Arvid sa BajsKolv

Började dagen med värsta svettattacken.... USCH.. Inte alls trevligt att vakna dyngsur....Gissar att min tid är livet är där nu.. Hållt på ett tag nu och lite annat som gör sig påmind att jag faktiskt inte är 23 längre :( Fast vi säger inte det till någon ;)
 
Direkt efter mysfrukost så tog vi bilarna och körde hem till svärmor och svärfar för att tvätta dem... W & J var hemma (vi trodde de var i Tyskland) Så innan vi tvättade bilarna blev det lite kaffe och prat..
När vi ändå var igång så tvättade vi deras bil också.. Efter ett par timmar stod det tre fina och nytvättade bilar på uppfarten!!
 
När vi kom hem åkte grillen på och efter en timme åt vi gott kött, potatisgratäng, sallad, bröd och min klara favorit... Grillad majskolav, eller som lille Arvid sa BajsKolv ;)
 
Efter maten blev jag väldans trött.... En Powernapp på gräsmattan med lilleman var då skönt.... Idag känns det som sommaren har kommit på riktigt, ÄNTLIGEN <3

Ny dag, ny utmaningar

 FREDAG!!!! Såååå skönt ;)
 

Vad tycker ni om dessa gardiner...? Själv tyckte jag de var underbara.. Tycker om svarta gardiner och de här var nog de första sommriga svarta gardiner jag hittat... De kommer bli sååå snygga i köket ;)
 
Idag blir det glass på torget.. Solen skiner från klarblå himmel så en stund i gräsmattan ska nog också hinnas med.. Måste ju passa på när solen äntligen skiner och inte gömmer sig bakom en massa tunga moln..
 
Nu önskar jag alla en underbar dag !! Kram

Bebismys

Casa Rivas Brut
Lunch med fina Lina idag och en sovande Axel Hann mysa och gosa massor innan vi begav oss till stan för att käka..
Ville fira och firade på Andra våningen med hamburgare och vatten ;) Pelle bara lämnade ju mig.. Men kunde inte få några bättre ersättare <3
Hem slängde mig på soffan ....
 
Men nu ringde Ellan just.. Hon och pojkarna är på G... Blir iallafall lite starkare än vatten... Kaffe..
 
Denna lilla fuskskumpan hade Tina med sig i måndags.. Blir till att inhandla sådan imorgon så vi kan fira lite imorgon iallafall..
 
Ha en fortsatt trevlig dag mina kära vänner

27/6-12

 
 
 
God morgon världen <3
 
Önskar ALLA en underbar dag! Fylld av kärlek <3

HOPP I SÄNG

För allas "säkerhet" kommer jag hålla lite lågprofil om vad som händer här hemma i sommar.. Har haft allt för många mardrömmar om vad som kan hända ;)
Det kan bli så otroligt fel om fel personer får reda på något innan det är klart.. Så JA, jag kommer vara lite kryptisk här och prata lite mycket i gåtor, men jag lovar er att när allt bara är klart till 100% ska ni alla få veta <3
 
Kisse runda med hund sedan HOPP I SÄNG för fru Fridh :)

Miss u

Snart ses vi igen <3
Bara 13 dagar kvar....

........

...hmmmmm.... Nervös och ont imagen.. Gör vi rätt eller är vi helt galna... ?!
Klart vi inte är galna, är ju inte de första i världshistorien, men ett VÄLDIGT stort steg för mig/oss... Ojojoj... *VojnevojnE*
 
Mer än så här säger jag INTE här och nu.. Fortfarande lite hemligt ;)

Slut

... Jahaja... Ännu en midsommar helg till ände.... En väldigt blöt sådan... Ja inte i form av dricka utan av regn ...
 
 
 
Nu längtar jag efter Skottland och tjejerna... Den 14/7 är det Prideparaden i Glasgow och då ska vi dit.. LÄNGTAR
 
Nu är det snart natten och eftersom jag jobbar två veckor till innan semestern så är det lika bra att gå och knyta sig!!
God natt gott folk

Cooper

 
Cooper har varit döv sedan födslen.. Kolla in filmen när han förförsta gången hör sin mammas röst ;)
 

Cooper

 
Cooper har varit döv sedan födslen.. Kolla in filmen när han för första gången hör sin mammas röst ;)
 

Tatto

 
Fixat lite till.. Vad tycker ni?!?

Champix

Får jag lov att presentera, CHAMPIX!! Mitt hjälpmedel i min sluta röka kamp..
Det har nu gått 91 dagar och jag är så stolt över mig själv...
 
Nu på morgonen tog jag mitt sista piller och ska nu klara mig själv, vilket jag tror att jag gör ;)
Blir det jobbigt så får jag väl göra som jag gjort med tabletterna.. Ta ett djupt andetag, räknat till tio, blundat och sedan har det gått över...
 
Nu blir det loppis med maken och gissa om han är överlycklig... Får muta med en fika på Mandeltårtan ;)

Dagens snackis

Ja, det har väl knappats undgått någon idag att Anja Pärsson, via Sommarpratarna gått
ut och pratat om sitt liv. Sitt personliga liv, tillsammans med Filippa... Ett liv de har valt att smyga med i ca fem års tid... Trots att media och många har vetat så har det inte "läckt" ut, vilket jag tycker är beundransvärt...
 
Jag tacka dig, Anja för ett riktigt, riktigt bra sommarprogram. Jag vill önska dig lycka till i framtiden, med kärleken, barn, flytt och allt annat som den kommer att innehålla. Mod är att vara rädd, och ändå ta steget. Det kan vara nyttigt att ibland kasta sig ut för stupet - ibland blir det platt fall, ibland finns en färgglad regnbåge där att ta emot en. Jag, är glad och stolt över att få kalla mig svensk när människor som du är nationens ansikte utåt.
Tack Anja för att du är du, var aldrig någon annan än dig själv.
 
 

Konstiga lagar om sex


I Libanon får män ha sex med djur, men det måste vara djur av kvinnligt kön. Att ha sex med djur av manligt kön bestraffas med döden.
I Bahrain är det tillåtet för en doktor att undersöka en kvinnas könsorgan, men han får dock inte titta direkt på dem under undersökningen utan endast genom en spegel.
Muslimer får inte titta på könsorganen på en avliden person. Detta gäller även begravningsentreprenörer. Könsorganen på den döde måste täckas med en tegelsten eller träbräda hela tiden.
Straffet för onani i Indonesien är halshuggning.
Det finns män på Guam vars fulltidssysselsättning är att resa landet runt och beröva flickor på oskulden. De betalar dem dessutom för äran att få haft sex med dem för första gången… Och skälet är: Enligt Guams lag så är det absolut förbjudet för oskulder att gifta sig.
I Hongkong får en bedragen fru lagligen döda sin otrogne man, men endast med sina bara händer. Mannens älskarinna får dock dödas på vilket sätt som behagas.
I Liverpool, England får kvinnliga säljare arbeta med bar överkropp — men endast i affärer för exotisk fisk.
I Cali, Colombia, får kvinnan endast ha sex med sin äkta man. Första gången de ska ha sex så måste kvinnans mamma vara i rummet och bevittna akten.
I Hartford, Conneticut, bryter man mot lagen om man kysser sin fru på en söndag.
I delstaten Washington finns det en lag som meddelar att det är strängt förbjudet att älska med en oskuld (även på bröllopsnatten).
En man får inte avfyra en pistol då hans kvinnliga partner får en orgasm. Denna lag är verksam Connorsville, Wisconsin.
Den enda ställningen som är accepterad enligt lag i Washington DC är missionärsställningen. Alla övriga ställningar är olagliga.

Vad

gör ni idag..? Bakfulla??? Inte jag iallafall..

Lugn och mysig midsommarafton tillsammans med Jocke och familj.. Det var ett par till där med mindre barn så det blev mycket lek ...
En "tokig tant" var jag hela kvällen.. Barnen var mellan två och fem år och minta tjejen kröp upp till mig och somnade.. Så mysigt såååå...
 
Nä, om jag kanske skulle göra lite nytta.. Nä.... Inte idag ;)

På foten


Nytt på Blogg.se

Tjoho...
Här har det ändrats ser jag.. Vet inte om ni märker någon skillnad, men jag som "skrivare" ser en stor skillnad.. Verkar vara vettiga förändringar de gjort..
 
Haft en underbar vecka med lägerverksamhet i underbara Karlsnäs.. Fint väder, goa barn och ungdomar <3
Och nu är det midsommar... Undras vart tiden tagit vägen... 17 dagar kvar tills jag och Pelle åker till Skottland.. Ska bli så mysigt, även om det kommer att bli trångt där borta.. Vi kommer att vara sammanlagt åtta vuxna i en fyrarummare ;) Så vi får hoppas på fint väder så vi slipper att sitta inne på varandra hela veckan ...
 
Nä, nu ska jag göra mig iordning för att sedan be en bön till vädergudarna om vackert väder ikväll.. Ja, iallafall INTE regn..
Var nu rädda om er och varandra i helgen <3

Hjärta

Denna söta lilla body köpte Pelle och jag igår på Lövmarknaden...
Så trevligt när jag får bestämma trycket själv.. Hoppas den passar lilla Axel <3

Dubbel MORR!!!

Föreläsningen blev inställd p.g.a. sjukdom... MORR!!!! Ville ju detta... Ja, hon bliv väl frisk någon gång.. Snart hoppas jag ;)

Nästa MORR skickar jag till de fjantarna som äger huset vi hyr..!!
I början av mars så skulle jag se till att vi fick ta över el, vatten och sopor här.. Men fick då beskedet att de som äger huset måste skriva på ett kontrakt.. Jag fick kontraktet av de på Miljöteknik och skickade vidare det till Tony (pojkvännen till Frida som äger huset) 4 gånger har jag via Facebook påmint om att de måste skriva på och skicka ner.. Men NEJ!! Inget kontrakt har kommit!!
Idag ringde jag till Miljöteknik Ronneby och skulle kolla så att de iallafall hade betalt räkningarna.... Gissa vad hon sa?!? Haha, nä, inga räkningar var betalda och de kommer att stänga av i början av juli om de inte betalas... Hmmm...
-Vad gör jag nu, frågade jag....
Tack gode gud för att denna människan var mänsklig och struntade i alla regler och paragrafer och ordnade så vi kunde ta över from imorgon... Elen kommer inte att stängas av....

Pratade även med snickaren idag.. Han kommer inte att göra ett smack till här förrän de har betalt räkningen till honom.. En räkning på runt 30.000... Hmmm Pålitliga människor vi hyr av.. Svar! NEJ!!!!

21 dagar kvar <3

00:57 plingade det till i telefonen... Patricia, Kim och Lisa var framme i lägenheten i Greenock.. Visserligen hörde jag inte det men läste det nu på morgonen.. Skönt <3

Nu blir det snart kurs och i eftermidda blir det läger!!

Liten man ska till vetrinären idag och efter det ska han hem till mormor, Åke och kompisen Frans... Eftersom jag jobbar nätter denna veckan och Pelle två kvällar på rad så måste ju någon passa lilleman...
Mamma ska ha honom och funkar detta bra så får han vara där när vi åker till Skottland om 21 dagar <3

Nä, dags att gör sig iordning för en underbar dag

Fly away

Då var det söndag och en underbar vecka har nått sitt slut!!

Just nu sitter flickorna och Kim på
Stansted flygplats och käkar.. Resan har gått bra än så länge... De flyger vidare till Glasgow runt 22 ikväll.. Tur att de har varandra, annars hade det varit väldigt långtråkigt.. Fråga mig jag vet ;)

Har nu packat för min lägervecka och känner mig riktigt taggad för det :)

Säger nu god natt och återkommer snarast <3



Love YOU

 

Nu har mina älskade tjejer åkt.. Så tyst och så tomt.. Älskar er så otroligt mycket...

Ses snart igen <3 närmare bestämt den 9 juli <3


Grilla

Imorgon åker tjejerna och Kimzi... :(

Men inte hänga läpp redan utan ikväll ska vi grilla och finaste lilla Axel med föräldrar kommer <3
Pelle klipper gräset nu och den ONDE kommer och ta honom om han "skvätter ner min rena tvätt som hänger ute... *MORR*

Nästa vecka blir det läger hela veckan... Jag kommer att ha sovande tjänst måndag till torsdag... Gött!!

Måndag blir en lång dag.. Börjar morgonen med kurs.. En endags utbildning i bland annat barnuppfostran från andra kulturer..
Utbildningen heter "Möte med barn och ungdomar från andra kulturer"
Det ska bli så roligt och spännande.. Jobbar ju med så många barn och ungdomar från andra länder och möter de varje dag.. Therese gick förra måndagen och tyckte den var TOPPEN!!
Direkt efter utb åker jag upp till Karlsnäs och löser av mina kollegor som jabbat under dagen <3

Nä, dags att dra fram snabeldraken och göra lite rent ...

Vem?!?


Student

Idag var Lisa och hennes klass i tidningen... Fullt ös medvetslös ;)
Ja jisses så bra det blev... Maten räckte och alla var nöjda..... Ingen blev magsjuk (drömde det) och ingen trillade ur bilen när jag körde runt fulla studenter iden på Karlshams gator ;)

Idag har vi varit på Amandas studentskiva.. Massor av god mat och massor av bebismys med lillAxel..

Fick en sådan där härligt möte med honom idag, Axel alltså.. Hade just bytt på honom och satt och små myste med honom, då tittar han på mig.. Så där på riktigt, ler mot mig och gurglar så där som bara bebisar kan.. Då kom det en tår på mig... Så mysigt.. Tror jag blev kär <3

Bebsmys och studentfirande är just nu det bästa som finns

 


Grattis till

världens mest a AWESOME Liisa ...

Du klarade det !!! Är så stolt över dig !!

Tårarna ska rinna

Idag har jag slavat så gott som HELA dagen i köket... All maten till Lisas studentfest skulle göras... Allt gick smärtfritt och är så lycklig över att köket är så stort..

Jimmy och hans nya kärlek kom vid 17 tiden för att leverera partytältet, bord och stolar.. Efter cirka en timme var det på plats och blev hur bra som helst.... Passade perfekt mellan träden och vi behövde bara såga bort några grenar ;)

Nu är jag klar med det jag kan göra idag... Resten får göras imorgonbitti...

Tänk att min lillfis tar studenten imorgon... Helt otroligt!! Vart har åren tagit vägen.. Känns som det bara var ett tag sedan som hon började skolan och nu ska hon sluta... Måste få ihop ett litet tal till henne... Tårarna ska rinna *hehe*
Men de kommer de ju göra på mig också... Hela dagen...

Nä, slapp i soffan nu innan det blir hopp i sängen



Lillkusinen på bal

Så var det dags för Pelles yngsta kusin att sta studenten och med den givetvis Balen.. Jag var nere och fotade lite i Brunnsparken <3

De stolta föräldarana, Hasse och Marika

Pojkvännen Fille var också på plats för att "beskåda" underverket <3


Kommer snart hem igen

Nu är de hemma.... Tiza och Kim... Åh vad jag har längtat.... Fast just nu är de hos Jimmy och fikar...

Efter en heldag (igår, lördag) med Lisa och ca 50 Ronneby ungar och deras föräldrar på Astrid Lindgens Värld kom Kim och Tiza och hämtade oss.. Lisa blev så glad att hon började gråta...
Vi kramades LÄÄÄÄNGE... Så skönt..
Mycket snack och så rätt som det var vad det natten :)

Idag har vi varit på loppis och maxi...

Nu puttrar maten på spisen och de kommer snart hem igen..
Husvagnen är också på väg som de ska bo i resten av veckan...

Önskar er alla en fortsatt skön söndag


Jobbigt att vänta på besked

Bara för att jag kan ;)

Ringt Patricia två gånger idag, just bara för att jag kan... Så skönt att ha henne hemma i Sverige... På lördag kommer hon och Kim till Ronneby.... Då blir det kramkalas hela kvällen <3 Sedan ska de vara hemma hela veckan och jag har tagit semester, ska bara jobba måndagen men resten av veckan SEMESTER....

Kommer bli fullt ös med allt förberedande av Lisas student... Kommer bli så bra med hjälp från Tiza och Kim, även om de kommer åka runt och hälsa på alla vänner och så, så är det här hos mamma de ska sova <3

Fixade ju en husvagn på 20 minuter genom bloggen... TACK SNÄLLA EWA !!

Nä, en liten kisserunda med liten vän sedan hopp i sängen... Dubbla pass imorgon, sedan Astrid Lindgrens Värld på lördag

NattNatt

Ps... Inte hört något om huset än... Jobbigt att vänta på besked... Huset ligger iallafall fortfarande ute på Blocket, så det är nog inte uthyrt till någon annan än... VILL !!

Välkommen hem till

Sverige, Patricia och Kim....
Ni har varit saknade på MÅNGA håll <3

 

Idag är det ju även Sveriges nationaldag.. Flaggor och vimplar överallt, hoppas jag ;)
Blir lite mysfika i trädgården med vännen och sonen.. Måtte det nu inte bli regn utan att vi faktiskt kan sitta ute..

Ha nu en mysig dag och ta hand om varandra

Håll tummarna nu...

Nu är en sliten (kan jag tänka mig) Lisa på väg hem.... Hoppas hon haft en bra kväll <3

Pratat med Hyresgästföreningen idag och vi har dem på vår sida...
Kollat på huset som vi kollade på i höstats igen och hoppas nu att vi får det... I så fall flyttar  vi in under semestern... Håll tummarna nu...

Lisa i bilder

En bestämd dam ...

Kallt och blåsigt

TJOHOOO Mamma !!!

<3

Puss på dig

Farmor och Lisa

Lisa & Greger

 

Just äter nog Lisa efterätt och har det bra....

 


Läckert

Snart dags för Lisa att åka på sin skolbal... Just nu sitter hon och grundar med lite mat.. Färdig sminkad med LÅÅÅÅNGA ögonfransar som är så extrema.... Läckert...

 

Lovar att lägga upp blider ikväll när jag kommer hem <3

Vad tycker ni?

Drömmen om huset på Krooks väg 7 är ingen vacker dröm, snara en liten otäck mardröm..
Nä, så farligt är det egentligen inte mer än att källaren är ett stenrös. Plus att det är fukt i nästan hela källaren och det beror på att när det regnar rinner det rakt ner. Det beror på att reveteringen är borttagen när det sattes dit altandörr förra året och att det inte har satts dit någon ny revetering.
Inte heller har det satts dit någon plåt vid nederkanten av dörren så vattnet, ja det rinner RAKT ner i källaren. Väggen är svart av fukt. Det fattas takpannor och vindskivan är bortblåst på ena sidan... Listan kan göras lång...

Det som är det mest tråkiga är att Frida & Tony (de som äger huset) inte ens svara oss, vare sig på sms, Facebook eller när vi ringer. Försökte ringa via Skype idag, men de lade på och loggade ut..
Har skrivit ett antal mail via Facebook till dem men de svara inte...
Innan de stack till Norge så lovade de oss att allt skulle fixas, Nathalie skulle kunna flytta ner i källaren. Ja, kanske inte direkt men snart.. Vi skulle få stå ut med att det sprang hantverkare här, tills det blev färdigt..
De ända hantverkare vi sett är Tonys systerson som satte dit toastolen efter 1 månad och snickaren som satte dit toadörren på övervåningen..
De sa (Tony) i början att det var så dyrt att ringa från Norge och jaga hantverkare men lovade att skicka numren till mig så jag kunde göra det istället.. Gissa om jag fick några nummer? Nä... När jag sedan äntligen fick svar från Frida så säger hon att det INTE finns några hantverkare, de har inte funnits några för de har dragit sig ur.. Och vi fick INTE köpa något badrumsskåp, för de har INGA pengar..
Hon jobbar som läkare i Norge.. Hmmm Inga pengar var det ja, plus att de gemensamt har ett företag och nyligen köpt lägenhet på Mallorca.. 

Börjar bli RIKTIGT trött på detta... Vad tycker ni? Visst har vi nog med skäl att häva kontraktet och INTE ha 3 månaders uppsägningstid, eller??

Eller näää

Idag blir det heldag med Lisa... Möttes ut av ett MORR!!! Hon blev INTE glad ut av att bli väckt strax innan klockan nio.. Mohahaha ;)

Snart blir det loppis, Ö&B, Maxi och kanske en fika på Mandeltårtan... <3

 

Bilden här ovanför är från när jag var modell förra året till Lisas projektarbeta... En vuxen, modern Pippi ;) Inga guldpengar utan massa av kreditkort ....

Saknar mitt Pippiorangea hår.... Ska nog... Eller näää... Haft en gång, det räcker ...

Nä nu ska vi strax sticka.. Kanske det är lite kändisar nere i Brunnsparken.....


Blöt kväll

Lite bilder från en FRUKTANSVÄRT BLÖT kväll... Kunde inte ta så många bilder då det regnade HELA tiden..
Men det gjorde ingenting alls... Diggiloogänget har lyckats IGEN !!!


Oh my god



Fröken Perelli

Jessica Andersson likes dimonds

Och så min favorit, här tillsammans med The Moniker <3

Som sagt en BLÖT kväll men ack så kul jag haft... Nu är det dags att krypa ner under täcket och få upp värmen
God natt på er alla

I trädgården

SNART EGNA SMULTRON I MIN TRÄDGÅRD

I EN TALLRIK MED KALL FILMJÖLK.... MMM SÅ GOTT

Bråttom

Hejsan hoppsan va jag é gla :)

Personalfest med Fritid/Turism/Kultur idag.. Go mat och trevligt sällskap.. Efter det ska vi återigen gå på genrepet av Diggiloo... Tredje året irad nu.. ME LIKE ALOT!!Hoppas nu bara det blir uppehåll och INTE regn... Får packa ner varma kläder och regnställ ...

Imorgon blir det till att jobba... Absolut Hjorthöjden och jag ska sminka barnen... Försöka iallafall ;) Visst ja, måste hämta sminket.... Glömde ju det igår.. Oj nu blev det bråttom..

See you later

RSS 2.0