YES !!!

1,2 kilo blev resultatet denna första vecka!! Så nöjd ... Nu ska jag kämpa vidare..

Idag har det varit annars varit en tung dag.. Ont i huvudet hela dagen och näsan är jätte tjoock.. Förskylning på G i flera dagar nu och vill liksom inte riktigt bryta ut.. Hatar verkligen att vara förskyld..

Höfter och bäcken har hållt till min stora glädje så nästa vecka kör jag Indoor walking igen...

Nu ska jag köra och hämta mina tjejer som är och städar på sitt  jobb.. Ner till Maxi och hämta Kims lilla present.. Kim fyller år imorgon och jag hoppas jag kan få komma och fira honom lite ;)

God natt

Natten

Nu är det snart natten för mig... Bara kroppen som ska varva ner lite till.. Tycker jag varit superduktig idag och HOPPAS verkligen inte att min kropp protesterar imorgon ;)

Ja, imorgon ska jag ju få svar om denna veckas goda liv har gett något resultat på vågen... Jag tror det, men man vet ju aldrig..

Håll tummarna..

Kram och god natt

Nu...

jävlar ska kilona rasa.....

Har idag börjat med indoor walking.. 45 min på en crosstrainer... Nästan lika svettigt som ett spinningspass, inte riktigt men nästan ;) Hoppas nu mina höfter och bäcken håller för detta.. Lär känna det imorgon om det gör det eller ej..

Om en liten stund ska jag upp till Kallinge för att köra ett boxpass ! Två pass på tisdagar och ett på söndagen och sedan ge fan i all skräpmat, kakor och godis... Får se vad vågen säger imorgon..

Puss och hej

Söting


Söndag

Tjoho i Hallabro !!

Hoppas ni haft en lika bra helg som jag har haft... Även om jag jobbade igår kväll så känns det som om jag varit ledig HELA helgen... Så är det när man har världens bästa jobb..

Har fått världens myggbett på mina ben, armar och rygg... Det kliar helt  HYSTERISKT... Inget hjälper, nä Ella inte ens Alovera... Vet inte vad det var för monster vi träffade på ute i skogen igår..

Idag har det varit träning... Jobbigt som vanligt men ojoj så skönt när jag är klar... Tar det fortfarande lugnt med vänster armen, är ju faktiskt inte så där jättelänge sedan den låg under kniven...

Nä, nu blir det hopp i loppelådan ;)

Dagen i bilder



En liten foppa toffel



Stig-Helmer ?!?



Vackra svampar



Vår vackra bebis



Jag tror jag fäller lite hårfärg ;)



Nybadad och sur... Vill bada mera....



Läskiga smådjur



Kan gå fin om jag bara vill ;)



Så ståtlig



Här vill jag gå med dig ....



Liten fjärill



Sista bilden för idag...

Nu ska jag åka och jobba !! Tjoho  !!


Igår

blev jag kär på riktigt ;)

Har ju som sagt blivit lite frälst i Ebay.. Igår hittade jag denna skönhet ! Priset inklusive frakten är 6781,66... Som hittat.. Skulle detta köpas här hemma, med alla tillbehör så skulle det väl gå på minst 15000:-

Gissa om jag vill ha detta lilla paket...

Kan inte någon vänlig själ skänka mig sjutusen, typ NU !!

Hahaha.. Ja, drömma kan man ju alltid göra .

Om en liten stund ska jag och maken dra ut till havet med vår lille vän... Vi har en liten mysig promenad där som vi brukar gå.. Ta cirka en timme att gå runt, men eftersom Fridholf vill bada hela tiden så tar det  nog två..

Tjo och tjim..... Badring





Morfar !

Plockade till mig en liten påse med kantareller idag när vi var ooch handlade idag ! Stekte de i lite smör, salt, svartpeppar och vitlök... Lade sedan upp de på en grov smörgås... Himmelskt gott...

Jag har alltid älskat svamp och speciellt kantareller...
Min morfar var BÄST på att hitta de små gula godingarna.. Mormor och jag kunde vara ute i timmar iskogen och leta, men hittade knappt några alls.. Då tog morfar på sig stövlarna och kepsen och kom tillbaka på en kvart med en påse full ;)

Puss på er, mormor och morfar där uppe i er himmel... Tror ni äter kantareller varje dag ;)

Mitt

nya liv började igår.....

Efter diskussion med make och äldsta dottern så blev det ingen pulerverkur utan MATkur istället ;) Jag skrev in mig på Viktväktarna igen.. Förra gången funkade det ju perfekt... 8 kilo på sex veckor... Det var då det... Kanske inte blir lika lätt denna gång men jag ska kämpa ! Jag ska ner 11,9 kilo, helst innan jul... Det blir 0,7 kg i veckan och det ska jag nog fixa med rätt mat och träning.. Vad tror ni?!?
Det svåraste blir att låta bli alla goda kakor och allt gott godis.. Men jag måste fixa till min karaktär ;)

Idag tog jag lång sovmorgon... Så skönt ! Inte ofta jag sover så länge som till 10.. Helledig idag och maken är också hemma så det blir nog massa mys idag !

Have a nice day, I will <3




Arvid på språng


Dagens lilla vits

Jag var på en offentlig toalett i dag - jag hade knappt hunnit sitta mig ner när jag hörde en röst i det andra båset:
"Hej, hur mår du?"
Jag: generad, "Bra!"
Det andra båset: "Så vad håller du på med?"
Jag: "Öh, bara sitter här."
Det andra båset: "Kan jag komma över?"
Jag: (attityd) "Nej, jag är lite upptagen just nu!"
Det andra båset: "Du, jag måste ringa tillbaka till dig. Det finns en idiot i den andra toan som håller på att svara på alla mina frågor!

Tack Uffe

det var skönt .... ;)

Idag har jag börjat tränat igen och det var såååå jobbigt och såååå skönt... Denna sommaren har inte varit snäll.. 3 kilo har den givit mig så från och med NU !! Blir det bara frukt som snacks.... Max en glass i veckan och INGA JÄVLA kakor... Ska ner 13 kg, helst INNAN jul !
Såg bilder från Ellas kalas ny och jag såg ju ut som en PADDA !! Nä, skärpning Catrin !!

Så från och med nu blir det pulver ! Vill de andra ha något annat, ja då får de fixa maten själva... Jag handlar givetvis hem men laga får de göra själv.. Så det så... Hoppas nu på stöd från nära och kära nu !!

Nä, nu ropar duschen !

Måndag

hela dagen !

Så nu är vi alla tillbaka på jobbet !! Skönt tycker jag att vara tillbaka i vardagen igen !

Rolig post hade jag fått idag... Först så hade fotoboken kommit ;) SÅÅÅÅÅÅ FIN den blev.. Bara en bild som blev lite mörk.. Hoppas Anna och Jocke tycker om den !

Sedan så hade objektivet kommit ;) Bara prov fotat lite men det här blir SUPERDUPER !!
Ska ut och fota lite imorgon tror jag allr att jag ska ;)
Hoppas på fint väder så att vi kan ta Gullan !

God natt gott folk !


Blykeps !!

Inte många knop här idag inte...
vaknade vid åtta med världens skallebang !! Upp för att dricka och plocka i mig lite piller sedan hopp isäng igen.. Nja.. Jag hoppade ju inte för då hade nog huvudet gått sönder totalt ;)

Vaknade igen vid 12 och mådde lite bättre, men bara lite ...

Mår givetvis som jag förtjänar.. Hade en superduper trevlig kväll igår med massa god mat, dricka och sällskap..
Återigen TACK Ella för en trevlig kväll och Pelle har nu lovat att jag ska få en dans när jag fyller jämt nästa gång.. Men då måste jag erkänna att jag fylle HOST45HOST .... Men det kan det ju vara värt ..

Nä nu ska jag stryka upp lite tvätt

Happy me ;)


PartyParty !!

Idag ska det vara Party för finaste Ella i Rödeby... Ska bli såå roligt med lite fest ! Känns som det var jätte länge sedan jag var på fest... Kul ska det bli iallafall !!

Åh vilken trevlig kväll vi hade igår på jobbet.. Lagom mycket ungar som var så glada att vi hade öppnat igen !!

Nä, nu ska jag ta och fixa till lite frukost innan det bär av in i duschen och lite färgbombning ;)

Have a nice day, dat ska jag iallafall ha ;)

E-bay

De som känner mig vet att jag har varit en riktig Tradeoman ;) Handlat hur mycket som helst på Tradera och sålt lite också...

Nu har jag tagit steget vidare ut i världen och vågat börja handla på E-bay.. OJOJ, så mycket det finns.... För att inte tala om hur billigt det är !! Har just suttit och letat efter skal till min mobil.. Här hemma i Sverige finns det inte alls mycket till Xreria men oj vad det fanns i Usa... Detta skal som bara är sååååå jag och det fick jag för 50 kronor och då med frakt inräknat ;)

Har även köpt örhänge för endast 7 spänn även då var frakten inräknad.. Örhängena fick jag på mindre än en vecka.. Även de var från USA...

Har inte vågat mig på några dyrare inköp än, men det kanske kommer det med...




Väntar på ett 52MM WIDE ANGLE LENS som jag köpt från en i Hong kong! Tydligen lite längre leveranstid där ifrån... Gav 68 kronor och hade jag köpt det här hemma så hade jag fått betala minst 1500:-

Hopps nu att det kommer innan vi åker till Turkiet och att det funkar så jag inte har blivit lurad !!


Helgonet

Av Carin Gerhardsen

"Gud är god. I natt vill Gud oss väl." Det är vad den högt älskade och respekterade familjefadern Sven-Gunnar Erlandsson tänker när han segnar ner under den mäktiga augustimånen, skjuten med ett skott i nacken efter en krogkväll i glada vänners lag.

Det är semestertider, men kriminalkommissarie Conny Sjöberg kallar samman arbetslaget med Sandén, Hamad och Westman från Gerhardsens tidigare böcker. Styrkan har dessutom utökats med två nya förmågor. Den charmige rockaren Odd Andersson, känd från tv, och den oberäkneliga Hedvig Gerdin, som nyligen återvänt till Sverige efter trettio år som diplomathustru.
Vem kunde önska livet ur Erlandsson? Enligt alla källor en varm och generös människa, med religiöst patos och ett brinnande intresse för barn- och ungdomsfotboll. Dessutom med ett stort engagemang för samhällets utstötta.

Det enda man har att gå på är en uppblött papperslapp med utfluten text och en uppsättning spelkort man funnit i offrets ficka. Kan mordet ha med poker att göra? Var Erlandsson en fuskare som gått för långt och avrättades med en kula i huvudet? Eller var han ett offer för någon av de människospillror han brukade besöka i husvagnsgettot i Huddingeskogen, och så generöst dela med sig av sitt överflöd till?

Utredningen leder Hammarbypoliserna ut på en resa till skräckinjagande platser i mörkaste skogen, till ett hillbilly-Sverige de aldrig tidigare stött på, till andra sidan jordklotet och till de svartaste delarna av människans själ.


Detta är Carins fjärde bok om Hammarbypolisen och är klart den bästa !!

Sluta mjälla ;)


(h)jul


Bebis

Ååh, vad glad jag blev när jag fick höra att vår kronprinsessa Victoria och hennes prins Daniel väntar en liten bebis i Mars…!!

Jätte grattis från mig till en liten tronarvinge !

Avslutning


Allsången igår var riktigt kass.... Tråkigt eftersom det var det sista för säsongen... Men Tiza var här och förgyllde mitt liv så det gjorde inget ;)

Igår kväll var det helt underbart väder så jag tog med mig Gullan på en liten åktur... Mycket MYSIGT !! Körde upp till Lotta och hon berättade att vi ska åka med samma plan ner till Turklandet den 25 sep... Blev JÄTTE glad.. Kommer bo cirka 2 km ifrån varandra .. *HappyFace*

Nä, nu är det dags att göra sig iordning för en dag på jobbet

Have a nice day !

Alkemins eviga eld

I Anna Janssons nya Maria Wern-deckare brottas Gotlandspolisen med en mördare som visar sig följa alkemins principer. Jakten på den fanatiske gärningsmannen rör sig från ett gammalt konstnärskollektiv på Gotland till Kosta Boda Art Hotel.

Den nu åldrade glaskonstnären Justus Hartman var en av de sista alkemisterna. Det som drev honom var inte tanken på guld och rikedom, utan mystiken. Hårt förbundna, som i en sekt, höll han sina lärlingar.
Nu vill någon ta del av den innersta hemligheten innan Justus går i graven och en tidig morgon blir han bortförd från Visby lasarett i en stulen färdtjänstbuss.
Hans borson, kommissarie Tomas Hartman, söker sin farbror i Mästerby. Allt är sig likt i glashyttan fast fyrtio år förflutit. Minnet av Angelika, en förlorad kärlek, får honom att förlora fästet i sitt äktenskap. Det finns saker han aldrig har kunnat berätta för sin fru. En skuld som tyngt honom i alla år.

Spåren leder till fastlandet. En man hittas död i en glaskista på Kosta Boda Art Hotel. Maria Wern inser snart att det finns en koppling mellan mordet och Justus försvinnande. Men hennes nye chef, Patrik Hedlund, leder utredningen med järnhand och låter henne inte följa sin intuition. Något som visar sig vara ett katastrofalt misstag i jakten på en mördare som fanatiskt följer alkemins principer.

Har läst alla böckerna av Anna Jansson och denna är klart den bästa, så spännande att jag inte kan somna på kvällen.. Att jämnföra filmerna och böckerna går inte.. Fast jag tycker filmerna är bra så är böckerna MYCKET bättre...

After Dark - Kungafamiljen


Dag !

God morgon på er alla !!

Ville bara önska en bra dag !!

Lång helg !

Jahaja, då var denna helgen slut...

Kalas igår för Patricia, fullt med folk hela dagen, MYCKET trevligt ...

Idag har jag jobbat på Hundutställningen som parkeringsvakt och vägvisare... Lite goa pengar till klubben !!

Nu i kväll har jag och Pelle varit ute hos Jocke och Anna för att visa bilderna från deras bröllop ! De verkade vara nöjda och boken är nu beställd ;)

Nu ska jag ta och krypa ner i soffan under min gosefilt och varva ner innan det är dags för sängen..

GodNatt gott folk !

Ge mig karlar på en bricka ;)


Detta måste ni se !!!

HELT UNDERBAR !!!

Del 1



och den spännande upplösningen ;)


Ringsignal...

Kommer ni ihåg de "pylofoniska"ringsignalerna ;) Hahaha!! ja, det är ju bara nu ett minne blott...

Vad har ni för ringsignal på era mobiltelefoner.. Själv har jag ju två telefoner. En jobbtelefon och en privat..



På jobbmobilen har jag trasdockorna... Tycker om texten, den har ett BRA budskap.... Det gör ju inget om man är lite annurlunda...



På den privata har jag Verka med Dancing lasha tubai, den var med i ESC 2007 !! En helt hysterisk låt som jag bara älskar !!

Vad har ni för ringsignaler på era ?!?!




Vin ... Bär


Talfel ;)


Dog goes PUNK !!


Kupp mot nazister med trojansk tröja

”Hardcore rebellerna – nationalist och fri” stod det på gratis t-shirtarna som delades ut på högerextrema rockfestivalen ”Rock för Tyskland” i Gera.

Men först efter tvätt visade de trojanska tröjorna sitt rätta budskap:

”Vad din t-shirt kan göra kan också du. Vi hjälper dig att tvätta bort dina högerextrema åsikter”.

Hjälp ur nazism

T-shirtkuppen utfördes av Exit Deutschland, en förening som hjälper människor att bryta med extremismen och skapa ett nytt liv. Gruppen skriver att de lämnade tröjorna som en donation till festivalen som besöktes av 600 nynazister

Förskylning!


Mammas stora flicka


Tisdag = Allsång, igen

men UTAN Patricia :(
Vem ska jag nu skråla med .... ;) Jaja, kan nog skråla för oss bägge..

Kontorsråtta hela dagen, längtar verkligen efter att barnen kommer tillbaka.. De är ju de jag jobbar för och inte massa papper... Men det måste ju också göras...

Nä, nu ska jag sätta igång och börja skråla :O

See you later

”Beautiful Boy”

Har just set en film som gjorde att jag fortfarande är alldeles skakig, både i hjärtat och i kroppen..

Samma sekund som polisen knackar på familjen Carrolls dörr, vet Bill och Kate att ingenting kommer att bli sig likt. Deras enda son har dött i en massaker – men han var inte ett av offren.

”Beautiful Boy” är en hjärtslitande skildring av två föräldrars strävan efter försoning och förståelse när deras liv slås i spillror inom loppet av timmar.

 

Vilken frutansvärd tragedi dett är för dessa föräldrar och även om detta bara är en film och inte en verklig historia så händer ju sådant faktistk.... Ja, rättså nyligen och då i Norge.. Hur kan man gå vidare i livet när ens egna älskade, vack

TestingTesting

Hur ofta läser du min blogg?

Bara en liten koll ;)


0% Första gången (inga röster)
0% 5-7 ggr i veckan (inga röster)
0% 1-4 ggr i veckan (inga röster)
0% Varje dag (inga röster)
Totalt antal röster hittils: 0

och svaret är ....

R som i REDERIET !!!

Helt sjukt så mycket vi tittat på tv denna semester.. Och nästan alltid på Rederiet !!

Vinnare är då min gamla granne, Nathalie.. Ja, vad vinner du då..
Jo, en gåresa till Cuba för två ;)  GRATTIS !!

TÄVLING

Ja, så var det dags att summera semestern 2011... Tänkte ha en liten tävling för att se om ni kan lista ut vilket ord jag är ute efter..

Ordet börjar på R ! Något som har varit ett tema under hela vår semester.. Ja, nästan varje dag, men inte första veckan när vi var i Dalarna, då klarade vi oss utan detta...  Vissa dagar har det varit flera gånger om dagen, vissa mitt på dan men oftast på kvällen till sent på natten ;)

Ja, nu får vi se om det är någon som kläcker detta ord ;)

Jag har haft en skön semester och känner mig väldigt utvilad och taggad till att börja jobba imorgon.. Ska bli skönt att komma igång igen och träffa mina goa arbetskamrater igen...

Nä, nu börjar R igen och jag slänger mig på soffan ;)

Glada nyheter !!

Oftast blir jag bara ledsen när jag läser tidningar och kolla på nyheter.. Men ibland, inte ofta blir jag så där jätte glad och var i hjärtat...

Kolla in filmen som jag hittade idag på Aftonbladet !!



Visst förstår ni mig när jag säger att jag blir glad !!

Jippy !!

Mamma och Pappa ska gifta sig.. Vi måste skynda oss ...

Ja så kan det tros att lille Arvid ropar när han springer efter sin syster och hennes vän Kajsa.. Visst är bilden underbar...

Jag kommer inte lägga upp några bilder på Anna och Joakim än, vill ju att de ska se bilderna själv först innan jag lägger ut några !

Det blev en jätte fin dag med massor av sol, lite för mycket ibland.. Jobbigt med massa skuggor och blanka pannor ;)

Vigseln var kort och koncist men väldigt vacker.. Annas bror hans flickvän spelade och sjöng såååå vackert ! Då rann tårarna på mig också !

Efter vigseln tog jag de nygifta och åkte runt i skogen med dem.. Stannade på ett jätte fint ställe där vi fotade...

Längtar nu efter att få visa dem bilderna !!

Nä, nu är det natten !!

Dorsin förklarar, eller ?!?


Watch Henrik Dorsin Om Bögarnas Fel (Kobra intervjuar) in Activism & Non-Profit | View More Free Videos Online at Veoh.com

”Allsången” polisanmäld

Men hej och hå... Stackars lilla människa som måste vara helt humorbefriad !!

Humorgruppen Grotesco uppträdde med låten ”Bögarnas fel” i tisdagens ”Allsång på Skansen”. Samma kväll anmälde en man i 30-årsåldern programmet till polisen – för hets mot folkgrupp. Anmälaren förklarade att en homosexuell vän till honom blev mycket upprörd av humornumret, där Henrik Dorsin har en bärande roll.

 

– Antingen så har han inte begripit numret, eller om det är så att han saknar humor. Den normalbegåvade kan knappast missförstå var udden ligger, säger Michael Lindgren, medlem i humorkollektivet Grotesco till Aftonbladet !

– Det som är svårt med ”Bögarnas fel” är att den bygger på ironi. Vi vill väcka känslor, men vi strävar inte efter att bli polisanmälda för allt vi gör. Jag kan inte tänka mig att det kan vara hets mot folkgrupp. I sådana fall är det hets mot religion, fortsätter han.

Låten ”Bögarnas fel” handlar om att allt som är fel i världen beror på homosexuella. Men andemeningen handlar egentligen om tolerans.

Magnus Carlsson är också högaktuell med en egen variant av ”Bögarnas fel” under Diggiloo-turnén.

– Att de blir polisanmälda nu låter nitiskt. Men när vi kom fram till att jag skulle göra låten under Diggiloo, och de sa ”du måste spela den homofoba prästen, det är jätteroligt” så tänkte jag att jag kunde få någon på mig. Antingen gaycommunityn eller prästerna. Så jag frågade folk i gaykretsar hur de skulle reagera om jag gör denna låt. Alla tyckte jag skulle köra på, säger han

Ja herregu vad folk e korkade...

Skånetripp...

Idag ringde klockan redan klockan halv sju.... Snacka om att chocka kroppen ;)

Klockan åtta åkte vi mot Skåneland med en liten mellanlandning i Helsingör... Lisa, jag och Pelle strosade omkring och bara var... MYSIGT!!

Tillbaka i Sverige åkte vi hem till pappa och hans Eva och där blev det lunch och massor av prat ! Efter ett par timmar var det dags för bilen igen och nu styrde kosan till Gantofta och Tina med familj.. Där blev det fika och ännu mera prat ;)

Nu är vi hemma igen och jag håller på att förbereda inför imorgon då jag ska fota och köra brudparet Jocke och Anna !! Ska bli sååå skoj !

Nä ett glas rött och sedan sängen ...

Veckans bild


Pappa


SOMMAR !!!

52 dagar 8 timmar och 13 minuter tills jag och Pelle sitter på planet till Alanya, Turkiet...

Åh vad jag längtar ! ! Detta är en bild på Kleopatrastranden, den stranden som vi nog kommer vistas mest tid på ;) Visst ser det underbart ut..

Jätte många vänner till oss, ja även mamma som själva har varit i Alanya har gett oss massor av tips som vi bara MÅSTE göra.. Vi får nog stanna i en månad om vi ska hinna med allt ;)

Nä, nu ska jag skölja ur färgbomben och göra mig i ordning...





Onsdag...

hela dagen....

Finaste Ella och gosesonen Noel var här idag på mysfika <3

Patricia var också här med sina två tjejer som hon bruka passa... Ett år och två år och så mycket spring i benen.. Så idag har jag verkligen fått mitt barnagos tillfredställt...

Imorgon ska jag åka ut till paret som jag ska fota på lördag.. Där finns det också små gosiga barn som är lite blyga.. Just därför som jag ska ut!! Inte kul att fota barn som inte känner mig.. Det blir oftast inga söta leénde då..

Nä, nu ska jag ta min verkande mage och slänga mig på rygg i soffan och kolla på minst ett avsnitt av Rederiet ;)

TjoOcjTjimBadring !

Grotesco - Det är bögarnas fel - Allsång på skansen Live 2011-08-02

 

Folk som tar illa upp av detta har uppenbarligen inte förstått begreppet ironi.
Det här är smart ironi därför att de driver inte med homosexuella - de driver med kristna som på fullaste allvar kan påstå att allt är bögarnas fel (jag har hört det själv några gånger). Så om Grotescos grundtanke var att få folk att begripa att vi måste kasta bort våra fördomar och istället försöka acceptera så många som möjligt, då har Dorsin och gänget verkligen lyckats.

Tisdag = Allsång

Som vanligt när det är tisdag kommer Patricia på besök.. Idag kom hon lite tidigare för att äta middag tillsammans med oss.. Mysigt..

Klockan 20:00 var tv påslagen men jag saknade något i dag.. ANTON !!
Anton är killen som håller i webben och allt bakom scenen.. Anton tror jag är sonen som Sally Svantesson fick.. För visst fick hon en son som hette Anton ;) Nä, troligtvis inte men Anton i sin karaktär är fruktansvärt lika Sally !!

Jaja, han var inte med idag utan hade lite semester .... Dagens avsnitt gick givetvis i regnbågenstecken eftersom Prideveckan har börjat.. Hade så gärna velat vara där, men ska ju fota bröllop på lördag så det får bli ett annat år.. Hmmm undras hur många år jag sagt det ;)

Nu ska jag slänga mig på soffan en stund !!

Spontan !!

Var på Jysk igår för att köpa inflyttningspresent till en vän.. Billigt och bra tyckte jag.. Ett litet cafébord och två stolar för under 300 spänn..

Men så gick vi runt en sväng och kollade runt lite på de andra sakerna och hittade denna fina stol.. Jo, sa både Pelle och jag.. Vi behöver verkligen nya stolar till vårt matsalsbord... De vi har nu är ett under att de bara håller ihop.. Visst man kan säkert spika och skruva ihop dem men.. Snickra och laga é ju inte vår starka sida ;)

Så det där med att det skulle bli billigt på Jysk stämmde ju inte denna gång.. Inte jätte dyrt för det var ju nästan halva priset på dem..

Visst blev det snyggt ;)

RSS 2.0