Vad tycker ni?

Drömmen om huset på Krooks väg 7 är ingen vacker dröm, snara en liten otäck mardröm..
Nä, så farligt är det egentligen inte mer än att källaren är ett stenrös. Plus att det är fukt i nästan hela källaren och det beror på att när det regnar rinner det rakt ner. Det beror på att reveteringen är borttagen när det sattes dit altandörr förra året och att det inte har satts dit någon ny revetering.
Inte heller har det satts dit någon plåt vid nederkanten av dörren så vattnet, ja det rinner RAKT ner i källaren. Väggen är svart av fukt. Det fattas takpannor och vindskivan är bortblåst på ena sidan... Listan kan göras lång...

Det som är det mest tråkiga är att Frida & Tony (de som äger huset) inte ens svara oss, vare sig på sms, Facebook eller när vi ringer. Försökte ringa via Skype idag, men de lade på och loggade ut..
Har skrivit ett antal mail via Facebook till dem men de svara inte...
Innan de stack till Norge så lovade de oss att allt skulle fixas, Nathalie skulle kunna flytta ner i källaren. Ja, kanske inte direkt men snart.. Vi skulle få stå ut med att det sprang hantverkare här, tills det blev färdigt..
De ända hantverkare vi sett är Tonys systerson som satte dit toastolen efter 1 månad och snickaren som satte dit toadörren på övervåningen..
De sa (Tony) i början att det var så dyrt att ringa från Norge och jaga hantverkare men lovade att skicka numren till mig så jag kunde göra det istället.. Gissa om jag fick några nummer? Nä... När jag sedan äntligen fick svar från Frida så säger hon att det INTE finns några hantverkare, de har inte funnits några för de har dragit sig ur.. Och vi fick INTE köpa något badrumsskåp, för de har INGA pengar..
Hon jobbar som läkare i Norge.. Hmmm Inga pengar var det ja, plus att de gemensamt har ett företag och nyligen köpt lägenhet på Mallorca.. 

Börjar bli RIKTIGT trött på detta... Vad tycker ni? Visst har vi nog med skäl att häva kontraktet och INTE ha 3 månaders uppsägningstid, eller??

Ordet är ditt! ♥
Postat av: Tina Johansson

Nej det är fruktansvärt Catrin! Skandal...

Jag är så ledsen för er skull! Kram!

2012-06-03 @ 23:31:50

♥Kommentera inlägget här♥:

Ditt namn:
Vill du bli ihågkommen? Klicka här!

E-postadress: (Publiceras givetvis INTE)

Din Bloggadress här, Tack:

♥Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0