Varför

Ska människor alltid GNÄLLA !! Jag läser alltid nätupplagan av länets tidningar och ofta människors inlägg !!

Exempel 1:
Ronneby kommun har byggt en jätte fin spontanidrottsplats på Hjorthöjden och ska bygga 2 stycken till.. Och vad gör folk då.. Jo GNÄLLER !! 
Fy fan
Synd bara på att de inte tänkt på oss som bor nära den. Vi kommer ju definitivt flytta så fort vi får chansen. Att höra dunk-dunk-dunk till långt in på nätterna är inte så trevligt...
Postad av boende 2010-06-07 08:15 
Men FLYTTA DÅ !! 

Exempel 2:
Kommunens kostnader för institutionsplacerade barn och ungdomar har skenat iväg. Socialnämnden begär sex miljoner kronor extra av kommunstyrelsen. Dvs, soc skickar iväg för många unga på behandling..
Det var en massa inlägg om föräldrar ansvar och så... Men det är ju inte alltid det finns föräldrar som kan hjälpa sina unga, för de sitter fast i skiten själva.. Klart vi ska hjälpa våra unga som är på glid !!

Exempel 3:
På två dagar har två kvinnor med rullator rånats vid Gångbrogatan i Ronneby. En särskild utredningsgrupp har tillsatts för att lösa brotten. Polisen letar efter två killar i tonåren.
Detta är hemskt och polisen gör ALLT för att få fast dessa killar, men vad skriver olk då?.. Jo ett jävla gnäll på att polisen INTE gör sitt jobb...
Visst det finns ju även de som skriver bra saker men de mesta skriver bara en massa skit.. Återjegn skrivs det om föräldraransvaret, men det kan ju återigen vara så att dessa föräldrar inte vet något eller hur.. Vet de själva  vad deras egna ungar gör 24 timmar om dygnet?? Nä, skulle inte tro det..

Varför ska alltid vissa männsikor gnälla... För oftast är det samma signaturer.. Tycker dessa människor ska skaffa sig ett liv och kanske ta och gå en kurs.. I positivt tänkande kanske ;)

Nä, nu ska Lisa och titta på lite skoj tv..

Ordet är ditt! ♥
Postat av: Anonym

Positivt tänkande borde skrivas ut på recept!

Så trist med gnäll!KRAM

2010-06-10 @ 21:31:47
URL: http://linaishav.blogg.se/

♥Kommentera inlägget här♥:

Ditt namn:
Vill du bli ihågkommen? Klicka här!

E-postadress: (Publiceras givetvis INTE)

Din Bloggadress här, Tack:

♥Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0