Pastagratäng med kassler
Valnötter, ädelost och krämig ostsås är klassiska ingredienser i vår lättlagade gratäng.
200 g kassler
300 g frysta broccilibuketter
1 dl grovhackade valnötter
140 g Kvibille Ädel
4 dl Kelda® Pastasås Mild ost
Ingredienser
4 portioner
8 dl kokt pasta, t ex fusilli200 g kassler
300 g frysta broccilibuketter
1 dl grovhackade valnötter
140 g Kvibille Ädel
4 dl Kelda® Pastasås Mild ost
Gör så här
Sätt ugnen på 225°. Skär kasslern i små tärningar. Blanda den kokta pastan, kassler, broccoli och valnötter i en smord ugnssäker form. Smula osten och blanda den med såsen. Häll blandningen i formen och gratinera i mitten av ugnen 20-25 min. Servera med sallad
Inte det godaste jag ätit men visst var det gott om inget annat var det lätt lagat
Ordet är ditt! ♥
Trackback