Gift präst var otrogen – anmäls till Domkapitlet

Stt just och läste denna artikel i Sydörstran :
"En gift präst, tillhörande Lunds stift, har anmälts för att han varit otrogen.
Anmälaren är mannen vars fru prästen varit otrogen med.

Det var under en flyttstädning som kvinnan plötsligt berättade för sin make att hon ville skiljas. Enligt anmälan kom det som en chock för mannen som hon levt tillsammans med i 30 år. Men efter bara någon vecka kom det fram att kvinnan haft en relation med en gift präst sedan lång tid men att det blivit mer seriöst under våren.
Nu anmäler mannen den otrogne prästen för att han agerat okristligt och inte bara splittrat två familjer utan även handlat utan etik och moral och förstört sitt anseende som präst. Samtidigt kräver mannen att prästen omedelbart förklaras obehörig som präst."

Men hallå !?!
Visst ska en präst föregå med gott exempel och leva som han lär och visst är otrohet hemskt.. Men hallå !?! Präster är väl också människor som har känslor och behöv, eller har jag fel?!?
Jag tycker otrohet är bland det falskaste du kan göra mot den människa man älskar.. Det är ju givetvis bättre att vara ärlig och tala om att man träffat någon annan än att springa bakom ryggen.. Sedan spelar det ju ingen roll om man är hembiträde, svetsare, fabriksarbetare eller präst !! Blir man kär så blir man för sina känslor kan man ju inte rå för.. Eller vad tycker ni?? Ska prästen förklaras obehörig som präst?!

Nu till något helt annat !! Detta är mitt 700 inlägg! Grattis till mig !


Ordet är ditt! ♥
Postat av: Tiiza

då har jag 36 mer än dig xD

2010-08-12 @ 19:43:43
URL: http://tiiza.blogg.se/
Postat av: Antonkatharina

Nice site, keep up the good work!

2011-03-07 @ 07:42:24
URL: http://antonkatharina.bloglyric.com

♥Kommentera inlägget här♥:

Ditt namn:
Vill du bli ihågkommen? Klicka här!

E-postadress: (Publiceras givetvis INTE)

Din Bloggadress här, Tack:

♥Kommentar♥:

Trackback
RSS 2.0