Bästa på länge

"I ett omklädningsrum på en idrottsplats i Tumba utanför Stockholm hittas en man brutalt mördad. Sedan återfinns hans fru och dotter lika besinningslöst ihjälhuggna i familjens radhus. Avsikten tycks ha varit att utplåna hela familjen.
Men sonen överlever, svårt skadad, och när kriminalkommissarie Joona Linna förstår att det finns ännu en familjemedlem kvar i livet, en syster, inser han vikten av att hitta henne innan mördaren gör det.
Sonen svävar in och ut ur medvetslöshet, och för att kunna skynda på förhörsprocessen tar Joona Linna kontakt med läkaren Erik Maria Bark och övertalar honom att hypnotisera pojken för att få en bild av händelseförloppet.
Därmed bryter Erik Maria Bark sitt gamla löfte att aldrig mer hypnotisera och en skrämmande kedja av händelser tar obevekligt sin början."

Hypnotisören av Lars Kepler är den första kriminalromanen i en planerad serie. Men vem är han den där Lars Kepler?? Det får jag kolla upp en dag?!!

... "Lars Kepler" utnyttjar skickligt de dramaturgiska knep som finns till hands. Här fins både thrillerns blanvändarhets, skräckromanens hoppa-fram-från-ingenstans-effekter och deckarens alltför vanliga onda psykopater och mördare. En grundläggande människoskräck inför att det finns människor som inte drar sig för någonting! Helt oförklarligt! Akta er! ... Har inte kunnat somna på kvällarna som jag brukar göra.. Ställer ofta min MP3 på 15 minuter och somnar ofta långt innan de minuterna gått.. Men med denna bok har jag legat vaken länge och fått stänga av för att kunna sova..

Boken får ¤¤¤¤¤+ av 5 möjliga !!!


Ordet är ditt! ♥
Postat av: Madsmagnhild

Enjoyed browsing through the site. Keep up the good work.

2011-07-25 @ 10:45:14
URL: http://madsmagnhild.blogger20.com

♥Kommentera inlägget här♥:

Ditt namn:
Vill du bli ihågkommen? Klicka här!

E-postadress: (Publiceras givetvis INTE)

Din Bloggadress här, Tack:

♥Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0