Om my way !!Sitter nu och väntar på att Pelle ska komma och hämta mig.. Vi ska ut och äta.. Tredje året vi går på Kina och äter när det är Nyårsafton, så nu är det en tardition... Skönt att slippa fixa Nyårssupé hemma...

Efter vi ätit ska jag åka och jobba ett par timmar... Hualigen... Massa av fulla ungdomar på stan med massor av smällare och raketer som de inte kan hantera.. Jag är JÄTTE emot reketer och smällare ! Har sett på nära håll vad illa de kan göra!!
Men vi får väl ta skydd, Lotta och jag bakom någon stor snövall... Varma kläder är iallafall nerpackade.. Jag vägrar frysa ....

Var rädda om er ikväll....

Summering av året 2010 !!

Jahaja... Sista dagen på året 2010 !! Kanske dags att summera året !!

Januari: Stor sten föll från mitt hjärta, eller rättare sagt bröstet.. Gjorde mammografi och det vsiade sig inte vara någon fara.. Gått sedan oktober och oroat mig i onödan.. Jag tatuerar mig i nacken !!

Februari: Jag får nytt jobb.... 20 år i kommunen och ÄNTLIGEN heltid! Världens bästa Patrik och Sandra gifter sig och jag agerar bröllopsfotograf ;)

Mars: Börjar nya jobbet och trivs direkt !

April: Åker till Ullared för första gången på minst 15 år.... Jisses vad skoj !! Börjar leta hus på allvar tillsammans med Pelle !

Maj: Jag fyller 23 igen... Firades med dunder och brak !

Juni: Äntligen sommar! Vi har läger på jobbet och åker till Liseberg.. Har VÄRLDENS bästa jobb ;) Vår vackra Kronprinsessa gifter sig och får sin prins och jag vinkar på torget i form av Drottning Silvia ;)

Juli: Vi åker buss !! Vi åker låååångt !! Till mitt älskade Kroatien ! Pelle och jag njuter och springer upp och ner för trappor i dagarna 11... SEMESTER = UNDERBART

Augusti: Min vackra och stora lilla dotter fyller 20 år !! Mina fingrar börja tjabbar och väntar troget på OP.. Dille och Pusspuss gifter sig och jag får leka bröllopsfotograf IGEN !!! Jag tatuerar mig igen, denna gång på min handled!!

September: Jag får spela ine en låt ute hos Johan och Ulle, hur kul som helst men det gick för snabbt !! Ville sjunga mera ;) Nathalie bor nu hos oss hela tiden, familjen är samlad. Nathalie fyller 18 och är nu myndig ;)

Oktober: Livet stretar på och jag hakar på ..

November: Åker till Ullared IGEN... Tredje gången detta året ;) Firar 20 år i kommunen och är på Brunnen och tittar på Linda Bengtzings julshow !! SUPER!! 

December: Är hos doktorn som ska operera min armbåge, optid väntas i februari... Det blir jul detta året också och den firas med allt som hör till !!

Vi har haft ett super år.. Vår ekonomi har gått spikrakt upp åt och vi har njutit av varandra !!

Önskar nu ALLA mina läsare ett riktigt gott slut och hoppas ni får ett underbart 2011 !!

Skip-bo

Tror jag ska ta och spela lite kort med Lisa nu !!

Jag älskar att spela spel, men tyvärr så är det nästan aldrig någon annan som vill i min familj.. Tråkiga dom..

Skip-bo lärde jag mig att spela när jag jobbade på Ronja.. Det spelades JÄTTE ofta av tjejerna och vi kunde hålla på hur länge som helst ! Längsta spelet som jag spelat varade i över 5 timmar ;) Blir nog inte lika långt nu ;)

Ledig !!

Åh så gött det är att vara ledig!! Trodde att jag skulle tillbringa mer tid vid datorn nu när jag har tid, men nej.. Har inte varit så aktiv här vid bloggen som jag trodde... SKÄRPNING!?! Ja, jag får se ;)

Idag blir det in till kalleskrona och shoppa lite... Men bara lite. Har ju köpt dyra skor så det får bli lite sparsamt med soppingen idag ! En ny sportbh och en pyjamas ska med hem iallafall ;)

Sedan ska vi fira lilla Ozzy som fyller år idag.. Hoppas på tårta ...

Hejhej och var rädda omvarandra

Dagens lilla vits


En man möter en kvinna på en tillställning. Han känner igen kvinnan, men kan inte minnas var han sett henne tidigare. Kvinnan känner igen mannen och hejar glatt på honom.
Han gör det enda rätta, han går fram och säger som det är, han känner igen henne jätteväl, men kan inte placera henne.
Hon svarar glatt:
"Du är far till ett av mina barn"!
Han blir helt mållös för en kort sekund och hinner tänka, att den enda gång han varit otrogen var på hans egen svensexa, så han säger:
"Är Du kvinnan, som mina kompisar hyrde in till min svensexa och som jag älskade med på bardisken, samtidigt som Din väninna piskade mig med björkris på stjärten?"
Hon tiitar på honom och svarar:
Nej, jag är Din sons lärarinna........


Dagens lilla vits


En dag satt en liten flicka och tittade på medan hennes mamma diskade i kökshon. Hon upptäckte plötsligt att hennes mamma hade flera vita hårstrån som syntes väl som kontrast mot hennes bruna hår. Flickan såg på sin mamma och frågade nyfiket: "Varför är en del av ditt hår vitt, mamma?"
Hennes mamma svarade: "Tja, varje gång du gör något dåligt och får mig att gråta eller vara olycklig, så blir ett av mina hårstrån vitt."
Den lilla flickan tänkte en stund på detta och sa sedan: "Mamma, varför är mormors hår HELT vitt?"

Dagens lilla vits


Barnen stod i kö i matsalen i en katolsk lågstadieskola för att få sin lunch. Längst fram på bordet fanns en stor hög med äpplen. En nunna skrev en lapp och satte den på äppelskålen:
"Ta bara EN. Gud tittar på."
Längre bort i lunchkön, på den bortre delen av bordet fanns en stor hög med chokladkakor. Ett barn hade skrivit en lapp: "Ta så många du vill. Gud tittar på äpplena."

Dagens lilla vits


En dagislärare såg på barnen i klassrummet medan de ritade. Då och då gick hon runt för att titta på vad varje barn ritade.
När hon kom fram till en liten flicka som arbetade ihärdigt frågade läraren vad flickan ritade.
Flickan svarade, "jag ritar Gud".
Läraren stannade upp och sa, "Men ingen vet hur Gud ser ut".
Utan minsta tvekan och med blicken kvar på teckningen, svarade flickan: "Det kommer de veta om en liten stund".

Dagens lilla vits


En smålänning åker till landet på några dagars semester. Där köper han en tjur för 1.000 kr av en bonde. Han övertalas att hämta tjuren dagen därpå. Nästa morgon kommer smålänningen för att hämta tjuren men upptäcker att den har dött under natten. Han kräver pengarna tillbaka men bonden har redan spenderat pengarna han fått för tjuren.

Då beslutar smålänningen att ta med sig den döda tjuren hem till stan till bondens stora förvåning. Efter en månad träffas de igen och bonden kan inte hålla sig utan frågar smålänningen vad han gjort med den döda tjuren. ”Jag startade ett lotteri med tjuren som högsta vinst. Sålde 500 lotter för 20 kr/st och tjänade 8.980 kr!” berättar smålänningen.

”Men tjuren var ju död, är det ingen som klagat?” undrar bonden förvånat.
” Visst men bara vinnaren – och han fick sina 20 kr tillbaka!” svarar smålänningen.


Dagens lilla vits


Den lille killen fick följa med pappan till badhuset och bada
bastu. Bredvid dem på bänken satt en man som pojken studerade noga.
- Vilka stora fötter farbror har, sa pojken.
- Ja, lille vän. Det beror på att jag vandrat mycket i mina dar.
- Farbror har väldigt stora händer också.
- Det är inte så konstigt. Jag har arbetat och slitit hårt ända
sedan ungdomen. Då får man stora händer. Pojken satt tyst en stund.
Sedan utbrast han:
- Men kissat kan farbror inte ha gjort mycket!


Dagens lilla vits


En glad norrman åkte taxi i Malmö.
- Hemma i Bergen, sa han, får vi två kronor för varje duva vi skjuter i stadens parker.
- Här i Malmö, skrattade taxichauffören, får vi 20 kronor för varje pensionär vi kör över!

Och för att driva skämtet en bit extra, låtsades han sikta på en gammal farbror vid ett övergångsställe.
I sista stund väjde han förstås undan. Men till sin förskräckelse fick han höra en duns
och han såg i backspegeln pensionären ligga raklång på övergångsstället.
- Det gjorde inget att du missa, sa norrmannen där bak.
Jag tog honom med dörren!


Höger eller vänster ??
Vilken tycker ni !?!?

Evig kärlek - aeternus amor


Denna symbol ska jag och mina döttrar tatuera i februari ;)

Symbolen betyder Evig kärlek - aeternus amor på latin... Jag ska ha den på högerarm och tror att jag ska ha den latinska texten runt... Inte bestämt mig än, men det lutar åt det ;)

Haft en riktig slappa dag idag.. Skönt !!

Nu ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig !!


Lisas ny vinterdojor !!

Klicka för att stänga fönstretVisst é de coola....

Hittade de på Tradera och jag vann de för 145 spänn... Hade jag inte just köpt mig ett par Dr Martens hade jag nog slagit till på ett par sådana här ;)

Me love shoes, om ni inte visste det ;)

Trött !!

Är sååååå jätte trött idag....

Var först uppe vid 10 men gick och lade mig igen och sov till nu...

Hade en superduper trevlig kväll igår.. Inte så hysteriskt med folk utan rätt lagom...
Pelle och jag var uppe och dansade flera gånger och det tillhör ju inte vanligheterna att han dansar...

Här kommer INTE bli mycket gjort idag utan allt går på sparlåga.. Ska iallafall föröka få veckans tvätt klar iallafall...

Var rädda om varandra och slösa INTE energi på människor som INTE är värda den !!

PARTYPARTY

Spotify på.... Bara PRTYmusik....

Nu ska jag och maken min ut och svira lite.... Känns som evigheter sedan sist och det är det ju åxå... Precis ett år sedan... Juldagen förra året !!

Hoppas att det blir lika trevlligt i år...

Risken är att om jag mäster en viss person kommer jag säga ett och annat !! Man behandlar inte de mina illa !!! Hoppas de har vett att stanna hemma !!

Nä, nu kommer taxin... High heels is on ... och Björnfi**an :) Vill ju inte frysa ...


Om

Jag (vi) hade haft hus och hade det sett ut så här vid jul ;)


Överlevde...


Denna julafton också....

Hade en mysig julafton utan massa stress !!

Först åkte vi till svärmor och åt en julfrukost som hette duga... Weroniuqe hade inte legat på latsidan inte ;) Patricia och Kim var med, Pelles lillebror Martin och hans Lina, Pelles morbor Miclael var också med...

Jag fick min JÄTTE fina julklapp av tjejerna.. En JÄTTE stor Musse Pigg ;) Hans huvud var lika stort som kroppen och han sitter nu här i soffan så fint !! SUPERDUPER TACK !!

Av min man fick jag en jätte fin ring som passa jätte fint ihop med mitt armband !!

När vi kom hem började jag fixa med maten... Ingen mera julmat här inte utan den blev Porterstek med hasselbackspotatis... Nathalie och Lisa fixade sedan kladdkaka när vi vuxna var ute med Fridholf.. GOTT !!

Resten av kvällen tillbringades framför Tvn och Wii... Jag och Lisa på lag och Pelle och Nathalie på lag... Det slutade med 6-5 till Lag PN... Hmmm, nä då, inga sura miner här....

Det var konstigt att inte ha Patricia hos oss... Men så är det ju när ens barn skaffar nya familjer som vuxna.. Idag ska vi hem till mamma och käka kalkon, GÖTT !!!

Ps... Dr Martens kängorna är nu på väg hem till mig ! Tack tomten ;)


Dagens lilla vits.... Ella kommer du ihåg ?!?Det var en ekorre som var otroligt pilsk och då fick han syn på en älg ekorren gick lite smidigt fram och sa tiktiktik..knulla lite..älgen kollade på ekorren och sa nej. och ekorren svarade men kom igen
-Nej!
Så ekorren jagade upp älgen i ett träd. ekorren tänkte för sig själv fan men då fick han syn på en hjort samma visa där tiktiktik knulla lite
-Nej jag är inte sugen
Kom igen då är du feg
-Men jag vill inte
så ekorren jagade upp hjorten i ett träd.
Men då fick ekorren syn på en björn en hane men det stoppade honom inte så han gick fram tiktiktik knulla lite och björnen svarade njaa jag vet inte jag är inte så sugen
-Men kom igen snälla.
så björnen tänkte tja den lille kan ju inte kännas så mycket ja okej då hoppa på.
kort och sagt så hoppade ekorren upp och precis när ekorren körde in den så blev björnen stucken av ett bi varpå han gav av ett öronbedövande vrål! ekorren sa då tiktiktik första gången eller.

Ett vackert kort !!

Klicka på länken under


http://ak.imgag.com/imgag/product/preview/flash/bws8Shell_fps24.swf?ihost=http://ak.imgag.com/imgag&brandldrPath=/product/full/el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic1


Dagens lilla vitsDet var en gång en bellman som hoppade på ett gatubrunnslock och sade samtidigt: 26 26 26 26. Då kom en polis och sade:
Vad gör du?
Då sade bellman: Jag hoppar på gatubrunnslocket och säger: 26 26 26 26.
Då frågade polisen om han fick testa en gång.
Bellman sa ja och polisen gick upp på gatubrunnslocket, hoppade och sade: 26 26 26 26. Då drog bellman bort brunnslocket så polisen faller ner.
Bellman lägger på brunnslocket igen, går upp på brunnslocket, hoppar och säger: 27 27 27 27.

Dagens lilla vitsEn blind man går in på en lesbisk bar av misstag. Han tar sig fram till en barstol och beställer en drink. Efter att ha suttit där en stund ropar den blinde mannen till bartendern:

-Vill du höra ett blondinskämt?

Baren blir med ens döds tyst. Med en mörk hes röst säger kvinnan jämte honom:

-Innan du berättar det skämtet bör du veta en sak. Bartendern är blond, servitrisen är blond, jag är 2 meter lång, väger 107 kg är blond och har svart bälte i karate. Kvinnan som sitter jämte mig är blond och tyngdlyftare. Kvinnan till höger om dig är blond och proffsboxare så tänk dig noga för innan du berättar historien.

-Vill du fortfarande berätta den?

Den blinde mannen:

-Näe, inte om jag skall behöva förklara den fem gånger.

Dagens lilla vits


Lille Per går sitt första år i lågstadiet och har en ruggigt snygg syster som går i 9:an. En dag skulle Per ta sig en dusch och syrran kom ut ur duschen med handduken omsvept runt sig.
-Syrran. Du kan väl ta av dig handduken.
-Nämen Per! Vad är det du säger. Du har väl sett mig naken förut?
-Snälla Snälla Snälla... Efter mycket tjat
- Okey då.
Syrran tog av sig handduken och visade upp sig i hela sin härlighet. Per såg först mycket nervös ut, men drog efter ett tag en lättnadens suck och sa:
-Pfiuuhhh. Roger i min klass sa till mig att du hade fått kuk i helgen!

Dagens lilla vits

Midvinternattens köld är svår.

Tio små nissar i djupsnö går.

Rävsax ligger gömd under skynke vitt

och knipsar nisse av på mitt.

Livsanden snabbt för honom tryter,

snart i eget blod han flyter.

Nio små nissar i midnattstimma

traskar fram månljusstrimma.

Ugglan hoar från sitt näste.

Istapp faller tyst från sitt fäste.

Nisse spetsas utav tappen,

snart ligger han död ute på trappen.


Utanför dörren står gröten och ångar.

Åtta nissars intresse den fångar.

Under stigande hunger fatet de nalkar,

en stackars tomte på kanten halkar.

Han sliter, han kämpar, han svettar sig blöt,

men sjunker likväl i kvicksandslik gröt.

Många springor stugan har,

där sju små nissar in sig tar.

Katten bakom dörren ruva,

slukar nisse med hull och luva.

Resterna av tomtehand,

slickar Misse bort från tand.

Sex små nissar mot julbordet ila,

snabbt dom uppför bordet kila.

När sista tomten över kanten hasar,

han greppet tappar och nedåt rasar.

Faller nedåt likt ett lod.

Mattan färgas röd av tomteblod.

Tomtar fem i väldig iver,

springer runt ty hungern river.

Nisse snubblar på sitt skägg,

faller rätt på knivens egg.

Lilla nisse den stackars saten,

rinner ut i sillsalaten.

Fyra nissar har festat på sill

och nu törsten släcka vill.

Mot glöggen de ilar i samlad tropp

att ta av drycken en varsin kopp.

Ner faller nisse i glögghett hav.

Likt en skållad mandel hans skin faller av.

Tre små nissar i granen svingar

mellan ljus och änglavingar.

Nisse sig för nära vågar,

snart han står i ljusan låga.

Doftar snart likt vidbränd stek.

Nu ångrar han sin dystra lek.

Två små nissar omkring sig tittar,

då en smällkaramell de hittar.

Nisse ner på den då hoppar,

men för detta den ej stoppar.

I tak, på golv, på gardin med frans

finns nu nisses hjärnsubstans.

Husbonden stiger upp mitt i natten,

för att kasta lite vatten.

Under husbondens tunga toffla,

nisse blir till krämig våffla.

Snön ligger vit lite här och var,

inte en jävla tomte finns kvar!!!

God Jul!


God Jul


Till alla mina läsare... Ni är runt sextio stycken som är här inne och läser varje dag.. Jätte kul tycker jag....

Idag ska jag umgås med mina närmsta... Äta gott och dricka gott och bara vara...

Önskar er ALLA en riktigt God Jul !!

Var rädda om varandra och om ni måste ut och köra ta det försiktigt !!

Kramen till er från mig !! // Catrin


Go *vov* Jul

Önskar Fridholf och hans vänner ....


The Best Christmas Song Ever..... Fairytale of New York


Åh Jesus se nu vad du har gjort !!


Årets julkapp till mitt barnbarn, katten Midnight !!


5 orsaker till varför JAG inte gillar vintern!


Kylan
Man tar på sig kläder lager efter lager för att bli varm och till slut ser man ut som en skitnödig pingvin när man går. Sedan så kommer man på att man fryser ändå. Förbannat!

Kall och blöt!
Om man inte bestämmer sig för att gå powerwalk hem från jobbet så slutar det med att man blir stel om frusen efter 5 minuter. Snöar det ute så blir man även blöt på köpet. Roligt? Nej...

Backar
Backarna är ju lagom hemska. Speciellt när det är alldeles isigt och inte grusat, döfarligt. Det är oftast omöjligt att ta sig upp eller ner utan att halka. Och har man inte de rätta skorna så är det kört. Man ramlar och folk skrattar..Kuuul... Jag får extra ont eftersom jag spänner mig... Vill inte trilla, AJAJ!!

Trafiken
Ska jag ens nämna att alla bussar och tåg är försenade p.g.a vädret och väglagen? Då får man stå ute och frysa ännu mer och bli förbannad. Halt som fasiken är det också. Vågar man cykla? Nej!

Skotta snön
Vissa städer/byar eller ja whatever har ju det svårt med att skotta. Eller så orkar de inte ta tag i det tidigt. Så där går man till jobbet tidigt på morgonen, snö till knäna och vägen till jobbet som annars tar 7 minuter tar nu en
tjugo minuter att gå. Dessutom blir man blöt och kall om fötterna. Inte kul nej.

-19,8

ute och 16,4 inne... HU KALLT !!! Ville inte stiga upp idag !!


Det är just nu någon här som tassar runt i lägenheten.... Alla andra sover så det kan bara vara stolspöket som har tröttnat på att sitta stilla... Det var längesedan jag hörde henne men just nu tassas det omkring här.. Lite läskigt faktiskt... Undras vem det är och vad hon vill.. Är rätt säkert på att det är en hon, varför vet jag inte...

Nä nu ska jag ta och sätta på mig ansiktet och sedan ALLA ytterkläder, så jag inte fryser hjäl !!

Ha en bra dag !


Nu é det natten

.. Bidde ingen fotografering i morse för det var alldels för molnigt !!

Bara morgondagen också på jobb, sedan blir det JULLOV !! Ska bli sååå FU**ING skönt ...
Har lite administrativ arbete kvar att gör, ca tre timmar sedan tar jag jullov..

God natt mina vänner !!

Nytt hem...


Har idag fått hem mina nya saker till vårt hem....

Först och främst min fina tavla... Den är gjord av en Ronneby kille som heter John Kullman... Det är inte tavlan här som jag köpt, men jag lägger upp den imorgon.. Det är för mörkt att fota den nu..

Kommer ni ihåg att jag hade köpte en glaslyckta som jag skulle hänga över matsalsbordet... Den är också nu på plats, pyntad med granris, nötter och torkade clementiner... I mitten står ett vitt stort blockljus... Så fint så... Bilder kommer imorgon...

Är så nöjd med min nya inredning !! 

Imorgon, tisdag glider månen in i jordens skugga. För första gången på två år kan vi då se en total månförmörkelse i Sverige. Det är vackert. Den blir mörk och röd... Från tjugo i nio går det att skåda den totala månförmörkelsen i större delen av Sverige... Gissa vem som hoppas på klart väder imorgon?!? JAG !! Kameran ska med ut imorgon !!

Nä nu är det återigen dags att gå och lägga sig..

Var rädda om varandra och andvänd mössa när ni går ut... Det är KALLT ute !!


Lite värme

tack.....

Shit vad kallt det är ute... Vill ha värme......

Sä skönt att träna idag.. Även om jag tog det överdrivet lugnt så känns det bra att komma igång igen... Fick mina dojor idag... Stela men ack så sköna !!

Igår var Tiza här och vi fixade lite mer julgodis... Efteråt tittade vi på Disneys Julsaga !! 
Disneys mörka version av Dickens klassiker ”En julsaga” är både imponerande och medryckande. Jim Carrey gör en helgjuten insats som snåljåpen Scrooge.
Den snåle Scrooge är ett svart hål av ondska där han sitter på sitt kalla kontor, inte släpper en penny ifrån sig fast nöden krälar fram på Londons gator, och hatar julen.Han får en sista chans att ta vara på sitt liv när han på julnatten besöks av tre andar som tvingar honom att betrakta sina forna, nutida och framtida jular.
Sedan gick Tiza hem och Lisa följde med henne... Pelle och jag satte på nästa film... Karatekid, den nya versionen och den var riktigt bra.. Lite kopia av orginalet men klart godkänd...

Så här mycket film har jag inte tittat på, på VÄLDIGT länge.. En riktigt myshelg...

Nu är det dags för att krypa ner under täcket... God natt mina vänner och var rädda om varandra

Box !!


Längtat !! Har inte tränat på länge nu !!

Men om en stund så ska jag åka upp till Kallinge för att träna !! Ska bli så skönt!! Men jag kommer att ta det väldigt försiktigt !! För jag vill inte bli dålig igen !!

Visst é bilden fin.. Fast det är ju bara min vackra baksida som syns  ;)

Ses snart !!


It´s OKEY to be GAY !!

Är du jänkare, homosexuell och sugen på en karriär i armén är det bara att gratulera.

I går hävde USA:s senat förbudet mot öppet homosexuella att tjänstgöra inom den amerikanska militären. President Obama kallade omröstningen för "ett historiskt steg". I 17 år har de fått tiga, under parollen ”Berätta inte, fråga inte”. Men i går stod det klart att USA:s senat, med siffrorna 65–31, röstade igenom beslutet att häva förbudet för personer inom militären att vara öppet homosexuella.

Den kontroversiella frågan har mött politiskt motstånd.
Sedan 1993, när lagen infördes under Clintoneran, har 13 500 män och kvinnor i armén kickats för att de varit öppna med sin homosexualitet.
– Det är dag att avsluta det här kapitlet i vår historia, sa Barack Obama i ett pressmeddelande efter segern i senaten.
– Det är dags att erkänna att tapperhet och integritet definieras lika lite av sexuell läggning som det görs av ras eller kön, religion eller trosbekännelse.

Ska skapa jämlikhet

Människor som stött kampanjen hoppas nu på att den nya lagen kommer att skapa samma känsla av jämlikhet för homosexuella militärer som president Harry Trumans lag 1948 om likvärdig behandling inom armén då gjorde för landets svarta medborgare.
– Precis som vi gjorde efter att president Truman tog bort segregeringen inom militären så kommer vi en dag att titta tillbaka på det här och undra varför det tog så lång tid, säger demokratiske senatorn John Kerry i ett uttalande.

Klart om 60 dagar

Obamas rival i valet 2008, senator John McCain, har varit en av de största motståndarna till upphävandet av lagen. Han har kritiserat förslaget och hävdat att det skapats av människor utan någon erfarenhet av livet i det militära.
– Tro inte att det här inte kommer att bli en kostsam förändring, sa han i ett tal i senaten bara minuter innan gårdagens omröstning gick igenom.
Nästa steg är en underskrift av president Barack Obama.
Efter det följer en 60 dagars väntan och sedan är behandlingen av den långdragna frågan över.


Catrin´s Rocky road

Ingredienser

600 g mörkchoklad
100 g nougat
2 påsar dumlekola
2 skumtomtar
1 dl skalade pistagenötter

1. Smält chokladen & nougaten på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).

2. Blanda samtliga ingredienser.

3. Fyll smeten i en plåt, cirka 3 cm tjock och låt stelna i kylskåp.

4. När kakan har stelnat, skär upp den i stänger


Dagens lilla vits !


Det var ett verkligt hålligångparty: massor med kvinnor, sprit och dämpad belysning. Göran Petersson fick syn på en ytterst aptitretande läckerbit som satt ensam i ett hörn. Han gick fram till henne, omfamnade henne och började passionerat kyssa henne.
"Lägg av, din djävla dåre," fräste flickan och slet sig loss ur hans armar.
"Oj, förlåt mig," sade Göran och fann sig snabbt. "Jag trodde du var min syster."
"Idiot," väste flickan, "det är ju det jag är!"

DUMMA MIG !!

Helt underbar film.. Se den om ni har möjlighet..


Marknadsnougat

Här kommer ett recept på så kallad marknadsnougat som man kan göra själv.

En liten varning bara:
Man blir lätt beroende!

Blanda i en gryta:
125 g cocosfett 
6 dl strösocker
1 3/4 dl vatten
Värm tills sockret smält, får ej kokas

Sikta ihop:
6 dl vetemjöl
4 dl florsocker
1 dl kakao
1 msk vaniljsocker

Blanda ihop allting och rör tills smeten blir jämn. Vält ut på ett bakplåtspapper, kavla ca 1 cm tjock. När det stelnat något så skär i kuber. Förvara svalt.

NJUT !!!!


Grinchen julen är stulen


Älskar denna film !! Lisa och jag har just tittat på den.. Eller, jag har gjort, Lisa somnade..

Högt uppe över staden Whoville bor den grinige och ensamme Mr. Grinch vars hjärta är två nummer för litet. Alla de glada invånarna i Whoville älskar julen och är i full färd med att förbereda en härlig fest. Men om det finns något som Grinchen hatar så är det julen. Han står helt enkelt inte ut med den. Och plötsligt får han en riktigt vidrig idé. Han bestämmer sig för att klä ut sig, ta sig ned till Whoville och en gång för alla göra slut på det irriterande julfirandet.

Nu ska vi fixa GODIS !!! Marknadsnougat !! MUMMA !!!


En liten fredagsfräckis !

Kvinnan var i den exklusiva affären och provade klänningar, där den ena klänningen var mer utmanande än den andra.
När hon provade en fin, röd klänning frågade hon föreståndaren som stod bredvid.
- Tycker ni att den är för utmanande, är inte urringningen för vågad?
Förståndaren skruvade lite på sig och sa sedan:
Har damen hår på bröstet?
- Nej, det har jag verkligen inte!
Ja, då är urringningen för vågad!


En liten fredagsfräckis !

En dvärgkvinna gick till gynekologen för att kolla upp varför det sved så illa i underlivet så fort det började regna. Doktorn kunde inte hitta något som var fel och tyckte det lät väldigt konstigt att problemet uppstod bara vid dåligt väder. De kom överens om att kvinnan skulle komma in nästa gång det var regnigt och kände av smärtorna.

Sagt och gjort kom det en regnig dag, kvinnan begav sig tillbaka till mottagningen och träffade läkaren som genast tog fram en skalpell och avhjälpte problemet, när smärtan försvann så blev kvinnan överlycklig och frågade vad doktorn gjort för att hjälpa henne, han svarade lugnt:

-Jag skar bara av skaften på gummistövlarna.


En liten fredagsfräckis !

Läkaren frågade hur han kände sig:
- Jag har aldrig mått bättre! Min fästmö är 18 år och är gravid och väntar mitt barn. Sååå… vad säger doktorn?
- Låt mig berätta en historia för dig. Jag känner en jägare som aldrigt missat ett tillfälle att jaga.
Men en dag placerade han av misstag sitt paraply på ryggsäcken i stället för geväret. När han var i skogen stod plötsligt en björn framför honom.
Han tog fram paraplyt från ryggsäcken, siktade på björnen och…. PANG!! Björnen föll ner och var död!
- Ha ha ha! Det är inte möjligt, sade den gamle. Det måste varit någon annan jägare som sköt björnen.
- Just precis! svarade läkaren.

God Natt !!

Nu är det dags att krypa ner under täcket !!
SHIT vilket jävla väder det är.. SNÖAR ju helt hysteriskt ute !! Tycker faktiskt att det räcker nu !!
Haft en superduper trevlig dag på jobbet idag... Först hade vi lite julfrukost med all personal på Turist och Fritidsenheten.. Gott och väldigt trevligt...
Sedan hade vi julpyssel med barnen på Hjorthöjden och fyllde en hel gran med hemmagjort pyssel... Så vackert så...
På kvällen var det dags att ha öppet på Bruket, min och Lottas sista kväll.. Iallafall som läget ser ut nu :( BUHU !!!!
Vi käkade överbliven julmat och hade lite ungdomar hos oss... Fick även fint besök av stadens konstaplar ;) MYCKET TREVLIG DAG OCH KVÄLL .... Tack alla, speciellt du ******
Jag tror jag ska önska mig en snöslunga i julklapp .... Känns som det behövs nu om jag ska kunna ta mig till jobbet imorgon....
NattNatt gott folk ..

Förspel !?!?!


AVSLÖJAD !!

Den mystiske snöskulptören som den senaste tiden gäckat kommuninvånarna väljer nu att träda fram.
Hon heter Désirée Kappas och är ronnebybo sedan tre år.


Efter att Sydöstran i går uppmärksammade de stora, ståtliga och detaljrika snöskulpturerna som poppat upp lite varstans runt om i Ronneby spred sig ryktet som en löpeld.
Tipsen haglade in och alla pekade åt samma riktning: Désirée Kappas.
– Jag har gillat att bygga med snö ända sedan min bror tog mig ut en nyårsafton när jag var runt 17. Sedan dess försöker jag komma ut och bygga så fort snön kommer, säger Désirée till Sydöstran.
Vadslagning
Något speciellt konstnärligt tycker hon inte ligger bakom verken som byggts på offentlig plats.
– Det hela startade med ett vad förra året. Vadet gick ut på att jag skulle bygga någonting utanför stadshuset. Men snön smälte bort så det fick bli i år istället.
Resultatet blev Snödamen som under förra veckan satt på en av bänkarna utanför huset. Kommunpersonal letade därefter febrilt för att hitta snömakaren men utan resultat.
Behövde hjälp
Désirée Kappas kunde precis bärga sig i en vecka innan det var dags för räd nummer två. Temperaturen hade under veckan varit för varm men på lördagen stod kvicksilvret precis rätt.
Hon vädjade då efter hjälp via sin facebooksida och tre personer till slöt upp för att hjälpa henne under lördagskvällen.
Men det var också detta som till slut avslöjade henne. Av andra som sedermera såg bilder av snöskulpturerna och vände sig till pressen.
Byggde i timmar
Hursomhelst gav sig Désirée ut tillsammans med sina kamrater Petra, Hannes och Gunnar vid 20-snåret i lördags för att tillverka de tre magnifika kreationerna.
– Vi hade så roligt att vi glömde bort tiden, vi höll på till runt klockan 01 och det hela slutade i snöbollskrig.
Och det är just det budskapet som Désirée vill förmedla med skulpturerna – något oväntat som får gemene man att dra på smilbanden.
Våga vara glad
– Jag tycker folk ska vara glada och våga komma i kontakt med sin barnsliga sida. Jag vill också visa att snö inte enbart betyder trafikkaos och allmänna bekymmer, förklarar Désirée.
Désirée Kappas kom till Sverige för snart fyra år sedan. Hon flyttade från Tyskland för jobbets skull. I Ronneby trivs hon bra och hon hoppas nu att invånarna ska gå man ur huse för att leka med snön.
– Även om jag hållit på med keramik och målat i hela mitt liv är det ganska enkelt att skapa av snö. Vem som helst kan göra det, bara man vågar prova, säger hon.

Nu blir jag RIKTIGT förbannad !!

Läste just detta i BLT: 

Elev blev svårt misshandlad

Lärare tittade på utan att ingripa 

En klasskamrat på Österslättskolan tog strypgrepp på Patrik och slog honom i ansiktet ett flertal gånger. Två lärare bevittnade misshandeln utan att ingripa.
En upprörd läkare på akuten kallade på polisen när han hade undersökt Patrik.När han kom till akuten på Blekingesjukhuset i Karlshamn var ena ögat alldeles blodfyllt och runt halsen hade Patrik ett blåmärke efter det långvariga strypgreppet.
– Hade han tagit ett lite hårdare eller lite mer långvarigt strypgrepp hade Patrik varit borta nu, säger hans mamma och pappa.
Under tiden misshandeln pågick stod det cirka 20 elever runtomkring dem och två lärare. Lärarna stod bara några meter bort och var fullt medvetna om vad som hände. Patrik uppskattade tiden till cirka tre till fyra minuter.
– Jag blev jättearg därför att de inte ingrepp. Man ska kunna känna sig trygg på skolan och jag trodde inte något sådant skulle kunna hända när lärarna ser på, säger han.
Rektorn Marit Gustafsson Björverud höll under gårdagen på att utreda elevmisshandeln på Österslättskolan.
– Vi ser självklart väldigt allvarligt på det här, säger hon.

NU SKA JAG SKRIKA !!! HUR I HELVETE KAN MAN SOM VUXEN STÅ OCH TITTA PÅ OCH INTE INGRIPA !!!

När jag själv jobbade på skola, både mellanstadie och högstadie har jag ingripit i slags mål.. Visst har jag varit rädd några gånger men som barn/ungdom ska du känna dig trygg på din skola.. Trygg med att vet om något händer finns det alltid någon vuxen som hjälper dig.. Nu ska inte jag sitta här och klappa mig på bröstet och tala om hur jävla duktig jag är, men jag hoppas verkligen att de två såkallade vuxna mister sina jobb på den skolan, för vilka ungdomar/barn kan lita på dem igen.. ALDRIG !! De har svikit !!! FY FAN !!! Nä, ge dem direkt RÖTT kort !!! och låt de aldrig jobba med barn/ungdomar igen !!

Världens bästa Caj !!


God Natt !!

och sov gott...

Hoppas ni får en bra morgon dag och lova att vara rädda om er

Packad och nästan klar...

Nu é jag nästan klar... Med klapparna! Bara Pappa Åke kvar och jag tror jag vet vad jag ska köpa till honom...

Alla klapparna är nu placerade under granen och INTE någon é till mig :(
Men det gör inget då jag nästan hellre ger än får..men bara NÄSTAN !!

Idag fick jag mitt armband och det blev HELT PERFEKT !! Precis så som jag ville ha det !! Ett tungt, stelt lite buckligt, borstat silverarmband... Syperduper tack till dig hos Ronneby smide som gjorde det..... ÄR SÅÅÅÅÅ NÖJD !!


Fjortis !!


Nån med mycket tid !

Förra måndagen upptäckte kommunpersonal en snödam sittandes på en av bänkarna utanför stadshuset. Nästan två meter hög satt hon där och ingen på kommunen hade en aning om vem som låg bakom.
Nicole stod det i och för sig på snödamens mage och en av vaktmästarna hade sett en ung kvinna utanför stadshuset.
– Jag var nere vid stadshuset vid 18-tiden förra söndagen och jag såg då en tjej i 14-15-årsåldern som jobbade ensam. Jag var lite stressad för annars hade jag stannat och pratat med henne, säger Palle Petersen, vaktmästare på stadshuset.
Vem personen är som ligger bakom verket är alltså fortfarande höjt i dunkel.

Slagit till igen
Nu har snöskulptören slagit till igen, och det inte mindre än tre gånger under helgen som gått.
Den första skapelsen går att beskåda utanför Heliga Kors kyrka. Likheten med snödamen som satt utanför stadshuset är slående. Det är således troligt att det är samma person som varit i farten igen.
Kvinnan sitter på muren och man kan ur ansiktsuttrycket skönja en funderande blick. Storleken är av det imponerande slaget och det är ingen djärv gissning att det tagit några timmar att göra.

Rondellhund
Även två av rondellerna på Karlshamnsvägen har under helgen som gått fått påhälsning av den talangfulle skulptören. Vid Preem-macken finns den minsta av snökreationerna - det är en hund som sitter och ylar.
Bara en rondell längre ned, vid Jem&Fix finns ytterligare en. Denna är av det lite fräckare slaget.

Med snopp
Snödamen har här förvandlats till en snöman, med cigg i mun, och ena handen kring sin väl tilltagna snopp. Också denna skulptur är i manshöjd.
Från kommunens sida har man under veckan som gått hört sig för vem som kan ligga bakom snödamen. Men det har inte gett några resultat.
Beröm och uppskattning har däremot kommit in från alla håll och kanter förklarar en receptionist på stadshuset.
Frågan är om det även gäller för skulpturen vid Jem&Fix.


i rondellen vid Preem ylar en hund


I rondellen vid Jem&Fix står en rökande man och urinerar.


Utanför stadshuset satt denna vackra dam, redan förra veckan


Pyntat och klart !!

Idag har jag pyntat HELA dagen !! Har inte plockat upp alla iår... Säkert 50 stycken kvar i lådan, men jag tyckte det fick räcka i år.. Hmmm ...  Är nog allvarligt sjuk !! Har nog ALDRIG hänt innan !!

Här kommer lite bilder på åretsfavvo tomtar !!

 


En gammal tomte som sitter på ryggstödet på soffan !


Några av småtomtarna står inne i vår öppnaspis


Denna söta tomte står uppe på spisen !!


Årets snyggaste julgranspynt... Soooo Catrin


Mormors gamla tomte !! Miss you so !!


Tomte med lååånga ben, han sitter och vakar över köksbortdet


Årets nyaste tomte !!


KallingesLucia 2009

och jag lovar.... Inte ett öga var torrt....


Lucia

Önskar alla en underbar dag med en liten Luciahälsning !!

Nu é det snart JUL !!


Dagen i bilder


Det viktigaste för en Lucia ! Krona och mobil


Linn Andersson, Ronnebys Lucia.. Hon ler inte bara med munnen, utan hela hon ler


Nu tändas tusen juleljus på teckenspråk


Patricia hon tecknar hon också


Helt galet roligt att dansa


Sedan kom han .... Tomten !!


Husmorstips ála Catriin

När tredje ljuset brinner vi juleklappar syr
och mamma bakar kakor och har ett fasligt styr....
Eller... Nä... Här sys inget och bakar kakor.. Hahaha ! Nä inte det heller...

Har ett jätte bra tips med att få pepparkaksdoften i huset fast man inga pepparkakor bakar...
Åk till närmsta affär och köp färdiga pepparkakor.. Sätt sedan ugnen på ca 150grader.. Ställ in en plåt med dina köpta pepparkakor och vänta en liten stund... Snart så sprider sig en ljuvlig doft ;)
Smart va ?!?!

Nä, nu ska jag ta och studsa in i duschen för att sedan ge mig ner på stan.. Mannen behöver nya jeans och denna gången ett par som framträder hans rumpa ;) Sista paret han köpte ser han ändlös ut i ...

Sedan ska jag jobba en sväng.. Tedans med Luciatåg, tomte och danskring granen för de funktionshindrade här i Ronneby... KUL !!!

Zippo !


Lottas söta lille pojke var och hälsade på oss på jobbet....


GAS


Bara B


TFF


Mys !!

Så, nu är vi RENA !!! och avslappnade och ja....

Så skönt att bara vara.. Njuta av värmen och av varandra !!

Nu ska jag snart åka och jobba!! Blir inte lika länge ikväll men till halv tolv iallafall !!

Hoppas på många ungdomar så tiden går snabbt !!

Ha en fortsatt trevlig lördag !!

Bada i regn !!

Om en liten, liten stund ska jag och Pelle sticka ner till Brunnen och bada!

Bada, basta och bara vara !! Känns som vi behöver det... Min kropp behöver iallafall värmen från batsun !!

Ses senare !!

HulaHula


Linda Bengtzing <3

Tänk var ett par öl kan göra gott för kroppen.. Hemskt men sant!! Vi var ju på julbord med jobbet igår på Ronneby Brunn! Tog två öl till maten och mår genast mycket bättre i min kropp... Kunde röra mig obehindrat, kunde sätta mig i Lottas bil utan att det kändes som kroppen skulle slitas i bitar !!
Men jag kan ju inte börja dricka en massa alcohol för att jag inte ska ha ont.. Men det var iallafall riktigt skönt att må bra igår...

Tack alla mina trevliga och goa arbetskamrater för en riktigt trevlig kväll! Tack Linda för att du är som du är.. Ett riktigt energiknippe jag sällan har skådat ! Trevlig också och JA !! Jag sjöng igår också i micka med Linda ;)

Idag är det tvätt och disco som gäller....

Dagens roliga bild !!


Så klarar du JULFESTEN !!

Vill du kunna gå ditt jobbet dagen efter julfesten med hedern i behåll? Eftersom jag och mina arbetskamrater ska ut idag och äta så har jag letat upp en listat några tips ;) (aftonbladet.se)

1. Stanna inte kvar sist på festen, dock behöver du inte heller gå först. Jag lovar ...

2. Drick aldrig mer än du kan hantera. Om du inte vet hur mycket du tål, drick inte alls. Ska inte dricka alls, eller.. Jo en öl eller två

3. Drick inte mer än vad som erbjuds.. Bjuds bara på vatten eller läsk

4. Uppträd alltid på samma sätt som du gör vanliga arbetsdagar... Hmmm OK

5. Säg aldrig saker på fyllan till dina kollegor som du annars inte skulle säga... LOVAR !!

6. Kränkningar och sexuella trakasserier är alltid uteslutet. Blir du själv utsatt för trakasserier under en arbetsrelaterad tillställning, säg till.. OKEJ !! Ska försöka tänka på det !

7. Om festen spårar ur, gå där ifrån. Då tar jag nästa tåg hem

8. Var försiktig med att fota och lägga ut bilder på nätet om du inte har tillåtelse från dina kollegor... Hmmmm ska försöka ;)

9. Hur vill du att din chef och dina kollegor ska känna dig? Agera utifrån den tanken... OK, scenen nästa med Linda.. En liten duett kan ju aldrig skada ;)


Cirklen är rund, har inget slut.....

Nu är det dags att ta och föröka sova igen...

Jag kan inte somna. Det är inte bra, för jag måste kliva upp om några timmar igen. Jag har svårt att tänka nu men ändå tycks det vara det enda jag gör. Ja, tänka på får och siffror och Gud vet vad.
Sömnlös. Sömnlöshet. Det värsta är nog att jag koncentrerar mig så hårt på att somna att kroppen vägrar och blir liksom rädd för att inte kunna somna. Att vara spänd och knäpp hjälper inte sömnen på traven, inte värken heller för den delen....

Har kommit in i en ond cirkel... Vet att jag måste vara positiv för att jag ska må bättre i min kropp, men tänker så mycket på hur jag var när jag var som sämst!! Vill inte komma dit igen... VILL INTE !!
Ju mer jag tänker ju sämre mår jag... Måste sluta grubbla och må bättre....Gott nytt Jul


Investering !!


Fick mina nya goa vantar idag..... 

En tumvante i lammnappa för riktigt kalla dagar eller frusna fingrar. Isolerad med Primaloft vilket gör vanten minst lika varm som dun samtidigt som den blir vindtät, står emot väta bättre och torkar snabbare. En produkt vi varmt rekommenderar.

Och JA !! De var supersköna.. Tycker egentligen inte om tumvantar men dessa var så sköna och jag VÄGRAR frysa när jag är ute... När jag var yngre frös jag ju hellre än och sätta på mig ordentligt men det gör väl alla yngre...
Nu vägrar jag som sagt att frysa !! Ser ut som en fet stoppad korv med pälsmössa på huvudet, men det struntar jag i.. Jag fryser iallafall INTE !!


En helg....

Då har åter en helg sprungit förbi mitt liv...

Haft en helvetes helg med massa värk och massa tabletter.. Blir bara såsig av dem, för värken dämpas knappt alls.... Måtte jag bli bättre snart för nu VILL jag verkligen inte mera !!
Nu börjar en helvetes vecka med lite julbord på mitten...
Jobbar mån - 800-1730, tis 800-1630, onsdag 800-1730, torsdag 8-1730 och direkt till Brunnen för julbord.... Fredag, äntligen sovmorgon börjar klockan 16.00 men jobbar till ca 0200 eftersom vi ska ha disco på Bruket. På lördag jobbar jag 1600-2330 och söndag ska vi ha tedans på Bruket för funktionshindrade... Vet inte tiden än men några timmar blir det...

Kommer alltså bli en låååång och tuff vecka men samtidigt rolig... Lucia kommer att komma på besök två gånger ;)
Tackochlov att jag har förstående arbetskollegor som förstår att jag kommer gå på halvfart så länge som jag har ont...

Nä, nu ska termobyxorna på !!

Andra advent !!När andra ljuset brinner
är snart lucia här
hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär.....


Dagens lilla vits !En kväll hörde pappan hur sin son bad nattbönen och han avslutade med:
"Gud välsigne mamma. Gud välsigne pappa. Gud välsigne mormor. Hej då morfar."
Detta tyckte pappan var lite konstigt, men han brydde sig inte så mycket om det. Nästa dag dog morfar.
Två månader senare hörde pappan igen hur sonen bad sin nattbön:
"Gud välsigne mamma. Gud välsigne pappa. Hej då mormor."
Nästa dag dog mormor, och pappan blev mer och mer upprörd över situationen. Två veckor senare bad sonen:
"Gud välsigne mamma. Hej då pappa."
Enbart detta gav pappan nästan en hjärtattack. Han sa inget, men följande dag gick han upp tidigt så att han skulle missa morgontrafiken till jobbet. Där stannade han hela dagen. När klockan passerat midnatt vågade han sig hem, ganska stark eftersom han överlevt dagen! När han kom hem ursäktade han sig för sin fru och sa:
"Jag är ledsen älskling. Jag har haft en sjuhelvetes dag på jobbet."
"Tror du att du har haft en dålig dag?" skrek frun "min dag började med att brevbäraren föll ned och dog på gatan här utanför!"

Dagens lilla vits !


En flicka hade sällskapat med en synnerligen förmögen pojke i några månader när flickan upptäckte att hon var med barn. Hon berättade allt för sin far som omgående sökte upp pojkens fader.
"Såja, ta det bara lugnt," sade miljonären.
"Det är klart att det här skall ordnas på bästa sätt. Blir barnet en pojke kommer jag att ge det en miljon kronor och blir det en flicka får hon sjuhudrafemtiotusen."
"Och skulle det bli missfall kan ni väl ge min dotter en chans till," sade flickans far.

Dagens lilla vits !En handelsresande skulle just checka in på ett hotell när han lade märke till en ung skönhet som kastade menande blickar på honom. Han gick bort till henne och de pratades vid som om de känt varandra sedan länge. Naturligtvis checkade de sedan in som herr och fru.
Tre dagar senare skulle handelsresanden checka ut och begärde att få sin räkning. När han såg slutsumman på räkningen utbrast han förfärad:
"8.200 kronor! Det måste vara ett misstag! Jag har ju bara bott här i tre nätter."
"Ni, ja," sade portiern. "Men er fru har bott här i snart tre veckor."

Dagens lilla vits !


En ung rörmokare i New York kallades till en lägenhet på Park Avenue för att reparera ett läckage. Han blev glatt överraskad över att finna lägenheten befolkad av en ytterligt attraktiv och välsvarvad ung dam. Allt eftersom eftermiddagen gick lärde de två känna varann bättre och bättre.
Vid halvsex-tiden stördes övningarna i sovrummet av en telefonsignal. När kvinnan lagt på förklarade hon:
"Det var min man. Han är på väg hem nu, men han ska tillbaka till kontoret vid åttatiden. Du kan väl komma tillbaka då, så kan vi fortsätta där vi slutade."
Rörmokaren, som minsann var fackföreningsansluten, utbrast förfärad:
"Vad då? Komma tillbaka på min fritid??"

Dagens lilla vits !Den vackra kvinnliga medicinstudenten blev chockerad när professorn frågade henne:
"Vilken del av den mänskliga kroppen kan bli tio gånger större än vanligt när man erfar kraftiga känslor eller blir upphetsad?"
"Jag vägrar att svara på en så oanständig fråga," förklarade flickan, rodnade och vände sig bort.
Professorn lät frågan gå vidare till annan medicine studerande som, helt riktigt, svarade:
"Pupillen i ögat."
Fröken Svensson," sade professorn, "ert svar får mig att dra tre slutsatser. För det första: ni har inte läst på dagens avsnitt. För det andra: Ni har snuskig fantasi. Och för det tredje: Ert äktenskap kommer att bli en stor besvikelse för er."

Dagens lilla vits !Den unge mannen stoppade bilen på en enslig skogsväg och började tafsa på flickan.
"Hörru, vänta lite," sa flickan. "I själva verket fnaskar jag, och om du vill fortsätta får du allt vackert betala 500 spänn!"
Han var upphetsad och pilsk, så han betalade henne. Efteråt satt han bara och stirrade ut genom vindrutan.
"Ska vi inte köra iväg nu?" undrade hon.
"Nej," sa han, "i själva verket är jag en taxichaffis och en körning tillbaka till stan kostar 500 spänn."

Dagens lilla vits !En änkenåd på Strandvägen hade en ung manlig betjänt som envisades med att komma in i sovrummet utan att knacka och ibland träffade på henne i oklätt tillstånd. Till sist sade hon till betjänten att detta inte gick an, det var direkt besvärande för henne när han kom in och hon var oklädd.
Från och med den dagen fortsatte visserligen betjänten att braka in i sovrummet utan att knacka, men det hände aldrig att han kom in när hon var oklädd. Hon började fundera över detta och frågade till sist betjänten hur det kom sig.
"Mycket enkelt," sade han. "Jag tittar först i nyckelhålet om jag kan kliva in."

Dagens lilla vits !Slaktaren hade gett sig ut på svag is, gick igenom och skrek på hjälp i högan sky.
Byns skräddare hörde honom och rusade till hjälp. Med svårighet fick han upp slaktaren
ur vaken. Det enda som den våte och huttrande slaktaren fick fram var:
"Som tack för hjälpen ska jag ge dig ett gott råd. Ät aldrig min falukorv."

Dagens lilla vits !


Chauffören står bakom sin långtrade och funderar. Då kommer en polis fram och säger:
- Ni har inget baklyse.
Chauffören svarar inte och polisen upprepar anmärkningen.
Chauffören irriterat:
- Stå inte där och tjata om mitt baklyse! Jag funderar över var släpet tagit vägen.

Dagens lilla vits !När spelarna lämnade planen efte rmatchen ropade en av åskådarna till domaren:
- Hallå där, domaren! Var är din hund?
- Hund? Svarade den undrande domaren. Vilken hund?
- Din hund så klart, svarade åskådaren. Brukar inte blinda män ha en hund med sig?

Dagens lilla vits !


Den lilla cirkusen var på sitt årliga besök i staden, och ett äldre par satt sin vana trogen på första parkett. De stirrade fascinerat på orkestern, hela föreställningen igenom, och specielt på trombonisten, vars instrument de aldrig tidigare sett.
När finalen kom, hade gubben bara tittat på trombonisten hela tiden och inte sett ett dugg av själva föreställningen. Han vände sig till sin gumma och sa:
- Inte begriper jag hur han gör, men nåt lurt är det, för jag tror aldrig att han sväljer den varenda gång.

Dagens lilla vits !Bonden hade sällskap med en officer på tåget mellan Malmö och Eslöv. När de passerade Lund och monumentet över slaget därstädes sa officeren:
- När jag ser monumentet kommer jag att tänka på att i det slaget dog faktiskt 300.000 man, bland dem min farfars farfars far, föresten.
Då svarade bonden föga imponerad:
- Ja, Lund är en farlig stad. Jag var där i förra veckan och då blev jag av med ett papaply.

Dagens lilla vits !


Anna lägger sin bruna, go´a teddybjörn i frysen en kväll. Hennes mamma ser vad som händer och undrar varför hon gör så.
- Tycker du inte om din teddybjörn längre?
- Nej, säger Anna, jag vill ha en isbjörn istället.

Dagens lilla vits !


- James, ta av blusen!
- Ja, grevinnan.
- Och, James, ta av kjolen!
- Ja, grevinnan!
- Och så ta av strumporna och hatten ... Och sedan vill jag inte komma på James fler gånger med att stå och prova mina kläder!

Dagens lilla vits !


En liten flicka kom in på dagis en morgon och strålade av lycka.
- Vad är det med dig idag? Du är ju alldeles till dig. Kan du inte berätta? Sa dagisföreståndaren.
- Jag har precis fått en syster. Hon är alldeles ny för igår. Kan du inte komma med hem och titta?
- Jo gärna, men jag tror det är bäst att jag väntar tills din mamma känner sig bättre.
- Det gör ingenting om du kommer nu, sa flickan. Det är ingenting som smittar!

Lovikka + Converse = SANT

Imorgon släpps de här görsnygga Conversen som en hyllning till Lovikka. De säljs exklusivt på Sneakersnstuff i Stockholm och Malmö för 999 kronor.

Visst är de LÄCKRA !!! Annurlunda men otroligt läckra !!

CCCP

Just hemkommen från stora staden Karlskrona... Varit och firat mosters prins, Adam som fyllde 11 år !!

Har alltid med mig något när jag varit hos systeryster... Idag en Äkta BjörnFi**a !! Gjord i det forna CCCP !! Hur fin och VARM som helst... Nu blir jag klart snyggast i stan !!

Nu ska jag snart ta mej en STARK värktablett och sedan lägga mig på soffan !! MÅSTE få sova och vila min ömma kropp!!

Filmtime med Lisa


Bättre !!

Har mått väldigt dåligt i ett par dagar, därav ingen uppdatering här på bloggen...

Mår bättre nu, inte bra men bättre..

Kom just in från en härlig snöpromenad... Ska nu göra mig iordning för att gå till jobbet...

Kommer bilder under dagen

Dagens lilla vits !


I en tågkupé droppade det sakta ur en resväska. En av passagerarna stäcker fram handen och får några på fingrarna. Han smakar på det och säger sen:
"Konjak, Napoleon."
En annan passagerare gjorde likadant:
"Whisky, Teachers."
Då ingriper resväskans ägare:
"Valp, tax."

RSS 2.0