Pastagratäng med kassler

Valnötter, ädelost och krämig ostsås är klassiska ingredienser i vår lättlagade gratäng.


Ingredienser

4 portionerPastagratäng med kassler

8 dl kokt pasta, t ex fusilli
200 g kassler
300 g frysta broccilibuketter
1 dl grovhackade valnötter
140 g Kvibille Ädel
4 dl Kelda® Pastasås Mild ost


Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Skär kasslern i små tärningar. Blanda den kokta pastan, kassler, broccoli och valnötter i en smord ugnssäker form. Smula osten och blanda den med såsen. Häll blandningen i formen och gratinera i mitten av ugnen 20-25 min. Servera med sallad

Inte det godaste jag ätit men visst var det gott om inget annat var det lätt lagat


Ordet är ditt! ♥

♥Kommentera inlägget här♥:

Ditt namn:
Vill du bli ihågkommen? Klicka här!

E-postadress: (Publiceras givetvis INTE)

Din Bloggadress här, Tack:

♥Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0