Usch vad hemskt!

Blåljus idag 111230
14:40 Karlshamn. En man ringer polisen och berättar att familjens hund av rasen amstaff blivit tokig och att familjen inte kan få kontroll över den. Mannen berättar att hunden gått till attack och bitit hans hustru i familjens hem i Asarum. Kvinnan ska ha blivit biten i samband med att hon skulle mata hunden. Familjens son försöker att avstyra attacken, men även han får flera bett i handen och armen. Kvinnan lyckas till slut låsa in sig på toaletten och sonen flyr ut på balkongen.
När polispatrull anländer försöker poliserna att fånga in hunden med en snara, men hunden uppträder mycket aggressivt och slutligen tvingas poliserna att avliva hunden med ett tjänstevapen.
Kvinnan och sonen får vård för sina skador, sonen befinner sig fortfarande på sjukhus under torsdagskvällen.

Usch så hemskt!! stackars familj..
Har stått om det i tidningen idag och där står det att hunden visat sig aggresiv sista dagarna...
Tänk att det kan hända vilken hund som helst och inte bara "kamphundar". Det var ju bara i våras det stod om en Bodercollie som det slagit runt för...
Blir ledsen bara jag tänker på det om min lille gubbe skulle bli aggresiv och börjar bitas!! USCH!!!
Tycker om Blts sista stycke ang det som hänt!
Enligt Mattias Lundgren, inre befäl på polisen i Blekinge, är det mycket ovanligt att polisen måste avliva hundar på plats.
– Naturligtvis gör vi det bara i yttersta nödläge. Men i detta fall gjorde poliserna bedömningen att de inte kunde lösa det på något annat sätt och då tog de beslut om att avliva hunden, säger Mattias Lundgren.
Polisen vet inte varför hunden gick till attack mot sin familj, men det finns ingen misstanke om brott.

Ordet är ditt! ♥

♥Kommentera inlägget här♥:

Ditt namn:
Vill du bli ihågkommen? Klicka här!

E-postadress: (Publiceras givetvis INTE)

Din Bloggadress här, Tack:

♥Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0