55°20′13″N 13°21′34″O / 55.33694, 13.35944

Japp, jag är ett Ernst Kirchsteiger fan... Diggar honom stenhårt... Inte ofta jag tittar på inredningsprogram men hans missar jag sällan.. Så klockan 20.00 är Tvn min i kväll. Just nu är han på Gotland och inreder i en flygel.. Kommer nog bli lika snyggt som vanligt..

y02_01m.jpg image by johan171
I morgon sticker jag och älsk till Skåneland.. Vi ska till min pappa och hans sabo Eva i Glumslöv.. (Säg det snabbt tre gånger utan att sktuka tungan) Haha !! Jag hade jätte problem precis när han flyttade dit ;)
Vi ska köra runt hela Skånekusten dit och göra ett stopp i Smygehuk..
55°20′13″N 13°21′34″O / 55.33694, 13.35944 Sveriges sydligaste plats ! Har faktiskt aldrig varit där.. Så kameran ska med..
Nä, nu ska jag göra lite nytta så som packa innan jag intar soffan och fjärrkontrollen...

Ett Ernst Kirchsteigers citat: När en katt ligger och sover i ett rum finns det  inte mycket mer för en inredare att göra där.

Vecka 31´s bild


Mysfaktor 10 av 10


Idag har jag haft en riktig mysdag....
Först passade jag en liten tjej på 6 månader.... Var riktigt mysigt att få gosa med en sådan liten.. Ja, tills hon började skrika helt hysteriskt ;) Hon var ju hungrig.. Jisses vad man glömmer fort.. Lisa fick rycka in och hjälpa till att blanda välling..
Var ju ett tag sedan jag gjorde saker med en hand och det gick liksom inte att få till det.. När sedan vällingen var klar lade vi oss i sängen ALLIHOPA !! Jag, Pelle, Lisa och Nattis och såg till att den lilla fick i sig vällingen.. Snacka om MYS !! När Melody sedan hade somnat en stund så smögs det på tå.. ;) Hon sov bara en liten stund och tur var väl det, mamman ringde och var klar med sitt möte. Packade ner allt i vagnen sedan blev det en fika på stan..

Efter att ha vinkat av Linda och Melody vid tåget traskade jag upp till Willys och handlade lite gott..
Yvonne skulle komma över en sväng och dricka lite vin.... Dukade upp med lite kex, ost och frukt.. Mumma så gott det är, enkelt och sååå gott...
Våra män var på fotbollsmatch så vi fick några timmar för oss själva.. Y och jag träffas inte sådär jätte ofta, men jag vet alltid var jag har henne, en sann vänn alltså..
Hittade en liten vers som jag tyckte passade på vår vänskap:



Vänskap är ingenting man får, den blir till som en gåva att vårda som ett smycke ovärderligt.
Vänskap är trygghet, omtanke när dagen blir svår ger ro i oro, tänder ljus i mörker. 
Vänskap kräver inte den ges frivilligt utan baktankar giv din vänskap som gåva och du finner glädjen.

Tack Y för en mysig kväll och du, börja nu inte gråta.. Syns snart !!


Fixat och donat...

Ännu en dag utan sol i sikte.. Ja, nu har det gått mer än tre veckor på min semester och solen lyser fortfarande med sin frånvaro..
Lika så hyresvärderna.. Jaja, de var här igår en sväng och fogade de kaklade väggarna, men det är ju MASSOR KVAR att göra.. Hmm.. Får nog sikta på den 1 september istället... eller till jul kanske ;)

Har fått lite nytta gjord idag iallafall.. Jobbat lite med vår jubileumsmatch, skrivit brev och skickat räkningar.... Det börjar arta sig nu.. Men lite besviken på att vi inte fått några namn på TV-laget än.. Ska skriva och skälla lite på herr Ekvall ...

Köpte lite nya krukor till köket idag och planterade om växterna.. Passar inte alls in här nere men de kommer bli ursnygga i de nya  fönsterna..

Nä, nu ska jag ta med mig Pelle ut på en kvällspromenad, ja Fridholf ska också med..


Tänk på att,  Åsnor är vackra i åsnors ögon, svin i svins.

Marley och jag

I kväll har Pelle och jag sett filmen MARLEY OCH JAG,  en  varm komedi om livets bergochdalbana med Owen Wilson och Jennifer Aniston i huvudrollerna som Josh och Jennifer Grogan. En självklar del av familjen är den bångstyriga hunden Marley, alltid redo att sällskapa, trösta eller ställa till det för sina ägare.

MARLEY OCH JAG är baserad på den bästsäljande boken med samma namn, skriven av  John Grogan..  För regin står David Frankel som regisserade ""Djävulen bär Prada"".


John och Jenny är nygifta, de har precis skaffat sitt första egna hus med en liten trädgård. Båda har jobb och fast ekonomi. Men ingen av dem känner sig redo för att ta steget och skaffa barn, så deras, som så många andras val blir att skaffa en hundvalp.

De skaffar inte vilken hundvalp som helst, utan de skaffar "reahunden" Marley.

Marley är världens mest neurotiska och älskvärda hund. Dock är han inte riktigt så som Jenny och John hade tänkt sig, de hade inte planerat att få huset rivet varje gång det åskar, eller släpas runt kvarteret på promenaderna eftersom Marley blivit kär i grannens pudeltik. Han lyckas t.o.m bli utkastad från dressyrkursen.

Man får följa Marley från när han föds ute på landet, fram tills den dag då han blir för gammal och John och Jenny är tvungen att säga farväl.

Många tårar blev det på slutet och jag önskar att min vovve får leva fö alltid ...

 


Målaren

Är i farten igen.... Köpte ju nytt köksbord härom dagen och fick då 4 rottingstolar och de var hemska, enligt mig...
Så igår när det var uppehållsväder passade vi på att sprutlacka de fula stolarna...
Ja, Pelle lackade och jag bättrade på med pensel...
Är inte riktigt klar än för det gick åt en jävla massa sprayburkar, så nu är de slut i Ronneby.
Mamma ska köpa med sig från stora staden Karlskrona idag..
Så bilder kommer när de är klara...


Nu ska jag hoppa in i duchen innan syster och mamma kommer...

HejHejLeverpastej

BarnKalas....


I dag blir det Barnkalas i Ronneby det blir gratis aktiviteter för barnen på Ronneby torg. Mamma, syster och hennes pojkar kommer hit... Adam är snart 10 och Ozzy 6 i december... Ska bli skoj att följa med dem till "kalaset"
På torget kommer det att finnas, karuseller, barnbio, ponnyridning, uppträdanden, ballonger mm.  De har även fixat till en liten biograf där  "Madagaskar 2" kommer att visas..
Pippi Långstrump kommer också, för inget kalas utan Pippi ;) Kommer ihåg hur mycket mina egna tjejer älskade Pippi... Värst var det i 4 års åldern, så den åldern har jag döpt till Pippi-åldern...
När vi har kalasat färdigt ska vi gå upp till Patricia och fika lite. Varken mamma eller syster har ju varit hos henne och Kim än..

Nä nu ska jag ut med Fridholf innan jag väcker tjejerna här hemma..

Tjolahopp tjolahej tjolahoppsan-sa


Pallar...

Eller rättare sagt  PALLEN....

Nu är den klar.. vad tycks ??

Något kär kanske ?!!


Mumma !!

Började morgonen med att lyssna på de flitiga hyresvärdarna... Haha, märker ni att det är annat ljud i själlan nu... Klockan 0800 var de här igen och fixade med vårt badrum...BEKVÄM Köksstege/ pall
Efter frukosten så målade jag pallen som jag ska ha i köket.. Ni vet en sådandär Ikea pall .. Dena var röd och jätte skavd på sina ställen, men nu är den snart vit.. Just nu är den svagt rosa, men imorgon när jag målat en gång till så kommer den vara helvit...

Patricia och Kim var här en runda idag, jag hade hittat en gammal servis i källaren som de hemskt gärna ville ha. Jag körde hem dom sedan åkte jag hem till Nina.. Nina eller The Pinklady som jag kallar henne, är en hel mysig tjej som jag jobbat hos några somrar.
Nina bjöd på kaffe och kladdkaka. Det var nog den godaste kladdkakan jag någonSe hela bildensin ätit.. Mysigt kladdig med massa choklad på... Mumma... Var hos Nina i ett par timmar och snackade på som vi brukar göra.. Kändes faktiskt lite mysigt att komma dit som gäst och inte att jobba där.. Det får vi göra fler gånger Nina, eller??

Väl hemma igen så blev det att ställa sig vid spisen, spagetti och köttfärsås stod det på menyn idag..

Nu har jag suttit och spelat Sims 3 en stund och snart blir det till att krypa till kojs....

HejHoppTomteBloss ...

Sällskaps spel

Inget går upp att sitta vid köksbordet tilsammans och spela spel..
Det har min älskade make och jag gjort i kväll.. pelle gillar egentligen inte alls att spela sällskaps spel, men i kväll offrade han sig för min skull.. 

Först spelade vi Maxi Yatzy, där jag fick storstyk, till Pelles stora glädje men där handlar det ju faktiskt mer om tur än skicklighet... 

Sedan plockade jag fram Ordfejden, ett spel som jag fått från OLW. Typ som Alfapet men med tärningar och på tid.. Här fick Pelle känna sig besegrad.
Äsch, bokstäver är inte min grej, säger han när han får stryk av lilla mig..

Idag är jag på lite bättre humör vad det gäller våra hyresvärder... De kom redan klockan 0800 i dag (kors i taket)
De han med att kakla iallafall halva badrummet.. Snyggt som attan.. Hoppas nu de kommer och gör färdigt i morgon så jag slipper surna till igen..



 Nä, skål på er kära vänner, nu ska jag ta mitt vin glas och krypa upp i famnen på Pelle och se om det är något på dumburken

Tjo&TimVigelring

Grattis...



Grattis på namnsdagen systeryster

Dags att sova


Så trött....

Jahaja... Då har våra kära hyresvärder ändrat datum IGEN !!! Blir så JÄVLA tött på dem... Här har vi ställt in hela vår semester för vi ska kunna hjälpa till och kunna flytta upp och komma till rätta INNAN sommaren och semestern är slut.. Men vad fan hjälper det när de inte får tummarna ur röven och kommer hit och JOBBAR !!!
Igår sa de den förste augusti och de jobbade på bra där uppe i ca 5 timmar. Uppe med tuppen var jag idag för jag tänkte att hjälpa till med lite smått och så kommer de INTE !! Pelle ringde upp dem i ett annat ärende och frågar även om datum för inflyttning stämmer så vi kan fixa med telefonflytt och elen..
-Nä, tyvärr vi hinner nog inte.. Den 15 augusti är vi nog klara... NOG !! Ja, om ni pallrar er hit så ska det nog bli klart... Onsdag kommer de.. Hallå ??!!
De har nu snart hållt på i ett helt år och renovera en lägenhet på 4 rum och kök.. Visst det är hel renoverat och de har gjort allt själva...
Peter som bodde där innan hade ju inte hållt efter något vidare så där var ju rena råttboet.. Sedan har ju våra hyresvärder andra heltids jobb och familj och givetvis måste de ju också få vara lediga... Men hallå... Ett helt år... De måste ju ha förlorat en massa pengar under detta året..
Sedan behöver ju vår lägehet här nere också göras iordning... Kan ju hoppas att de lärt sig något och hyr in någon som gör det istället...
Ett måste är iallafall ett byte av fönsterna.. Jag har inte vågat putsa här på 3 år.. Sist jag gjorde det så trillade 1 ruta ut.. Så gissa om mina rutor är skitiga ;) Vill jag se ut får jag öppna fönstret ...

Nä nu ska jag krypa till sängs tror jag...

NattNatt

Gnistan !!!


Regnet  bokstavligen öste ner på möbler, tält och saker.
Ändå kom uppskattningsvis 8 000 besökare till Gnistans stora loppmarknad och jag, Pelle och svärmor var tre ut av dem ;)

Fyndade rätt bra i år.. Två Äpplet-stolar fick jag för hundra kronor.. (Inte stolarna på bilden men samma modell) Fick ett bord och fyra stolar för ca ett år sedan av Pelles morbror och hans fru. Fyra stolar är två för lite.. Letat som attan efter fler men de har alltid varit så dyra... Nu ska jag klä om stolarna och det kommer att bli så snyggt så ;)


Hittade även en gammal patronlåda som var hur tjusig som helst och ett fult askfat ;)
Köpte även en liten Snobbendocka till lilleman.. han blev så glad så och nu går han stolt omkring med den här hemma..

Resten av dagen blir till att städa och tvätta.. Pelle har redan damsugit så jag får väl lägga på ett kol med dammtrasan...
Har även fixat klart med köks möblerna... Gisses vad det blev gränt.. Skär sig som attan här nere, men det ska ju snart upp i den nya lägenheten och där blir det snyggt !!
Även fått datum för inflyttning nu.. 090801 !! ÄNTLIGEN !!

Först när givaren är död

Anna Janssons tionde bok i serien om Maria Wern, Först när givaren är död och jag har läst de alla...  

Beslutsamt gör Frida Norrby ett veck på sin yllekjol och samlar ihop barnets kvarlevor i tyget. Hon stryker över huvudskålen. "Du lilla, du lilla ... vad gjorde de med dig?" Tyst! Är det någon där? Hon blir stående med spaden i ena handen och lyssnar. Om han följer efter henne nu är det inte längre behagligt. "Helge är det du?" Nej, de steg hon hörde nyss var kortare och lättare. En levande människas steg.

Somliga anser att hon blivit förvirrad och paranoid efter makens död och kanske är det sant. Natt efter natt ger sig Frida ut för att gräva enligt de kartor hon funnit i bankfacket. Hon visste inte ens att Helge ägde ett bankfack i stan. När Frida varit borta har någon sökt igenom hans skrivbordslådor och lämnat ytterdörren öppen. Med stigande förvissning inser hon att de kartor hon fått i sin hand kan skriva om Sveriges historia. Bara man finner den heliga griften.

Försommaren står i sin skiraste grönska runt ruinen av det gamla Cistercienserklostret och Kungsgården. Polisen utreder en mordbrand vid Roma kyrka. När kriminalinspektör Maria Wern är på akvarellkurs får hon veta att distriktssköterskan, Ingrid Bogren, har varit försvunnen sen ett dygn tillbaka. Sköterskan var den sista som såg Frida Norrby innan branden.

Boken får ¤¤¤¤ av 5

Lime

Uppe med tuppen idag, Pelle åkte och köpte frallor medans jag packade badpåsen...
Blev några härliga timmar ute vid havet och nu ser jag ut som en kräfta ;)
Om timmarna ute på Ekenäs kan ni läsa om på min makes blogg  för han berättar med bättre känsla än vad jag gör ;)

Väl hemma blev det in i duchen sedan hem till svärmor och svärfar en stund.. Lite god lunch bjöds det på ...

Sedan körde vi ner till färgaffären....  Var där igår också men då köpte jag bara vit grundfärg och vit färg till våt vitrinskåp och byrån i köket... Men medans jag målade igår kom jag på att limegrönt är en himla snygg färg och bestämde då att jag ska nog måla knopparna och inne i skåpet i just LIMEGRÖNT....
var inne på Jotex och beställde en ny matta, ja just det.. Vit och Limegrön.. De nya gardinerna ligger redan i skåpet, de som ska hänga i köket... Gissa färgen !! Jo, limegröna ;) Kommer bli snyggt som attans... !!

Nä nu ska jag in och måla en sväng till ...

Tjo&Tjim cykelpling

Mördare, pedofil, våldtäktsman och nekrofil ....

Ja, han har ett namn ... Anders Eklund (AE)... Mannen som misshandlade, rövade bort,  våldtog och dödade  lilla  Engla endast 11 år gammal.. Fast det  är inte honom som jag nu ska skriva om utan hans så kallade flickvän..
Det stod i Aftonbladet i dag om henne. Englas mamma hade skrivit ett öppet berv i sin blogg till AE´s så kallade flickvän..
De hade börjat "träffas" redan när AE satt häktad misstänkt för de brott som han senare dömdes för. De hade ju visserligen bara träffats via brev, men ändå..
Hur kan man som 35 årig 2 barnsmor bara tänka tanken att söka upp en man som honom.. Hon har visst en dotter som är 11 år, alltså lika gammal som Engla blev.. Tror hon att hon ska kunna "bota" honom eller vad är det frågan om... 
 

Hon berättar för Aftonbladet, att det var hon som tog första kontakten med Anders Eklund, som då hade erkänt att han mördat Engla och Pernilla, för ett knappt år sedan.

- Jag läste om honom och tyckte synd om honom, han var så utsatt och verkade så ensam. Så jag skrev ett brev och han skrev tillbaka. Nu brevväxlar vi. Klart som fan han är ensam och det ska han vara !!
Hur kan man utsätta sig själv för en sådan farlig man som AE, jag kan som sagt inte förstå det..
Visst jag vet att kvinnor söker sig till farliga män minns ju Källarpappan Joseph Fritzl har fått hundratals kärleksbrev.

Ökända brottslingar som Tony Olsson och Juha Vajlakkala har också fått massor med brev skickade till sig, av kvinnor.  Men va fan, AE är ju både fet, ful och äcklig..
Jag säger som min svärmor sa en gång för inte så länge sedan;
- Om jag så ska finger pulla mig själv resten av livet så skulle jag ALDRIG gå i säng med man som han... :) Ja, hon är ju som hon är, lilla svärmor...

Nä, du "flickvännen" tänk om och ta hand om dig själ och dina barn.. Det finns vättiga män och de är de som INTE sitter i fängelse..

Tack och hej


Från Lisa ....



Älskar dig lilltösen min !!! // Mamma

Gretelise Holms Krigs barn

Har nu läst Krigsbarn av Gretelise Holm och det är hennes tredje bok om journalisten Karin Sommer.
Så nu blir det till att fixa hem den två första också....

Någon vill betala fyra miljoner kronor för att ta livet av journalisten Karin Sommer. Den lejde mördaren är lika ovetande som Karin om varför hennes liv är värt så mycket pengar. Polisen ger Karin livvaktsskydd samtidigt som man försöker ta reda på varför någon vill ta hennes liv. När mördaren begår ett misstag blir situationen ännu allvarligare.

I ett kvickt och medryckande tempo berättar Gretelise Holm en historia där spåren går tillbaka till andra världskriget och leder ända fram till Danmarks inblanding i Irakkriget.


Gretelise Holm (född 1946) är en dansk författare och journalist. Hon har bott fem år i Zimbabwe och varit rektor för danska journalisthögskolan. Holm har gett ut barnböcker, fackböcker, debattböcker och deckare, men det är huvudsakligen deckarna som översatts till svenska. Huvudpersonen i de deckarna är journalisten Karin Sommer. Hennes debutroman "Mercedes Benz-syndromet" belönades med danska kriminalakademiens pris 1998.

Rekomenderar denna bok den får ¤¤¤¤ av 5

Pigg.....


Så här känner jag mig nu.. Som en pigg 90åring...

Får jag inte sol snart så vet jag inte vad jag gör... Har haft två veckor i morgon och inte
varit ute vid havet och lapat sol än...
Min kropp behöver SOL !!!! NU !!!!


EFTERLYSNING !!!

JAG HAR EN EFTERLYSNING !!!
Skulle vilja ha tag i en träback typ den på bilden... Ser ni någon eller kanske till och med har en i era gömmor.. Snälla jag vill ha en... Givetvis betalar jag...


Veckans ASG

Kommer du ihåg när mamma sa att vi inte skulle ta emot karameller från främmande människor? 




Det var nog honom mamma menade!!! 

Vill ha....


Var inne på en blogg som handlade om design och inredning...
Där hittade jag denna matskålslåda.. En sådan ska jag gör till Fridholf, tyckte den var så läcker.. Vad tycker ni?
När jag skrollade ner på sidan upptäckte jag att de hade en otroligt vacker vovve. En tjej som heter Venus och är precis som Fridholf en dalmatiner..
De had blivit ett vackert par ;)


Imorgon ska jag, Pelle, svärmor och svärfar åka ner till Simrishamn, ska inte göra något särskilt utan bara strosa lite..
På vägen hem ska vi stanna till i Mjällby/Sölvesborg. Pelle ska på fotboll och jag och svärmor passar på att hälsa på "släkten" Kusin Martina och hennes familj,
dottern Lisen, sonen Ville och maken Patrik.. Ett och annat husdjur finns nog åxå. Dottern Lisen hade en kanin som hette Chippen, men jag tror inte han lever längre...

Lisen är en förtjusande tjej på runt 8 år som är en riktig liten goding.. Tuff som attan och har fastnat för mig..
Sist som Pelle träffade de hade hon sagt att, ja visst ni andra är väl ok, men jag gillar faktiskt Catrin bäst..
Go, girl... My kind och child..




Slut

Så var tosia slut för denna gång...
Tosia Bonnadan har funnits i 152 år och är en av Sveriges största och mest kända marknader. I dagarna tre, andra helgen i juli varje år fylls gator och torg i Ronneby av glada marknadsbesökare.
Knallemarknad, karuseller och musikunderhållning i Ronneby centrum
lockar ca 100 000 besökare.
Men nu är det slut för denna gång.. Stan ligger nu tom och öde igen och allt är som vanligt igen...

Satt ute på nätet och letade efter gamla bilder från Tosia och hittade massa gamla roliga bilder.

Första bilden är från 1990 och jag själv var höggravid med Particia.
På bilden här brevid ser man ryggtavlorna på två äldre damer.. Damen i grå kappa är ingen mindre än min älskad mormor ovh den andra gamen är hennes syster Selma... Gissa om jag blev snopen att se dem på bild...

Mormor och Selma var som ler och långhalm.. Selam var förståndshandikappad och bodde hos mormor och morfar hela sitt vuxna liv..




Nästa bild är från 2002 och det är Lisa som
är 8 år då. Hon åker kaffekopparna och ser hur glad ut som helst...

Nä, nu ska jag ge mig på stryktvätten och smatidigt titta på en film på  5an...

Tjo och tjim badring



Sluta jämnföra .....

Läste i BLT  i dag att var sjätte niondeklassare i Ronneby har inte klarat gymnasiebehörigheten i år.
Eleverna har inte uppnått godkänt både svenska, matte och engelska. På både Kallingeskolan och Snäckebacksskolan saknar var femte nia, eller 20 procent, gymnasiebehörighet 2009. Det tredje högstadiet Hobyskolan drar upp resultatet något med en behörighet på 95,7 procent.

Till artiklen kom det givetvis en massa komentarer. Varför lägga ner Hoby som det går så bra för.. HALLÅ !!! MAN KAN INTE JÄMFÖRA DESSA TRE SKOLOR MED VARANDRA.
På Hobyskolan har man lågt elevantal och högt lärarantal. Här har man hunnit med att ägna sig åt eleverna, plus att det inte finns några invandraelever här heller. Både Kallinge skolan och Snäck har ett högt antal elever med invandrar bakgrund och givet vis drar de ner stateskiksiffrorna.
För det är väl inte så konstigt att våra invandrarelever inte klarar av att få betyg i 9an. Vissa kanske bara har bott i Sverige nått år och hur ska man då kunna klara av att få slutbetyg i Svenska eller i Engelska som ofta också är ett nytt språk för dem. 
Nä, sluta att jämföra skolorna med varandra. Kan ju tänka mig nästa år hur det blir när Friskolan KarlOskar ska vara med att jämföras..  

Tack och bock för mig

Dagens asgarv !!

Aftonbladet Nyheter
Publicerad: 2009-07-10

Blev gravid - skyller på dopp i pool

LONDON.
En polsk kvinna stämmer ett egyptiskt hotell efter att hennes 13-åriga dotter blev gravid i hotellpoolen. Kvinnan tror att dottern fick i sig sperma efter ett dopp i poolen eftersom hon var gravid efter semestern, skriver The Sun.

"Inga pojkar"

En källa säger till tidningen att mamman är säker på att dottern inte träffade några pojkar under semestern och därför tänker driva saken vidare.

Hur godtrogen får man vara !!


Den bästa.....


Hr suttit här nu i kväll framför datorn och kollat på youtube.. Sökte på Michael Jacksson
Fanns ju rätt mycket.. Hittade denna låt och kom på att jag diggade den rätt bra..

Har nu lyssnat på den igen och ja, jag diggar den fortfarande..
Lyssna och njut !!



Spoken:
Think about the generations and to say we want to make it a better
world for our children and our children's children. So that they know
it's a better world for them; and think if they can make it a better
place.


There's a place in your heart
And I know that it is love
And this place could be much
Brighter than tomorrow.
And if you really try
You'll find there's no need to cry
In this place you'll feel
There's no hurt or sorrow.
There are ways to get there
If you care enough for the living
Make a little space, make a better place.

Chorus:
Heal the world
Make it a better place
For you and for me and the entire human race
There are people dying
If you care enough for the living
Make a better place for
You and for me.


If you want to know why
There's a love that cannot lie
Love is strong
It only cares for joyful giving.
If we try we shall see
In this bliss we cannot feel
Fear or dread
We stop existing and start living
Then it feels that always
Love's enough for us growing
Make a better world, make a better world.

Chorus:
Heal the world
Make it a better place
For you and for me and the entire human race.
There are people dying
If you care enough for the living
Make a better place for
You and for me.

Bridge:
And the dream we would conceived in
Will reveal a joyful face
And the world we once believed in
Will shine again in grace
Then why do we keep strangling life
Wound this earth, crucify it's soul
Though it's plain to see, this world is heavenly
Be God's glow.


We could fly so high
Let our spirits never die
In my heart I feel
You are all my brothers
Create a world with no fear
Together we'll cry happy tears
See the nations turn
Their swords into plowshares
We could really get there
If you cared enough for the living
Make a little space to make a better place.

Chorus:
Heal the world
Make it a better place
For you and for me and the entire human race
There are people dying
If you care enough for the living
Make a better place for
You and for me.

Refrain (2x)


There are people dying if you care enough for the living
Make a better place for you and for me.
There are people dying if you care enough for the living
Make a better place for you and for me.

You and for me / Make a better place
You and for me / Make a better place
You and for me / Make a better place
You and for me / Heal the world we live in
You and for me / Save it for our children
You and for me / Heal the world we live in
You and for me / Save it for our children
You and for me / Heal the world we live in
You and for me / Save it for our children
You and for me / Heal the world we live in
You and for me / Save it for our children

Förlovade !!!



Min dotter och hennes Kim har idag gått ut officiellt och tillkännagivit att de nu har förlovat sig..

Superduper GRATTIS till de båda ;)

Munnen och ringen är Patricias ....

Puss på er båda från mamma/svärmor


Lite...

Besviken är jag allt..... "Min" rektor ringde för en stund sedan... Fick inte jobbet,
vare sig i kallinge eller på Snäck.. Jobben hade gått till de två andra som var före mig på "listan"..

Känns lite ruttet just nu, men va fan.... Det var ju MITT  jobb....

Jaja, det är bara att bryta ihop och gå vidare, jag har ju kvar mitt jobb och trivs ju bra med det, men en haltidstjänst hade varit bra...

Tjo och hopp tomtesnopp

Bröllopsdag

Idag firar Pelle och jag bröllopsdag.. Kallas visst för "papper"  ;) Grattis på oss... Eller heter det till oss.. Skit samma...

Idag har vi sovit  länge.. Tjejerna sover fortfarande.. Kom hem igår vid 21 tiden efter at ha tillbringat några timmar i den kungliga huvudstaden... Som alltid när jag är i Stockholm måste jag se vaktavlösningen vid slottet. Så gjorges även igår.. Älskar män i uniform.. Det är så stiligt när de kommer in på Slottsgården, alla i samma takt, ja nästan iallafall..

När vi väl kom hem igår så var vi alla trötta, men glada. Den som var gladast var nog liten man... Kröp nästan ur skinnet... Packade upp allt som vi hade haft med oss och gav sedan Tiza och Nathalie en varsin tröja som vi köpt i Västerås..

Sedan blev det att krypa ner under täcket i min egna säng.. Mmm.. Det var nog det bästa på hela helgen.. MIN säng ;)



Idag blir det att tvätta hela dagen, mindre skoj, men i kväll kommer Tiza över och då blir det Allsång..

Kram och hej så länge ....

Tystnad..............

Ja, telefonen har aldrig varit så tyst som idag, när man vill att eländet ska ringa.......

06.00 satt vi i bilen för att åka till Västerås och Power meating... Massa fina bilar har jag sett och vissa mindre bilar..

Denna var min favorit !!



Och denna gick ju inte heller av för hackor ;)



Hehe.. Fast det är ju klart, bilen var ju inte så fin...

Nu ska vi käka lite korv..

Tjo och Tjim....

SEMESTER !!!!

Äntligen har jag semester ;) Som jag har längtat... Första semestern sedan sommaren 2005...

Idag har jag varit på anställningsintervju.. Blev grillad av två rektorer, två kuratorer och en fritidspedagog.. Tycker att det gick bra.. Hoppas de hör av sig snart och talar om vilket det blir, givetvis hoppas jag på ett positivt besked....

Resten av dagen har jag tvättat, packat och strykit.. I morgon åker jag, Pelle, Lisa och svärmor till Västerås.. Lite mini semester... Ska campa med svärmors kusin Marie och hennes man, Conny på Västerås mälarcamping.. Under helgen kommer det att vara Power Big Meet-cruising.. Inte för att jag är så där överlycklig för bilar, men det ska bli skoj ändå...

Får jag som jag vill åker vi inom Stockholm på måndag.. Hoppas, hoppas...

Kommer att ha datorn med så att det kommer att skrivas från husvagnen..

ByeBye så länge...

Kul i värmen...


En kvinna kom hem och klev in i
köket och ser då sin man med flugpiskan i högsta hugg.
- Vad gör du?
-Jag jagar flugor.
-Har du haft ihjäl några?
-Ja, tre hanar och två honor.
Mycket fascinerad frågar hon:
-Hur vet du skillnaden mellan
honflugor och hanflugor?
-Tre satt på ölburken och två på telefonen.




Denna har jag ärligt stulit från Annsan

RSS 2.0