When Love Is Not Enough, a true story

År 1914 träffade Lois Burnham, en college-utbildad kvinna från en välbärgad familj, och blev kär i Bill Wilson, en ung man med små medel. De gifte sig 1918, och efter hans återkomst från första världskriget, som de två för att bygga ett liv tillsammans. Medan Lois arbetat som sjuksköterska, kämpade Bill hitta sin nisch. Lois trodde att Bill var avsedda för storhet, och trots sin ökade beroendet av alkohol, överöste hon honom med kärlek och stöd. Till slut övertalade Lois en väns make att hyra Bill på hans finansiella företag. Genom att 1927 var Bill arbetar på Wall Street och paret bodde en lyxig livsstil. Men trots Lois är tappra ansträngningar för att kontrollera hans drickande, spiraled Bills beroende av alkohol out-of-control. Snart sitt jobb, sin livsstil och sina drömmar var alla borta.

År 1935, efter år av kämpande för att täcka för Bill och försöker desperat att hantera sin sjukdom själv, såg Lois äntligen honom bli och förbli nykter - inte genom hennes hjälp, men från stöd av en kollega alkoholist, Dr Bob Smith.

Som Bill och Bob uppnått varaktig nykterhet och grundade Anonyma Alkoholister, började Lois att känna sig försummade. Bill fick och stannade nykter utan hennes hjälp, och hon kände isolerad och bitter. Lois upptäckte snart att hon inte var ensam i sin isolering och ilska, och att det fanns ett stort antal människor vars liv och relationer ödelagts eftersom en älskad var alkoholist eller narkoman. För att hjälpa sig själv och andra gillar henne, hon var med och grundade Al-Anon 1951.

Uppmaning till ALLA!!! Se den !!

Ordet är ditt! ♥

♥Kommentera inlägget här♥:

Ditt namn:
Vill du bli ihågkommen? Klicka här!

E-postadress: (Publiceras givetvis INTE)

Din Bloggadress här, Tack:

♥Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0