HJÄLTE !!

Läste just detta på Aftonbladet !!

9-åriga Beatrice Delap och hennes kamrater behöv9-åriga Beatrice Delap och hennes kamrater behövde hjälp förde hjälp för att göra myteri mot sina lärare. Och anfäkta och anamma vilken hjälp de fick. Johnny Depp själv – utklädd till kapten Jack Sparrow – besökte skolan och lärde landkrabborna ett och annat.
Barnen på en skola i sydöstra London fick i onsdags sitt livs överraskning. 9-åriga eleven Beatrice Delap hade skrivit till kapten Jack Sparrow från filmerna Pirates of the Caribbean och bett om hjälp.

9-åring skrev till Depp

"Vi är ett gäng unga pirater och vi har problem med att göra myteri mot våra lärare! Vi skulle älska om du kunde komma och hjälpa oss!", skrev hon enligt brittiska medier. Och Johnny Depp som befinner sig i London och filmar den fjärde filmen i pirat-serien var inte sen att svara.
Med bara tio minuters förvarning kontaktade han skolan och sa att han var på väg. Och de samlade i sin tur genast ihop eleverna i en aula för att ta emot superstjärnan.

Sjöng och dansade

Uppklädd till Jack Sparrow kom Depp dit och sjöng piratsånger och dansade med eleverna tillsammans med fyra andra skådisar ur filmen.
Med Beatrice Delaps brev i handen kallade han fram 9-åringen längst fram i klassrummet och gav henne en stor kram, men fick henne att ändra sina tankar på myteri mot lärarna.
– Kanske ska vi undvika ett myteri i dag, för det är poliser utanför som håller koll på mig, sa Johnny Depp enligt Sky news.

Detta kallar jag att ställa upp för sina fans... Vilken lycka för tjejen som får träffa sin Idol ! Vilken hjälte han är, den där snyggingen Jonny Deep !!


Ordet är ditt! ♥
Postat av: Tiiza

jag vill med vara där^^,

2010-10-08 @ 23:33:04
URL: http://tiiza.blogg.se/

♥Kommentera inlägget här♥:

Ditt namn:
Vill du bli ihågkommen? Klicka här!

E-postadress: (Publiceras givetvis INTE)

Din Bloggadress här, Tack:

♥Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0