Jag !!


Sommarfest !!

Då var det dags igen.. Dags för Fridhs årliga sommarfest !! I år ska vi vara hemma hos moster Marika och hennes familj.. Hoppas och tror att det blir lika trevligt som vi bruka ha !!

Igår körde Pelle och jag ut till Pelles andra moster. Moster Carina och hennes familj.. De har stuga ute i Bökenäs.. Nu var inte moster hemma men två av hennes tre barn var.. Hanna med sin Axel och deras lilla tjej Sigrid var hemma..  Vi blev inbjudna på en kopp kaffe och efter en stund kom även Gustav och hans tjej.. Andra gången jag träffar denna delen av Fridha släkten.. Mycket trevliga, ja precis som resten av den galna släkten.. Tur att jag är som jag är annars hade jag ju aldrig passat in ;)

Hade med mig kameran och tog lite bilder på deras fantastiska utsikt från stugan....

  

  

Här hade jag lätt kunnat bo året om... Helt fantastiskt !!

Önska nu alla en jätte bra dag !!

Kram !!

Alla behöver vi en kram ibland.. Även den store tuffe Zlatan !! 

Zlatan Ibrahimovic kom in i halvtid och testades i flera nya positioner av tränaren Pep Guardiola.
Men det blev ingen helt lyckad kväll för svensken som dock tröstades av en supporter som tog sig in på planen och försökte krama stjärnan.
Haha !! Detta tyckte jag var lite kul !! För annars tycker jag inte om fotbolls så där jätte myckket.. Visst kan jag följa med på nån match när Pelle ska iväg.. Men det finns ju så mycket annat och titta på än 22 VUXNA män som springer efter en boll !!
Men kramar tycker jag om !!


Blt !

Brunnsbadet öppet igen

Ronneby i dag 11:03 | Uppdaterad i dag 11:11

Brunnsbadet har kunnat öppna igen på torsdagsmorgonen. Men fortfarande pågår arbete efter onsdagsnattens skadegörelse.

·Brunnsbadet stängt efter skadegörelse

Vattnet har bedömts vara okej igen på Brunnsbadet. Men fritids- och turistchefen Per Engkvist räknar med att det behövs extra insatser för att hålla vattnet rent en tid framöver.
Det nya badet var fortfarande under inkörning när växter och jord slängdes i 25-metersbassängen. Hela onsdagen fick badet hållas stängt för rengöring. Växtdelar och jord fick tas bort ur filtren även på torsdagsmorgonen.
– Men vi har kunnat öppna som vanligt till morgonsimningen, och det har kommit badande som det brukar. Nu hoppas vi att det blir växlande molnighet under dagen, säger Per Engkvist.

Hoppas nu verkligen att dessa IDIOTER till människor låter bli att förstöra mer !!


Ny dag !!

Onsdagmorgon och om exakt en vecka börja jag jobba igen. Hmm.. Var har dessa fyra veckor tagit vägen?!? Jag tror ärligt att det finns en tjuv i min närhet.. En tidstjuv !!  Jag tycker tiden går allt för fort..

Bara en sådan ska som att min äldsta tjej faktiskt fyller tjugo snart... Var i hela friden had de tjugo åren tagit vägen?!?
Det känns ju som det bara var ett litet tag sedan som jag gick här med min söta, fina bebismage och längtade på att hon skulle komma ut ! Och så har 20 år gått.. Hon är nu lika gammal som jag var när jag fick henne... Ja, jag blir inte klok på det här.... Stanna tiden!! Jag hinner ju inte med !!
Jag lovar att om det finns något parti som vill införa att man stannar tiden lite så där ibland så kommer jag tveklöst att rösta på dem !!
Det tidslösapartiet kanske ?! Så kunde de ju ha en blåKLOCKA som partiblomma ;)

Nä, nu ska jag ta och åka ner till stan för att inhandla Patricias tjugoårs present !!

Tjo och stim

Veckans söting !


Kunne lika gärna varit våran Fridhilf !!

FÄRDIG !!!


Så nu är den klar, min lille Musse !! Är så nöjd !! Tog ca 10 minuter och gjorde bara ont på ett par ställen...  har nu den coolaste tatuerade Mussen ever ;)
     

     

Killen som gjorde den heter Peter och äger Bartos Tatto i Lyckeby !! Det var även han som gjorde Pelles rygg !! Mycket duktig och han ska få göra mitt nästa projekt som är litenman... Ska ha honom på vaden ;)

Nå är ni nyfikna på resultatet nu??!? Här kommer den ..... Trumvirvel ;)

   

Nu !!

Ja, nu jävlar smäller det !!!


Barbiedrog !?

Melanotan II - även kallad ”barbiedrogen” - är ett hormonpreparat som de senaste åren sålts via internet. Produkten uppges ge solbränna, viktminskning och ökad sexlust. Läkemedelsverket har klassificerat produkten som ett läkemedel, men produkten är inte godkänd för försäljning någonstans i EU. Det finns idag begränsad och ofullständig dokumentation av hur produkten fungerar, hur/om den prövats och vilka risker som användare kan utsättas för.
Hmmm... Just nu varnas det i alla tidningar om denna drog.. Men varför kalla den Barbie... I mina ögon är Barbie blek, visst är hon smal men KÅT ?! Kan en plastdocka för barn vara det !?!
Vad jag kan läsa mig till så är det många som använder detta preparat och de har inte fått några biverkningar.. Man kanske skulle prova!? Eller..
Gå ner i vikt? Ja, tack!! Alltid vara brun? Ja tack!? Gå omkringa och vara kåt hela tiden kan ju vara rätt jobbigt, men jag tror att jag skulle överleva !?!

Ja, vi får väl se.. Men om ni helt plösligt ser mig på stan, läckert brun och trådsmal dräglandes över någon snygging på stan så vet ni ;)

I vår andra tidning !

Sydöstran
Publicerad 2010-07-28 10:01


Massiv skadegörelse i Brunnsområdet

RONNEBY Brunnsbadet är stängt på grund av skadegörelse. Man har även gett sig på planteringar och lampor i parken och eldat upp en igelkott.


Jimmy Karlsson och kollegorna på parkenheten möttes av en förödande syn imorse. Någon har återigen gett sig på kaktusplanteringen, slitit upp växter och slängt dem i den intilliggande fontänen. Dessutom har ett tiotal lampor slagits sönder. Men kanske värst av allt, man har också hittat en död igelkott på handikapptoaletten vid Naturum.
– Det är illa, mycket är förstört. Och när man ger sig på djur också, vad är nästa steg undrar man, säger Jimmy Karlsson, arbetsledare på parkenheten.
Även Brunnsbadet har utsatts för skadegörelse. Växter och möbler har kastats ned i bassängerna.
– De håller stängt för sanering nu, kanske kan de öppna efter lunch men det är svårt att säga något säkert just nu, säger Jimmy Karlsson.
Brunnsparken har vid upprepade tillfällen utsatts för skadegörelse. Så sent som i helgen var kaktusplanteringen återigen utsatt för sabotage. Sydöstran har tidigare berättat hur parkenheten i perioder anlitat ett vaktbolag som patrullerar i parken och skogen. Om bevakningen intensifieras nu eller andra åtgärder vidtas för att komma till bukt med problemet ska man diskutera under dagen.
– Vi har inte hunnit prata om det ännu. Det är mycket att göra nu, vi får ta beslut under dagen, säger Jimmy Karlsson.


ÅÅÅÅ !!! Jag blir så ARG !!!


VARFÖR ?!

Brunnsbadet stängt efter skadegörelse

Ronneby i dag 09:51 | Uppdaterad i dag 09:52

Nya Brunnsbadet i Ronneby har drabbats av skadegörelse under natten. Växter har rivits upp och slängts i bassängvattnet.
Badet tvingas hålla stängt hela onsdagen.
Jord har slängts i tillsammans med växterna i Brunnsbadet. Just nu görs en undersökning av hur mycket av vattnet som har blivit förorenat, och vilka åtgärder som måste vidtas.
– Vi håller stängt idag i alla fall. Sedan vet vi inte ännu, säger fritids-och turistchefen Per Engkvist, som har haft personal på plats på badet sedan klockan sex på morgonen.
Också Brunnsparken har fått planteringar förstörda under natten.

Detta stod på BLT:se för en liten stund sedan...
Varför gör man så?! Kan inte i min vildaste fantasi fatta varför man ska förstöra en badanläggning.. Visst om man är sur på någon och vill förstöra någons privata egendom, men en badanläggning !? Kan det vara så att det är någon/några som blivit avstängda från badet och vill hämnas ?! Ja, jag blir iallafall skitförbannad på sådant här... Stryk skulle de ha och då är jag ändå emot allt vad våld heter ! Kanske skulle införa en sådan där påle man hade förr.. Den skulle stå utanför badet och sedan kunne alla barn få spotta och kasta jord på dom... Ja, det hade varit bra tycker jag..  Jävla skitstövlar !!
Syrran och hennes dotter skulle ju komma idag och vi skulle dit och bada.. Hoppas nu de kan få färdigt tills imorgon..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka in till Karlskrona... Idag ska det gaddas ;)


Ulla !!

Ja, nu är vi hemkomna från Ullared.. Vi var i väg i precis 13 timmar !!
Är nu nöjd och glad med dagens fynd.... Blev lite smått och gott och just nu hänger kläderna ute för att bort den affärslukten som jag inte tycker är ok...
Blev en ny vinterjacka, några skjortor, strumpor, byxor och lite annat smått och gott.. Köpte en jätte fin fläkt !! Grön liten bordsfläkt.. Men när vi kom hem så funkade den inte ! :( Lite sur blev jag !! Kostade visserligen bara 99 men iallafall... Vill ju gärna ha hem saker som funkar !! Så om det nu är någon ska till Ullared snart så får ni gärna ta med min fläkt !!

Pelle spanade hela tiden efter Morgan men såg honom inte ! Jag där emot träffade Boris.. Väldigt trevlig man !!

Jag tror att jag chockade min käre make idag !! Vi var inne i TRE skoaffärer och jag köpte bara ETT par !! Dessutom skor helt utan klack !!  Jo, jag kan bara jag vill ;)

Nä, nu ska jag titta klart på Allsång på Skansen !!

Hopp och nicka !

<3


BUHU !!!

Bidde ingen tatto idag !! Hmm... Jag som var sååå sugen...

Fick iallafall dessa två snygga tröjorna idag !! Visst var de läckra... HM.SE ;)

Idag har vi varit duktiga, tvättat och städat.. Ska snart plocka in sista tvätten och sedan stryka den.. Ska nog göra det till Lotta på Liseberg !! Jo, så får det bli..

Ikväll blir det till att lägga sig tidigt.. Jag och Pelle ska ju till ULLARED imorgon... Ska bli såå skoj !! Hoppas på att hitta lite snygga höstkläder !!

Tjo och tjim badring !!

Tatto !?!

Sitter nu och väntar ! Väntar på att tatueraren ska höra av sig... Vill göra en Musse på min högra handled.. Och den vill jag göra nu !!!
Ska det vara spontant så ska det !! Visst är den läcker !?!

Håll nu tummarna att det går att fixa idag !

Välkommen

Ja, välkommen tillbaka du vackra sol.. Du har varit saknad !!

Hoppas dina strålar värme upp den kyliga luften, bara 17 grader här...

See you later, för här ska nu tvättas och städas !!

Ligga !!

Ja, det är ungefär vad jag gjort idag !! Legat under min gosefilt nästan hela dagen.. Köpte en jätte mysig filt när jag var på Liseberg i våras.. Den är som ett jätte stort, platt gosedjur... Så mysig så... Fridholf bara älskar den och försöker byta till sig den mot hans snuskiga snobbendocka !! Sötats i världen är han när han försöker byta !!

Fy fasen vilket tråkigt väder, men de har ju sagt att sommaren ska komma tillbaka på tisadg igen... ;)

Imorgon blir det tvätt och städdag !! Mindre kul men bäst att passa på medans sommaren gör en pause..

Lisa har nu kommit fram till Stockholm som hon ska.. Hoppas att hon får en trevlig vecka där uppe i Fjollträsk !!

Sköt om er !!

Brunnsbadet !

Här kommer bilder från i torsdags, när vi var på Brunnsbadet.. Var ju tvungen att fråga syster först om jag fick lägga ut bilderna... och det fick jag ;)

                                         Här har vi Adam i virvlen... Jätte duktig på att simma !!

Ozzy, den fegisen höll sig i bubbelpolen...


Här har vi en bild uppifrån...

Tack syster och pojkarna för en hel
mysig dag !!


Tid...


Dävla skit väder HELA dagen... Inte ens hunden vill gå ut.. fast han måste ju.. Den lille gossen tycker INTE om regn.... Hmmm, kanske skulle lära honom att kissa på toaletten !! Haha !

Lisa och jag har haft lite egentid idag... Vi gick till Kinesen i satn och åt god mat.. var och handlade till hennes bussresa och sedan upp en liten snabbis till Tiza och Kim...

Nu ikväll har jag legat på soffan och tittat på film.. The invasion

En Amerikansk thriller från 2007. En mystisk epidemi sprider sig över jorden och ändrar människors beteende. När psykiatern Carol upptäcker att epidemins ursprung kommer från yttre rymden måste hon skydda sin son, som kan vara nyckeln till att hindra epidemin från att sprida sig. En skräpfilm i mina ögon då jag inte tycker om thrillerfilmer och absolut inte filmer som denna där man blandar in rymden och rymdguggar... Men visst tiden gick ju även om jag ofta låg under filten med fingrarna i öronen ;)

Nu är det sov dags !!
Nattnatt och pussa den du älskar god natt !!


Vart??!?

Ja, vart tog sommaren vägen... Tog lite sovmorgon idag och när jag vaknade och skulle gå ut för första morgonblosset så frös jag... Det var ju KALLT !! 14 gradre stod det på mätaren.. Hmmm... Är sommaren slut nu eller är det bara tillfällligy.. Hoppas på det sista, för jag behöver mer sommar !!

Bilden på mig och Pelle här brevid är gjord på Liseberg för 7 år sedan.. Vad har tiden tagit vägen.. Detta var vår första sommar tillsammans och visst syns det i våra ögon att vi är nykära !! Vi tog tåget upp till Götet och campade.. Vi hade lånat Patricias lilla tvåmannatält och gissa om det var trångt.. Ja, inte för mig men för Pelle som är lite längre än mig... Den stackaren hade inte sovit många timmar medans jag sov som en stock !! Hahaha !!

Nä, jag tror att jag ska gå och lägga mig en stund med en bok, medans Lisa städar och packar !! Hon åker ju till Stockholm i morgon !!

Ta på er ordentligt om ni ska gå ut för det är som sagt kallt ute !!

Östersjö i bilder !!

   

Först sa Patrica puss och hej till Kim som skulle gå med sina vänner... Strax efter köpte vi rosa sockervadd..
Smakar egentligen blaha, men är det marknad så är det ;)

      
Sedan tittade vi på båtarna och på alla barnen som åkte karuseller... Tänk att förr åkte jag allt som liknade karuseller..
Idag vågar jag knappt titta !!

          
Sedan tittade vi på Karnevaltåget.... Den lilla tjejen i blått var så söt och hennes höftrörelse skulle man ha ;)

          

Och här har vi karnevalens två snyggaste män ... Eller vad tycker ni..?

Sedan inhandlades det lite marknadsgodis och sedan åkte vi hem.. Mysig kväll !!                PUSS


Visst...

Klicka för att visa Megabild!Visst är den helt underbar !!
Hittade den på Tradera och ha nu högsta bud.. Perfekt klänniing för ett sommarbröllop !! Hoppas nu inte deb skenar iväg i pris... Vill verkligen ha den ;)

Snart ska jag och Pelle åka ner till Östersjö i Karlshamn... Som vårt tosia fast mycket mindre.. Mycket musik och öltält !!

Få se om jag skriver något ikväll, kameran ska iallafall med ;)

See you later !!

Böllopsbestyr ;)

Japp så är det... Eller nä, inte jag men Dille och hans blivande PussPuss ska ju gifta sig den 1Klicka för att visa Megabild!4/8 och jag ska föreviga dem.. Hela dagen !! Ska bli så jätte roligt !! Ska även vara med på kvällen och festen så nu måste jag hitta mig en snygg klänning !!! Kanske kan hitta något snyggt nästa vecka när vi ska till Ullared..  Eller kanske på Tradera... Vad tycker ni om denna som jag hittade just nu ?! Klicka på bilden för att se mera !!
Dille och Emmie som hon heter har varit här idag med deras lille son Abbe... Oj vilken liten goding !! Han bara älskade Fridholf och Firdholf älskade honom... Inte ofta bebisar går med på att bli sönder pussade av honom, men Abbe bara älskade det.. Han blev till och med ledsen när vi sa till Fridholf att sluta... Hihi !! De var så söta så....

Nu ligger alla och sover och huset är verkligen fullt.. Systeryster och hennes två söner är här och vi har verkligen haft en mys dag !!! Imorgon hoppas vi på fint väder... Tänkte ta och besöka det nya brunnsbadet... Känner att jag behöver få lite sol på mig, har ju börjat blekna !!

Nä nu ska jag ochså gå och lägga mig !!!

Nattnatt och lova att vara rädd om de du älskar !


Stockholm

Så nu är Lisas biljetter bokade ! Hon åker till Fjollträsk på söndag och ska vara där en hela vecka!!
Hon ska gå på Pridefestivalen och jag måste erkänna att jag är LITE avis !!

Jag har uppfostrat mina tjejer att ALL kärlek är vacker.. Sedan spelar det ingen roll om det är till en av samma kön man ger sin kärlek eller samma.. För ALL kärlek är som sagt vacker !! Det jag har sagt till dem har de lyssnat på och bägge tjejerna tycker det är helt ok med homosexuella och har inga fördommar alls, vilket jag tycker är sååå underbart... Jag vet inte om mina tejer är bi/homo eller helt herto men det rör mig inte ryggen om det skulle visa sig att de är.. För jag älskar dem för dem de är och inta vad de har för läggning !!
Hade önskat att fler tyckte som vi och att alla trångsynta människor skulle våga ändra inställning!!
Många tycker att det är ett "nytt påhitt" men jag tror att det ALLTID funnits men att det är först nu som människor vågar visa vad de står... Förr räknades det ju som en sjukdom, vilket tyvärr vissa människor gör än idag !! Undrar vem det är som är sjuk !!! 

Jag tycker iallafall det jag tycker och det står jag för !!
Mer kärlek till människan och ALL KÄRLEK ÄR VACKER !!
 
 

”Doktor Snuggles” - en tripp till rosa moln

Det här inlägget har jag kopierat rakt av, men jag tyckte att det stämde in såååå bra !!

20 juli 2010, kl 15:18 Skrivet av Johan Edling, aftonbladet.se

Vi på redaktionen hade en diskussion om barnprogram på lunchen. Många av oss har barn, så det är lätt hänt (till de andras stora glädje...).

Lovisa har märkt att SvampBob Fyrkant (SpongeBob SquarePants) är en rätt skruvad serie. Bara namnet, liksom.

Någon antyddde något om att de som gjort serien ”måste knarka”. 

Vi, de flesta i 30-årsåldern, började fundera. Var inte barnprogrammen man kollade på som liten också rätt... underliga?

Tja, det räckte med en snabb YouTube-koll för att inse att man som vuxen får helt andra, inte alls så barnvänliga, associationer av programmen man satt på ryamattan med en banankola och kollade på tv en eftermiddag för 20 år sedan.

Ett exempel är ”Doktor Snuggles”. Man inser snabbt att doktorns äventyr inte alls är så långt ifrån en svettig lsd-mardröm ur ”Fear and loathing in Las Vegas”.

I det här avsnittet (se nedan) är Dr Snuggles på jakt efter det ”flygande sirapsträdet” (..?). Den lille gubben, i randiga brallor och kastrullhjälm, flyger ut i rymden med sina vänner, en grävling, en talande klocka, två galet stirrande kaniner och en anka i amiralskostym i sitt rymdskepp, som går under namnet ”Spruttibangbang”.

”Han kanske gömmer sig bakom månen eller så”, gissar grävlingen med misstänkt tandlös röst.

”Hej, han har flugit vilse”, konstaterar Snuggles innan de attackeras av ett gäng aggresiva kometer och störtar in i regnbågen, flankerade av en flygande fårflock.

I regnbågen, bland mil efter mil av skära moln, bor den prickige giraffen Puckli som hälsar Snuggles gäng välkomna till ”vaggviselandet”. Snuggles studsar glatt ut ur skeppet på sitt paraply, som har en ankskalle som handtag.

Och så fortsätter det. Dr Gonzo skulle sälja sin morsa för att komma till det stället. Och då har jag inte ens nämnt avsnitten där Snuggles tar hjälp av Kosmoskatten (!?), figuren med tv-världens mest underliga tv-röst efter Bengt Magnusson och, ja, Puckli faktiskt.

Jag hävdar absolut inte att den nederländsk-tysk-brittiska produktionen blandat något rökbart från Amsterdam med något sniffbart från Sheffield under Oktoberfest i München, men David Lynch skulle inte skrivit ett mer skruvat manus. Misstänker även att ”Twin peaks”-skaparen har alla ”Doktor Snuggles”-säsongerna på dvd.

Ett annat exempel är ”Professor Balthazar”.

Serien, som liknar en Jimi Hendrix-affisch från -67 i psykedeliska inslag, handlar om professor Balthazar som hittar lösningar på alla sina vänners problem genom sin ”universalmaskin” som producerar en färgglad brygd. Brygden slängs på problemet, och vips - allt är bra! Say no more...

 

Ledsen SvampBob. Du må vara skruvad, men mot min barndoms tv-program har du inte en chans.

 


Min dag !!


Tog sovmorgon idag !! Pelle följde med sin mor och hennes make till Karlskrona idag för att shoppa... Det bidde en ny bil !! Ja, de rike di kan ;)

När Pelle kom hem gick vi ner på stan för att ta en glass.. Liten Fridholf fick givetvis också en.. På bilden har han just slukat sin glass och sitter nu och tittar surt på min...

Sedan gick vi en liten runda längs Ronnebyån... Ronnebyån är lite speciell för oss.. Det var där vi gick och lärde känna varaandra... Fram och tillbaka innan jag vågade bli kär igen ;)  Men till slut så vågade jag släppa fram känslorna i denna galna man och det ångrar jag inte en sekund ... Han har gjort mitt liv helt <3
På bilden står Pelle och Fridholf och tittar på en man som kör en truck.. På truckens gafflar har han stora plåtrullar som han släpper ner i en container... Mycket manligt och intressant ... Haha !!

Nu i kväll när Lisa kom hem så skickade jag upp henne på grannens studsmatta för att plåta henne ...

Tjoho mamma, jag  kan flyga !!Denna bilden på min galna Lisa får avsluta dagens inlägg !!!

God natt alla där ute !!


I denna ljuva sommar tid

Mari Jungstens femte deckare är lika bra som de tidigare.

Vi får följa Anders Knutas, Karin Jacobsson och deras kollegors arbete. Mordet på snickaren och småbarnspappan sker då Knutas är på semester så Karin är ansvarig för det inledande arbetet. Snart sker ett mord till så Karin, Knutas och de andra har fullt upp med utredningen.

Johan Berg följer utredarna och försöker hela tiden vara först med nyheterna till regionalredaktionen i Stockholm men stoppas ibland av sitt etiska tänkande, vilket inte är så vanligt bland journalister nu för tiden.

Samtidigt har Johan bekymmer med sin dotters mamma Emma som inte vill ha så mycket med honom att göra efter förra mordutredningen på Gotland då han grävde så djupt så att hans dotter till sist hamnade i fara. Emma har svårt att förlåta detta och det komplicerar Johans liv då han inget hellre vill än att leva med Emma och dottern Elin.
Upplösningen är oväntad och Knutas är inte nöjd med resultatet. Frågan är om han någon gång kommer att få reda på sanningen.

Boken får 3 ¤¤¤ av 5


Min ängel...

Idag har min ängel kommit hem... Saknat henne jätte mycket.. Inte sett henne på nästan tre veckor.. Förts var ju vi iväg, sedan åkte hon och hennes pojke iväg, innan vi ens hann hem. Men nu är hon hemma <3 igen..

Varit en jobbig dag, många tårar och besvikelse.. Inget jag vill gå in på här men som sagt en jobbig dag..
Så som alltid när jag har jobbiga dagar så sätter värken in igen och det tycker jag mindre om...

Nä, nu hör jag allt hur min kudde ropar på mig...

God natt och hoppas jag får sova inatt !!

Var rädda om er och tänk att ett vänligt ord kan vara värt en miljon !!

Larm !!

Klockan sex i morse vaknade jag av att brandlarmet gick ute i trapphuset.. Det tjöt helt hysteriskt !! Jag ut med pallen i högsta hugg men lyckades inte stänga av det.. Givetvis hade jag kollat så det inte brann eller rök någonstans innan.. Det luktade inte ens brandrök..
Pelle kom ut och försökte han också men han lyckades inte han heller...

Jag ringde till hyresvärden och han sa slit ner den och ta ut batterierna.. Det gjordes men den fortsatte att tjuta.. Då upptäckte vi att det var inte på vårt plan det tjöt utan där nere..
Pelle sprang snabbt ner och tog ut batterierna...

Visst är det bar med brandvarnare men idetta fall tycker jag det är lite hemskt.. Vi bor tre familjer i vårt hus och det var bara jag och Pelle som reagerade.. Tänk nu om det var så att det var här det brann.. Vi ligger och sover, andas in farliga gaser och ligger här medvetslösa.. Då är det INGEN som reagerar... Hemska tanke !!


Idag är det Hasslöfestivalen som gäller ! Ulle hörde av sig igår och ville att vi skulle åka dit.. JA !!! blev mitt svar !!
En tjejkväll med massa bra musik !! Hoppas nu bara vädret också vill att vi ska få ha skoj !!

Tjo och Tjim badring och lova att ta hand om varandra !!


Lillasyster !!

Kan man något annat en älska henne ;) Visst é hon tjusig min lillasyster !!  Hittade lite knasiga bilder på henne på Facebook !!

Man kan ju börja undra vad de sysslar med på hennes arbetsplats..

Nästa vecka kommer förhoppningsvis syrran hon hennes små.. Ja, små är de ju inte längre, 12, 11 och 7 räknas ju inte som smått längre... Vi ska gå till brunnsbadet och bada och jag kommer ihåg för många årsedan när jag passade de två äldsta och hade med mig dem dit.. Ojoj, vilken dag det var.. Men nu är de ju lite äldre så förhoppningsvis ska det gå bättre..

Nä, nu ska jag ta min älskade make och krypa ner under täcket !!

Var rädda om varandra och glöm inte att

.........kärlek är att få somna tillsammans.....


Veckans ASG

Hur Vet Du Att Du Är Ett Pucko?

Här kommer svaren::

Du blev påkörd av en parkerad bil.

Du tror att det är iskuberna som håller frysen kall.

Det tar dig 2 timmar att titta på en 60 minuters film.

När du gick på discot där man skulle vara över 18 tog du me 17 av dina kompisar.

Du ställer dig på en stol för att höja ditt IQ.

Du snubblar över en sladdlös telefon.

Du kastar en sten mot marken och missar.

Du försöker dränka en fisk.

Du köper en sol-driven ficklampa

Du blev inlåst i en livsmedelsaffär, o svalt ihjäl.


JÄTTE FINT !!

Ja, det var JÄTTE fint.. Verkligen, tror jag blev lite kär i det !!
Precis lagom stort för oss.. Även när de två yngsta flyttar hemifrån så kan jag och Pelle bo kvar...

Ja, ja vi får väl se vad som händer.. Huset var INTE besiktat än, så vi får väl se vad det står i det protokollet innan vi konaktar banken...

Tills dess får jag fortsätta drömma !! Och vet ni?! Jag tycker om att drömma...

Nu kommer snart lillskruttan hem med sin boyfriend, Oskar II ;)

Fånge i Hundpalatset

av Martina Haag...

Efter att min Mp3 inte funkat på hela semestern i Kroatien (slut på batteri och den JÄ**A solcellsladdaren inte fungerade) så slukar jag just nu ljudböcker.
Avslutade för en liten stund sedan Martinas senaste bok...

Fånge i Hundpalatset är Martina Haags femte bok. Den innehåller både nyskriv­na krönikor och tidigare publicerat material från Aftonbladet och mama. Hennes böcker har hittills sålt i över 500 000 exemplar.

Boken ger dig svar på livets stora gåtor, som till exempel hur man mår om man mölar i sig ett kilo kött och en liten, liten bit majskolv, och vad man ska göra om man känner att man måste smygoperera sin man inne i huvudet. Om hur det var att vara mamma på neandertaltiden och hur man känner sig när man strippar framför självaste prins Daniel.
Varför gömmer sig Martina i mörkret när det ringer på hennes ytterdörr? Och vad betyder egentligen ekobrottsling? Och vad är det som bor nere i källaren hemma hos familjen Haag? Varför brinner det på hotellet när familjen Haag ­semestrar? Och vem är det egentligen som bestämmer över alla i Hundpalatset?

Hur kul som helst och lockar fram MÅNGA goa skratt..
Boken får 3 ¤¤¤ av 5

Titta på hus...

Idag ska vi titta på detta hus.... Vad tycks?!?

Vi får väl se hur det ser ut irl ! Kanske blir lika besvikna som på det andra..

Återkommer i kväll efter visning !!

Stranden

Idag blir det stranden !! Ska fixa till lite frukost att ta med... Det ser lite molnigt ut men det struntar jag i..
Börjar ju blekna nu så jag måste ju bättra på brännan igen ;)
See you later

Lite bilder

tagna med min nya kamera ....Mask från Venedig


Vindspel som är inköpt i Rabac


En humla som attackera en av mina blommor


Lycklig Fridholf


På kvällspromenaden mötte vi en liten MyraJa, vad ska jag skriva här ?!?!? Flaska bakom gardin kanske ;)


Trött !!

Idag har jag sovit så gott som hela dagen.. Ont i min högersida igen, känns nästan som jag skulle behöva ha en rullator för att kunna gå... Inte alls kul... Käkar åter igen massa tabletter och det är inte heller kul !!
Brukar ju säga att värmen gör mig gott, men i detta fall stämmer det ju inte.. Tror inte detta har med min fibro att göra, så jag får väl ringa till fabror doktorn om det inte blir bättre..

Nä nu ska jag se om jag kan få med mig maken ut på en stilla promenad, för fort går det inte, men måste röra på mig lite..

Var rädda om varandra !!

Me <3 Tradera

Nikon D40Har lite saker just nu som jag säljer på Tradera !!

Intresserade ? Kolla in länkarna här nedanför !!


Begagnad Nikon D40

Ny tårtbox från Tuppeware


Slapp

Ja, en riktig slappdag har vi haft i dag... Har suttit det mesta framför datorn..
Vi hade tagit ca 700 bilder när vi var iväg och jag försökte göra en film av dessa. Det tog mig 4, FYRA timmar att få ihop det.. Trodde jag var duktig på sådant, men ack så fel jag hade... Eller jag kan, men bilderna kom ju inte i ordning som jag ville.. Att sortera 700 bilder tar ju sin lilla stund.. men det blv ju rätt bra faktiskt !!

Bilden här jämte är från Rabac och jag passade på att posa lite ;) Kan alla andra bloggorskor så kan jag ...

Detta får bli allt för idag !

Var rädda om varandra

Den farliga leken av Mari Jungstedt

"När den gotländska gymnasietjejen Jenny upptäcks av en modellagentur slungas hon in i en värld fylld av pengar, kändisfester och glamour. För den några år yngre Agnes har det inte gått lika bra. Också hon har drömt om ett liv i rampljuset, nu är hon på väg att tyna bort av svåra ätstörningar.

Men tragedin väntar också den framgångsrika Jenny. Under en fotografering på den karga gotländska halvön Furillen utsätts hennes pojkvän, modefotografen Markus, för ett brutalt mordförsök.

Jenny och Agnes är länge ovetande om att deras liv är inflätade i varandra. Men det finns någon som håller ögonen på dem. Någon som planerar att ingripa i deras öden.

Kommer Markus att överleva? Och kan han hjälpa kommissarie Knutas att hitta gärningsmannen innan det är för sent?"


Jag har läst alla Mari Jungstedts sju tidigare böcker. Och jag tycker att allihopa har varit jättebra. Mari Jungstedts senaste bok, den åttonde i ordningen, "Den farliga leken", var precis lika bra som dom sju tidigare. Jag gillar verkligen Maris sätt att skriva. Tycker mycket om miljöskildringarna från Gotland. Men framförallt så tycker jag verkligen om karaktärerna i boken, på dom personer som följer med i alla hennes böcker. Själva kriminalfallet i den här boken var väldigt bra. Det handlade mycket om modevärlden, modeller, och anorexia. Klart aktuellt och intressant. Jag kan verkligen rekommendera boken till alla som tycker om svenska kriminalromaner. Och även alla Maris tidigare böcker.

Min nya kärlek


Ännu

en dag med värme....

Lisa "badkruka" och jag varit på Ekenäs ett par timmar idag... Mys, men hon kan ju inte slappna av utan bara gnällde...
Varmt, kallt i vattnet, tråkigt att bara ligga still... Hmmm... Tonåringar !!

Nä nu ska jag köra in till Karlskrona och hälsa på Ann !!!

Var rädda om varandra

Värme !

Jag älskar verkligen värme ;)

Nu är klockan snart 23 och vi har 24 grader ute och 31 här inne... Lite väl varmt förvisso när jag ska sova men men... Kan ju alltid sova på balkongen.. Det har jag ju gjort förr...

Vår stackars lille kille har det jobbigt... Så vi plockade fram vår fläkt som stått i källaren ett par år.. Men efter vi gjort den i ordning från all damm så funkade inte fanskapet.. Lite sur ?? Ja !!

Nä, nu ska jag vattna mina stackars små blommor sedan blir det sängen, eller blir det solsängen på balkongen...

Nattnatt och var rädda om varandra

Verkligheten

Efter att ha levt i en dröm nu i en hel vecka så är man hemma i verkligheten igen..
Vi har hafte en superduper semester med ALLT vad det innebär.. ;)

Vaknade tidigt i morse, redan klockan sju.. Hmm semester och kan inte sova.. jaja, upp och började tvätta all tvätt sedan åkte vi och hämtade vår lille kille... Han blev sååå glad när vi kom.. Nu ligger han och sover och har så gjort sedan vi kom hem.. Bara när jag bytt rum har han vaknat.. Tittat upp och lunkat efter.. Tydlingen livrädd att jag ska lämna honom igen ! Men det ska jag inte...

Pelle har nu åkt till sin dotter för att ta en fika med henne.. Min Lisa har varit här idag, men Tiza får jag inte träffa förren nästa vecka. hon och Kim har åkt till Tidaholm för att träffa Kims bror.. Saknar min Tiiza <3

Ikväll blir det nog att åka ut till havet så liten man får svalka av sig lite !! För det är otroligt varmt här !! Nästan som i Kroatien ! ;)

Jag kommer att berätta mer om vår resa med tiden...

Tjoho !!!

Hemma igen efter en helt underbar vecka i soliga Kroatien..

Tar semester från bloggen nu !!


Tjoho !!


Vilken start på semestern det blir.. Först på SPA !! Helt underbart... Sedan klipp och färg och i kväll blir det DIGGELOO !!!
Har fått fribiljetter till genrepet ikväll.. Enligt tidningarna skulle det inte vara något, men vi på Fritid har fått !!! Gissa om jag blev glad !!

Så nu blev det lite stressigt... Men bara lite ;)

Sommaren 2010 är den åttonde upplagan av Diggiloo som hittills lockat över 600000 gäster. På scenen möter vi Lasse Holm, Alcazar, Jessica Andersson, Gunhild Carling, Mojje, Erik Linder, Thomas Petersson, Markoolio & Magnus Johansson. Detta blir min femte Diggeloo konsert ..

Nä, nu hinner jag inte sitta här !!

So long

Nu

Tar jag natten !! Fullspikad dag imorgon som börjar med helkroppspeeling på Ronneby brunns SPA Avdelning !! 

Sedan ska jag klippa mig, färga håret, fixa med Lisa så hon kommer hem till sin far..

När jag är klar med detta ska vi (några på jobbet) åka och hälsa på A som nu är på bättringsvägen och nu kommit till karlskrona itället för Lund.. Skönt att allt går på rätt håll... Vet att du har långt kvar A, men du fixar detta.. Du är stark och envis och det kommer du långt på...

Kram och god natt !!

RSS 2.0