VARFÖR ?!

Brunnsbadet stängt efter skadegörelse

Ronneby i dag 09:51 | Uppdaterad i dag 09:52

Nya Brunnsbadet i Ronneby har drabbats av skadegörelse under natten. Växter har rivits upp och slängts i bassängvattnet.
Badet tvingas hålla stängt hela onsdagen.
Jord har slängts i tillsammans med växterna i Brunnsbadet. Just nu görs en undersökning av hur mycket av vattnet som har blivit förorenat, och vilka åtgärder som måste vidtas.
– Vi håller stängt idag i alla fall. Sedan vet vi inte ännu, säger fritids-och turistchefen Per Engkvist, som har haft personal på plats på badet sedan klockan sex på morgonen.
Också Brunnsparken har fått planteringar förstörda under natten.

Detta stod på BLT:se för en liten stund sedan...
Varför gör man så?! Kan inte i min vildaste fantasi fatta varför man ska förstöra en badanläggning.. Visst om man är sur på någon och vill förstöra någons privata egendom, men en badanläggning !? Kan det vara så att det är någon/några som blivit avstängda från badet och vill hämnas ?! Ja, jag blir iallafall skitförbannad på sådant här... Stryk skulle de ha och då är jag ändå emot allt vad våld heter ! Kanske skulle införa en sådan där påle man hade förr.. Den skulle stå utanför badet och sedan kunne alla barn få spotta och kasta jord på dom... Ja, det hade varit bra tycker jag..  Jävla skitstövlar !!
Syrran och hennes dotter skulle ju komma idag och vi skulle dit och bada.. Hoppas nu de kan få färdigt tills imorgon..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka in till Karlskrona... Idag ska det gaddas ;)


Ordet är ditt! ♥
Postat av: Sune...the girl

Många klättrar nog över dit och festar. Så gör dom iallafall här. Kanske är det nån som i fyllan gjort nåt. Men trist som fan är det iallafall.Sv: Aha bra att du uppfostrat dina barn till det. All kärlek är bra kärlek :) Är det första gången hon är på priden så kommer hon att få ett minne hon sent kommer att glömma :) Ha en bra dag du också

2010-07-28 @ 10:28:56
URL: http://tillganglig.blogg.se/

♥Kommentera inlägget här♥:

Ditt namn:
Vill du bli ihågkommen? Klicka här!

E-postadress: (Publiceras givetvis INTE)

Din Bloggadress här, Tack:

♥Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0