Fånge i Hundpalatset

av Martina Haag...

Efter att min Mp3 inte funkat på hela semestern i Kroatien (slut på batteri och den JÄ**A solcellsladdaren inte fungerade) så slukar jag just nu ljudböcker.
Avslutade för en liten stund sedan Martinas senaste bok...

Fånge i Hundpalatset är Martina Haags femte bok. Den innehåller både nyskriv­na krönikor och tidigare publicerat material från Aftonbladet och mama. Hennes böcker har hittills sålt i över 500 000 exemplar.

Boken ger dig svar på livets stora gåtor, som till exempel hur man mår om man mölar i sig ett kilo kött och en liten, liten bit majskolv, och vad man ska göra om man känner att man måste smygoperera sin man inne i huvudet. Om hur det var att vara mamma på neandertaltiden och hur man känner sig när man strippar framför självaste prins Daniel.
Varför gömmer sig Martina i mörkret när det ringer på hennes ytterdörr? Och vad betyder egentligen ekobrottsling? Och vad är det som bor nere i källaren hemma hos familjen Haag? Varför brinner det på hotellet när familjen Haag ­semestrar? Och vem är det egentligen som bestämmer över alla i Hundpalatset?

Hur kul som helst och lockar fram MÅNGA goa skratt..
Boken får 3 ¤¤¤ av 5

Ordet är ditt! ♥

♥Kommentera inlägget här♥:

Ditt namn:
Vill du bli ihågkommen? Klicka här!

E-postadress: (Publiceras givetvis INTE)

Din Bloggadress här, Tack:

♥Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0