I vår andra tidning !

Sydöstran
Publicerad 2010-07-28 10:01


Massiv skadegörelse i Brunnsområdet

RONNEBY Brunnsbadet är stängt på grund av skadegörelse. Man har även gett sig på planteringar och lampor i parken och eldat upp en igelkott.


Jimmy Karlsson och kollegorna på parkenheten möttes av en förödande syn imorse. Någon har återigen gett sig på kaktusplanteringen, slitit upp växter och slängt dem i den intilliggande fontänen. Dessutom har ett tiotal lampor slagits sönder. Men kanske värst av allt, man har också hittat en död igelkott på handikapptoaletten vid Naturum.
– Det är illa, mycket är förstört. Och när man ger sig på djur också, vad är nästa steg undrar man, säger Jimmy Karlsson, arbetsledare på parkenheten.
Även Brunnsbadet har utsatts för skadegörelse. Växter och möbler har kastats ned i bassängerna.
– De håller stängt för sanering nu, kanske kan de öppna efter lunch men det är svårt att säga något säkert just nu, säger Jimmy Karlsson.
Brunnsparken har vid upprepade tillfällen utsatts för skadegörelse. Så sent som i helgen var kaktusplanteringen återigen utsatt för sabotage. Sydöstran har tidigare berättat hur parkenheten i perioder anlitat ett vaktbolag som patrullerar i parken och skogen. Om bevakningen intensifieras nu eller andra åtgärder vidtas för att komma till bukt med problemet ska man diskutera under dagen.
– Vi har inte hunnit prata om det ännu. Det är mycket att göra nu, vi får ta beslut under dagen, säger Jimmy Karlsson.


ÅÅÅÅ !!! Jag blir så ARG !!!


Ordet är ditt! ♥

♥Kommentera inlägget här♥:

Ditt namn:
Vill du bli ihågkommen? Klicka här!

E-postadress: (Publiceras givetvis INTE)

Din Bloggadress här, Tack:

♥Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0