Frusen bil...

Aldrig kan jag få ha lite extra pengar över... Det är så typiskt..
Nu under nyårshelgen har vi haft väldigt kallt här vilket ha gjort att vår lilla bil har frysit.. Den har frysit så pass att den gått sönder.. Vi har inte kunnat stänga av bilen utan när vi vridit om nycklen och tagit ut den har motorn fortfarande varit igång. När vi öppnat en av bildörrarna så har motorn stängts av. Men då har lamporna i bilen tänts.. Hmmm, så scary !!
I morse stack Pelle ner till verkstaden och bad de kolla vad felet var !! De skrattade åt honom och hade aldrig hört något sådan innan..

Nu för ca 15 minuter sedan ringde de och sa att jag kunde hämta min lilla bil vi 15 tiden.. De berättade att slangen till spolarvätskan där bak hade gått sönder och att vätskan runnit ut.. När det sedan blev kallt så frös något elektiskt sönder...
Jag frågade ju snabbt om priset och han sa då lite klämigt,
- Ja, 3000 spänn !
Haha sa jag och undrade om han skojade, men se det gjorde han inte.
- Du får ju tänka att vi haft den saden klockan 07.00 i morse..
De är fan inte kloka.. Där gick de extra pengarna. Visst vi har så vi klara oss men jag blir SÅÅ jävla irriterad.. Det är ju alltid lika dant !!
Visst är pengar runda och ska rulla, men jag vill ju själv bestämma åt vilket håll de ska rulla och jag vill inte att de ska rulla in till nån svindyr bilverkstad !!

Tjo och tjim

Ordet är ditt! ♥

♥Kommentera inlägget här♥:

Ditt namn:
Vill du bli ihågkommen? Klicka här!

E-postadress: (Publiceras givetvis INTE)

Din Bloggadress här, Tack:

♥Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0