Eller ???

Blir du lite småskraj eller tycker du som jag att det bara är nonsens? Fredagen den 13:e är känt som en otursdag, men hur rädda är vi egentligen?
Kanske undviker du att kasta nycklarna på bordet eller att gå under en stege, men det är inte många som skräms av fredagen den 13:e. Ändå undviker många att göra vissa saker just den dagen - kanske att fria till sin älskade.
Otursdagen har det pratats om sedan urminnes tider men ingen vet egentligen hur det uppstod. Det finns flera olika hypoteser, till exempel att det kan ha en religiös bakgrund eftersom korsfästelsen ägde rum på en fredag. En annan grundar sig på att Jesus hade tolv lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den 13:e vid bordet.

Men det är ingen idé att låsa sig inne. Enligt siffror från både räddningsverket och sjukvården är det inget som tyder på att man går mer osäkert fredagen den 13:e än någon annan dag.

Idag tror jag iallafall at eleverna kommer vara lite halvhispiga pga dagens datum... Trams säger jag bara då ;)

Have a nice day och glöm inte: Istället för att tänka på vad du saknar, försök att tänka på vad du har, som alla andra saknar.

Ordet är ditt! ♥
Postat av: annsan_s

Godmorgon i stugan! Ha en bra torsdag.



Kram

2009-11-19 @ 05:30:07
URL: http://annlouises.webblogg.se/
Postat av: Lina

Hej vännen!

Saknar dina inlägg! har det hänt nåt?

Kram

2009-11-21 @ 17:51:00
URL: http://linaishav.blogg.se/

♥Kommentera inlägget här♥:

Ditt namn:
Vill du bli ihågkommen? Klicka här!

E-postadress: (Publiceras givetvis INTE)

Din Bloggadress här, Tack:

♥Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0