Kanelbulle i sockerkaksskepnad!

175 g smör
2 1/2 dl strösocker
2 ägg
3 dl gräddfil
4 1/2 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1 msk bakpulver
1 krm salt

Fyllning:
1 dl strösocker och 3 msk kanel

Sätt ugnen på 175 grader
Rör smör och socker mjukt och luftigt. 
Blanda sedan ner äggen ett och ett, och därefter gräddfilen.
Rör samman de torra ingredienserna i en separat skål. 
Blanda sedan med resten av smeten.
Blanda samman socker och kanel till fyllningen.
Smöra och bröa en sockerkaksform.

Häll i hälften av smeten, strö sedan över hälften av kanelsockret.
Fyll på med resten av smeten och strö över resterande kanelsocker. 
Dutta till sist över 2 msk smör.

Grädda kakan i 45-60 min.

Bild och reccept är taget från http://pernillawahlgren.se


Ordet är ditt! ♥

♥Kommentera inlägget här♥:

Ditt namn:
Vill du bli ihågkommen? Klicka här!

E-postadress: (Publiceras givetvis INTE)

Din Bloggadress här, Tack:

♥Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0