis massor av kel av mig..

Fotograferingen gick jätte bra och jag hoppas att Lisa låter mig visa några blider sedan när utställningen är klar !! Nästa vecka ska hon fota sin lärares bebis, men då får inte jag följa med och kela :(

Nu hör jag allt hur lopporna ropar på mig ...
NattNatt

It takes a legend to make a star

Burlesque handlar om en tjej som heter Ali. Hon jobbar på Dwight's Bar, men vill bli så mycket mer. Helt plötsligt bestämmer sig Ali för att åka till Los Angeles. Hon skaffar en lägenhet och börjar söka jobb. Hon gör så gott hon kan men hittar inget jobb. Plötsligt en kväll passerar hon en klubb vid namn Burlesque, vilket hon fastnar för direkt. Hon bestämmer sig för att ta en titt inuti Burlesque. När hon stiger in möts hon av något hon bara trodde fanns i hennes drömmar. Tjejer som dansar i glamourösa scenkläder, sexig dans och musik. Hon börjar som servitris eftersom att ägaren, Tess, säger att det inte behövs mer folk som medverkar på scenen och att det är ett alldeles för komplicerat jobb för Ali. Ali vet att hon har vad som krävs och ger sig inte. Hon börjar jobba på Burlesque som servitös och dyker sedan upp på en audition och hon kan alla dansnummer utantill. Tess ger henne en chans, att dansa i bakgrunden till att börja med.

En av tjejerna som står i centrum, Nikki, dricker lite för mycket och Tess skickar ut Ali på scen som ersättare. Nikki blir så till sig och avundsjuk att hon förstör Ali's framträdande genom att dra ut sladden till hennes mikrofon. Uppträdandena går nämligen ut på att alla mimar, förutom Tess. Framträdandet beordras att läggas ner av Tess och ridån börjar åka neråt. Ali bestämmer sig för att det är hennes chans att visa att hon kan sjunga och inte ska mina till alla låtar. Hon gör succé och Tess bestämmer sig för att skriva om hela showen helt och hållet. Nyskrivna låtar som sjungs av Ali, hon får stå i centrum och får den uppmärksamhet hon förtjänar. Allt blir precis som hon drömt om, eller?


Abel ;)


Ett avsnitt utav Stackars Ramsor med Allan Edwall. Visad i Björnes Magasin den 22/2 1991


Converse <3














 





















Tror inte det är någon som missat att jag tycker om skor... Eller !?! Just nu är favvoskon mina skinnconverse och Dr martens kängorna...
Gick igenom garderoben och konstaterade att maken hade minst 5 par converse och jag hade bara ett par !! Eller jag har två, men de ena paret har jag som inneskor på jobbet ;)

Satt och kollade runt lite på nätet och hittade ett gäng som jag INTE hade tackat mej till...
Hittade även denna bild... --------------->

En idé vaknade genast i mitt lilla huvud ;) Vad tycker ni?!?

Tar repet !!

Har nu tagit helg !! Så skönt med lediga fredagar ! Helgen blir ju då sååå mycket längre då.. Imorgon blir det till att slappa hela dagen.. SKÖNT !!

Har just suttit och snörat om mina fina kängor !! Blev RÖDA istället för svarta.. Blev så snyggt så... Beställde från Scock. både röda och gräna.. Nästan samma färg som går i rosorna och bladen på kängorna.. Nu blir de ännumera i öganfallande !!

Har helt plötsligt fått ett jätte intresse av skosnöre.. Ska de vara "platta" eller mer som runda rep.. Beror ju på dojan... Mina kängor vill jag ha repaktiga men till conversen vill jag ha platta !! ..

Nä, nu ska jag in till Lisa en sväng och kolla så hon gör sin läxa !!

Gonatt

Pannkaka !!

Har just avnjutit Pelles flåttiga PANNKAKOR !!


Skogstokig !!

För några dagar sedan läste jag om en tjej kysser sin tjej på tunnelbanan. Då får hon stryk av en provocerad kille.
Får inte ut ersättning på sin försäkring..pga. sitt livsval, kärleksval, kyssas kan ni göra hemma... Lika dumt som en att en tjej har själv del i skulden i en våldtäkt för att hon var klädd på fel sätt eller har druckit alkohol.....  

Det finns inga ursäkter för våld, ALLT våld är i mina ögon helt meningslöst och ALL KÄRLEK ÄR VACKER !

Hur vansinig blev jag inte av detta !?!? Jo, helt SKOGSTOKIG !!!


Dagens lilla vits



Några väninnor satt och diskuterade reinkarnation och de flesta tänkte sig att återkomma som högt uppsatta personer i samhället. Men en avvek från mängden.
- Jag skulle vilja bli björn i nästa liv, sa hon.
- Varför det?
- Då skulle jag äntligen få en päls, jag skulle få sova mig igenom vintern - och jag skulle inte behöva oroa mig för figuren.


Amma !?!?


Men hallå !?! Till 12 års ålder !?!? 
Läste detta på Pernillas blogg häromdagen...

En tioåring ska spela fotboll, åka skatebord, ta danslektioner, hänga med polarna –  eller vad man nu gillar att göra när man är tio år. En tioåring ska INTE komma hem från skolan, slänga skolväskan på golvet och gå fram till sin mamma , dra upp hennes tröja och be att få snutta lite mjölk ur mammas tutte….!!

Jag tycker att man har ett förälderansvar och ska sätta gränser och tala om för ens barn vad som är ok och inte är ok även om barnet själv visar tydligt att det vill..  För det finns ju en anledning till att man vänjer av barn med tutten, napp , blöja etc när dom växer upp – just för att det inte är ok med en tioåring som har napp t ex!  Även om han – citat:  ”själv vill det”.

Hoppas verkligen inte att jag trampa någon på tårna nu, men jag tycker faktiskt detta INTE är normalt eller okej.. Tycker faktiskt att det är sjukt, vad har den grabben som faktiskt nu är man för syn på kvinnor och deras bröst !?!?


Dagens lilla vits



En kuban hade hoppat av i Sverige och fick av en nyfiken journalist frågan om hur levnadsstandarden var på Kuba.
- Man kan inte klaga.
- Och hur var det med de mänskliga rättigheterna?
- Man kan inte klaga.
- Hur var det då med åsiktsförtrycket?
- Man kan inte klaga.
Då kunde svensken inte låta bli att fråga varför han hoppat av till Sverige om allt var så bra på Kuba.
- Här kan man klaga!


SHOPPA !!



Har idag kommit fram till att jag måste nog ha en "dramaten" med mig när vi åker till London...

Har hittat en affär som har typ Ullaredspriser !! Ojoj !! Kommer nog inte orka bära allt, eftersom det är väldigt låååånga avstånd i London...

En sådan här väska hade jag innan men kära hund tuggade sönder den så den har vi kastat !!
Så nu är jag på jakt efter en ny, eller begagnad.. Nån som har och vill låna ut eller sälja.. Hade ju varit bra om den gick och fälla ihop !!

 

Fiskbiten ;)

Har en helt galen kollega som har en massa bus för sig ;)
Älskar hennes humor och här kommer ett smakprov, men jag måste säga Marita; det lät mycket roligare när du skulle charma upp en lax ;)


Visst är det konstigt !!

Läste just denna lilla artikel i Aftonbladet !!

Kvinna dömd till fängelse för incest
Förgrep sig på sin son och hans kusin i åtta år
En kvinna, som tillsammans med sin man utsatte deras minderårige son och hans jämnårige kusin för systematiska sexuella övergrepp i åtta år, har dömts till fängelse i fyra år och sex månader för våldtäkt mot barn. Stockholmsparet tvingade pojkarna till samlag med den nu 43-åriga kvinnan under åtta års tid, rapporterar Metro. Övergreppen ska också ha fotograferats vid åtminstone ett tillfälle.
Mannen genomgår nu en rättspsykiatrisk undersökning.

Men visst fan är det konstigt !! Hade det varit en man som gjort det så hade det varit en JÄTTE artikel och bild och allt.. Nu var det en kvinna och tydligen inte alls lika hemskt..
Jag blir HYSTERISKT vansinig när jag läser sådant här..

Jag vet män som jobbar på dagis som nästan blir anklagade av föräldrar för pedofeli,  just bara för att de är män..
- Min mamma har sagt att jag måste tala om för dem om du gör något dumt mot mig, sa en liten knatte en gång till en manlig bekant till mig. Om nu han hade varit en kvinna istället så tror jag INTE att föräldrarna hade sagt så till sin lille son..
Vad är skillnaden ?!? Jag tror ju att en kvinna kan skada ett barn lika illa som en man !! Eller!?! Jag trodde att vi skulle ha ett JÄMNSTÄLLT Sverige, men kanske bara i vissa fall !?!

Usch, inte bra att börja dagen med att vara arg !!


Dagens lilla vits



En apa kom in på en bar, den beställde en öl. Kyparen serverade ölen och apan betalade med en hundralapp. Då tänkte kyparen att han skulle skoja med apan och lämnade bara tillbaka en femma. Men apan reagerade inte utan stoppade femman i pälsen och smuttade vidare på sin öl.
Kyparen skruvade på sig och sa:
"Det är inte ofta vi har apor här.
"Nähe, det är ju inte så konstigt när ni tar 95 spänn för en öl.


Godkänd !!

Tjoho !!! Nu är resan betald och det är bara 26 dagar och 22 timmar kkvar till vi åker till LONDON !!!

Gissa om jag längtar.. Vi längtar nog precis lika mycket, tror jag iallafall !!


Dagens lilla vits


Borrar-Lasse ska borra ett hål i en stor träbit och bryr sig inte omatt sätta fast biten i ett städ, utan håller fast den med foten. Skyddsombudet kommer just då förbi och påpekar slarvet och får då höra från Lasse:
"Här ser du en som jobbar med händer och fötter!"
"Ja, jag ser det. Det är väl bara i skallen det står stilla!"
Olle hade fått jobb i verkstan och verkmästaren kommer och tittar in första dagen. Han är inte riktigt nöjd med Olles arbetstakt och säger:
"När ni sökte anställning tyckte jag att ni sa att ni kunde jobba för två?"
"Det gör jag också. För mig och min fru."

Veckans Didrings-bild


Freber !!

Mår inte bra... Snuvig och febrig... Ömsom svettas och fryser .... Blir ingen träning idag, utan hemma i hemmets lugna vrå ;)

Nu väntas middag sedan blir det under filten på soffan igen ...

Räkningar är inte kul, eller ???


Dagens lilla vits



 
Den nygifta bruden höll på att förklara för sin väninna hur hon hade börjat lära sin make hur man skulle bete sig i umgängeslivet, när han plötsligt kom in och sade: "Älskling, kom nu så knullar vi!"

Häpet såg väninnan hur mannen bar iväg sin hustru till sovrummet.

En stund senare kom kvinnan tillbaka och förklarade: "Förstår du vad jag menar? För en vecka sen skulle han bara släpat iväg mig utan att säga något!"

Evig kärlek !



Fotograf: Vivi Månsson
Modeller: Catrin, Patricia & Lisa


Deklarerat !

Klockan 1 inatt kollade jag posten och såg att min "dags att deklarera" lapp hade kommit... över sjutusen i kvarskatt.. Blev ju inte precis överlycklig.. In på webben och gjorde de avdrag som skulle och vips så blev det 300 tillbaka istället ;)

Men visst är det konstigt, jag har uppdrag hos soc, får en liten summa varje månad som ska användas när jag träffad mina "uppdrag".. Den summan säg vara skattefri, men se det är den INTE !!! Konstigt !!

Nä, nu ska jag peta i mig lite frukost !!

Have nice day !

Dagens lilla vits



 
En man och hustru är ute och shoppar i deras lokala ICA-butik.
Mannen plockar upp ett flak öl och sätter det i sin vagn.
”Vad tror du att du gör?” frågar hustrun.
”De är rea, bara en hundring för 4 burkar, svarar han.
”Sätt tillbaka, dem har vi inte råd med kräver fru, och så fortsätter dom vidare i butiken.
...Ett par minuter senare plockar frun upp en 200kronors ansiktskräm och lägger ner den i vagnen.
”Vad tror du att du gör?” frågar mannen.
”Det här är min ansiktskräm, den gör mig vacker”, svarar fru.
Hennes man svarar: ”Det gör 24 öl också, och till halva priset.”

Fyndat !!


Köpte idag mig en ny resväska när jag var i Karlshamn..

En mycket stor resväska (en av de allra största på marknaden) från Cavalet med långt teleskophandtag, kraftiga hjul samt bärhandtag på både lång- och kortsidan. Väskan packas i botten med packband och i locket med en dragkedjeförsedd mellanvägg. 2 st separata skofickor samt 2 större fickor på väskan utsida för t ex skor, skjortor, resetillbehör mm. En helt perfekt väska för mina resor ;)

Jag gav 300 kronor för väskan hade kostat 800;- stod det men nu hittade jag den på nätet för 2.199,00 inkl frakt: SEK

Så visst har jag FYNDAT idag !! 

Det bästa var att det var 3 års garanti på den.. Väskan jag köpte förra året har dragkedjan gått sönder i och är bara att kasta.. Ingen garanti på Rusta ;)

Lycklig é jag !!!

God natt, ska nu lägga mig och läsa i min nya bok ! "Top 10 London"

AprilApril



Idag är den dagen på året när man bombarderas av jobbiga aprilskämt från alla håll och kanter.
Men visst var denna skoj !!

Och vad hände nu??



Brukar ligga mellan 50-70 besökare per dag och vad hände idag?!?
249 besökare.. och bara en kommentar.. Hmmmmm Vilka är ni !?! Jag är ju såååå nyfiken...

Eller kanske detta bara är ett skämt... Hahaha !! Så måste det ju vara, vad tror ni !?!

Roligt !!


Fredagsfräckisen

 

Efter en natt med mycket sex ser mannen ett foto på en annan man på sängbordet. Han blir orolig och frågar:
- Är det din man?
- Nej, såklart inte, säger kvinnan och kryper närmare.
- Din pojkvän då?
- Nej, absolut inte, svarar hon och nafsar honom i örat.
- Pappa eller bror?
- Nej, nej, nej! svarar hon.
- Vem fan är det då?
Då svarar kvinnan leende:
- Det är ju jag före operationen!!!

RSS 2.0