Bättre idag ...



Idag känns det bättre... Tack Pelle för att du finns och alltid lyssnar.. Det trodde ni inte va..?? Men det är så skönt att ha en man som lyssnar och Pelle kan faktiskt det ;) Ni som känner honom vet ju att han är duktig på att babbla och "buffla" på.. Men han vet när han ska lyssna och trösta. Igår var en sådan gång...
Han kom hem tidigare från jobbet och bara lyssnade och tröstade.. Kom med lite kloka inlägg, men lyssnade mest... Tack älskling.. Löv U

Kan inte ta upp något här då det hanlar om mitt jobb och har ju tystnadsplikt men kan säga att elev och förälder behandlade mig väldigt kränkande i går.. 
Har idag pratat med min chef och har hennes fulla stöd och det känns jätte skönt... 

Vill samtidigt tacka alla som skickat mail, inlägg och sms med värmande och stöttande kramar TACK  !!


Har idag varit hos Patricia och Kim och fikat lite. De börjar få det riktigt mysigt och jag var jätte duktig... Jag lade mig inte i en ända gång om hur de skulle ha det.. Jag hjälpte till att hänga upp gardinerna i tvrummet för de hade inte lyckats med det. Kim och jag fick till slut upp de SKRYNKLIGA gardinerna.. Frågade lite tyst om jag fick hjälpa de att stryka, men si det fick jag inte.. Bara att bita ihop... ;) 




Har även hunnit med att titta på film idag.. Rosa pantern 2, en helt galen film för oss med sjuk humor..
Efter att ha tilldelats en hedersmedalj för sitt rådiga ingripande vid den förra juvelstölden, sätts Jacques Clouseau åter på ett lite lugnare skrivbordsjobb - med avsikt att undvika kaos. När "Rosa Pantern" så blir stulen blir inspektör Clouseau utvald att delta i "The Dream Team", en grupp internationella detektiver med ett gemensamt uppdrag att stoppa ligan som specialiserat sig på att länsa världen på skatter. 

Många goa skratt blev det...

NattNatt !!
                                                                           

Ordet är ditt! ♥

♥Kommentera inlägget här♥:

Ditt namn:
Vill du bli ihågkommen? Klicka här!

E-postadress: (Publiceras givetvis INTE)

Din Bloggadress här, Tack:

♥Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0