Dagens asgarv !!!

Om det hade varit den förste april idag så hade jag aldrig trott på den här artiklen som jag hittade på Aftonbladet.se för en stund sedan...

Publicerad: 2010-01-15


Blind slog döv


Vilt slagsmål efter fråga om tid

Den blinde mannen ringde på hos den döve och frågade vad klockan var. När han inte fick något svar utbröt ett vilt slagsmål. De två männen är båda i 60-årsåldern och bor i samma kvarter i Arlöv. Den blinde mannen var berusad och ringde i tisdags på hos sin granne för att fråga vad klockan var. Men eftersom den döve inte kunde höra frågan så gav han inget svar.

Såg inte klockan

På besökarens kroppsspråk förstod han dock att att frågan gällde vad klockan var och han höll fram sin klocka – som gästen inte kunde se. Den blinde blev provocerad av tystnaden.
– Den blinde slog till den döve. Han tog ett tag om nacken och drog ner honom på golvet. Båda föll till marken, säger kommissarie Mikael Holmström vid Skånepolisen till Sydsvenskan.

”Borde känna till varandra”

Efter ett slagsmål lyckades den döve mannen slå sig fri från den blinde och låsa in sig i lägenheten. Med hjälp av en personlig assistent har han polisanmält händelsen. Polisen har inga vittnen till händelsen. Inte heller känner de till om männen är bekanta med varandra, men de bor i samma kvarter.
– De borde känna till varandras problem, säger Mikael Holmström till Sydsvenskan.
Ordet är ditt! ♥
Postat av: Elin - Design&Makeup

Jag har svårt att tro på denna, haha vilken döv har en personlig assistent då någon ska ringa? Jag är uppväxt med döva föräldrar och vi har då aldrig haft en assistent. :)

2010-01-18 @ 02:03:16
URL: http://designandmakeup.se

♥Kommentera inlägget här♥:

Ditt namn:
Vill du bli ihågkommen? Klicka här!

E-postadress: (Publiceras givetvis INTE)

Din Bloggadress här, Tack:

♥Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0